Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny!
Nieprzytomna dzisiaj jestem jak cholera 😮 W nocy Kubuś budził się co 2 godz. za każdym razem cały obsikany, 4 razy go przebieraliśmy, aż się ciuszki zaczęły kończyć 😉 Potem jedzonko i usypianie i ściąganie pokarmu, a do następnej pobudki zostawała mi już tylko godzina i tak w kółko... Do tego ta pogoda 😎

Mimi, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, nie karmisz już piersią? Jeśli tak to powiedz jak odstawiałaś małego? Albo może któraś z mamuś wie.
Mam stopniowo coraz rzadziej ściągać pokarm i ile to trwa zanim pokarm zaniknie?

TOJA NA PORODÓWKĘ! :P

• Mamusia
Hej drogie panie!

Inka,ja tez odstawiam,teraz to juz na powaznie,maly ma tylko kolki (a juz tak sie pilnuje z jedzeniem) i jest glodny non stop 😞
Przestalam odciagac caly pokarm,odciagam tylko tyle zeby zmiekly piersi,robie to raz dziennie i juz widze,ze produkcja zmalala,zawsze mam jedna butle dla Phillipa,zeby chociaz tyle mial z tego 🤨 .
Poza tym w pochmowaniu pomaga herbata z szalwi,ale wolno ja pic tylko 10dni nie dluzej i oczywiscie sciagane mleczko do zlewu 😞 Szkoda,ze rezygnujemy,mleczko od mamusi jest najlepsze,ale co zrobic gdy jest zbyt malo tluste 😞 😠
Powodzenia i bezbolesnego odstawiania 😘

karola super,ze Natalka zdrowieje,oby tak dalej 😉
pochwal sie na NK nowa fryzurka.

mimi ja tez juz zaczynam czuc sie jak kura domowa,nie mam nawet czasu sie umalowac 😠 a zawsze to uwiebialam 🤨 a teraz?Paznokcie nie umalowane,oko podkrazone i sine,fryz robiony w locie,ah jakbym ja miala taka tesciowa jak karola to pewnie bym doprowadzila sie do ludzkosci 🥴 ale nie mam i nie doprowadze sie 😠

• Mamusia
na fryjera musze czekac,az pjade do Polski,wiec pewnie do wiosny 😠 😠 😠 bo u nas to raczej graniczy z cudem jak fryzjer zna sie na fachu 😠
A teraz z malym nie chce jechac,8h w aucie jak na niego to jeszcze za wczesnie by dac sie na taka droge 🤨

Ale z makijazem nie powinno byc problemu 😉