Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂 ,
Dopiero od nas znajomi wyszli i usiadłam jeszcze na moment bo i tak spać mi się nie chce.
Dzionek jakoś zleciał. Młody dzisiaj bardzo mało spał chyba z 3 razy po 30 min, ale i tak był grzeczny 🙂 .

Inka , super że Kubuś na szczepieniu dzielny facet był 🙂

Muszę chyba tez zrobić coś z tym ciastem francuskim, bo ja to tylko na słodko cisteczka robie 😎 . A nie raz czy dwa robiłam paszteciki do barszczu z tego:P ,ale trzeba pokombinowac z parówkami.

Karolka83-zdrówka.

Karolka- mój M też dzisiaj zaspe zaliczył. Tak było ślisko że nie wychamował na parkingu i się wpierniczył przodem 🤪

Madziu-córcia śliczna 🙂 😘 dla Was.

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
[size=4]Mimi Nasza Kochana:
Dużo słońca i radości,
Ogrom szczęścia, pomyślności,
Abyś wszystko, co byś chciała,
Z wielką łatwością zdobywała,
Tego wszystkiego życzę Ci,
No i samych pogodnych dni
[img size=350]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/102.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej babeczki 🙂
Moni, dziekuje za ten piekny, wirtualny torcik:P :P
Karola, ja zamierzam zrobic te rogaliki z francuskiego ciasta http://magicznakuchnia.blox.pl/2009/09/Rogaliki-z-ciasta-francuskiego-z-marmolada-z.html :whistle:
Ta chusta to bardzo fajny pomysł dziewczyny, moze sobie zakupie na wiosne 😉
Moj młody od 7.00 szaleje, a teraz robi wygibasy u mnie na kolanach 🤪 :laugh: :laugh:
Ostatnio fajna zabawe sobie wymyslilismy: ja wkładam małemu na stópke grzechotke, a on podnisi sobie nózke i zdejmuje grzechotke raczka 🤪 :laugh: :laugh:
, m n n n n n nn n n n n a to SZYMON POZDRAWIA E- CIOCIE 😆 😆 😆 😆
MIŁEGO DZIONKA:P
Karola83 😘

• Mamusia
hejo 🙂
Mimi dla Ciebie 😘
u Nas nocka cała przespana 🙂pobudka była o 4.30 przez Bartka, a młoda spała w najlepsze 🙂kurcze wczoraj napiłam się jacobsa o17-tej i spać nie mogłam do 24-tej.Zła byłam na samą siebie 🙂

Madziu o jakiej pelerynce mówicie??
musze zabrac się za uprasowanie rzeczy na bal, mam obawy troszke, ze młoda nie podoła muzyce i bedzie płakała 🥴 juz sama nie wiem, czy ją brać...
Miłego Dnia...

• Mamusia
Moni napisał:
Karolka, ja bym poszła. Nie wiem jak Natalka ,ale młody uwielbia muzyczkę jak u dziewczyn leci i wcale nie najciszej. Śmieje się w głos jak przy nim skaczą i tańcują.

ona tezsię chichra 🙂
choć jak jak byłam z nia kiedys w hoplandzie towyła, ale wtedy była głodna 😞

• Mamusia
Mimi i jeszcze urodzinowy 😘

Ja dziś troszke lepiej się czuje, ale nadal nie mam normalnej temp. najwyższa jaką miałam to 36 stopni 😞
powiem Wam że czuje się mega wyczerpana 😞, no alenie ma co się użalać i trzeba się zająć berbeciem 😉

A dziś moja mała gwiazdka po raz pierwszy przewróciła się na boczek a później na brzuszek :laugh:

Teraz śpi więc ja też trochę poleżę trzeba zbierać siły na cały dzień.

Jutro przyjeżdża do nas na 2 tyg 11-to letni syn kuzynki na ferie, ponoć strasznie piszczy za Łucją jak widziją na zdjęciach i chce mi pomagać 🙂 zobaczymy jak długo będzie takim chętnym zabawiaczem 😉

• Mamusia
Moni napisał:
A to jest u Batiego w przedszkolu? Może będziesz mogła gdzieś usiaść i w razie czego ją uspokoić czy nakarmić.

nie Monia to nie jest bal z przedszkola.
Mój szwagier ma prywatne przedszkole i dyskotekę. Własnie w tej dyskotece urzadza bal dla swoich przedszkolaków,bedzie tam mój chrzesniak i siostra. My dostalismy tez zaproszenie. Na pewno znajdzie sie jakieś pomieszczenie, jakby co uspokoje ja przy piersi,w najgorszym przypadku pojade do domu,a Bati zostanie z ciocią 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
A to jest u Batiego w przedszkolu? Może będziesz mogła gdzieś usiaść i w razie czego ją uspokoić czy nakarmić.

Mój szwagier ma prywatne przedszkole i dyskotekę. Własnie w tej dyskotece urzadza bal dla swoich przedszkolaków,bedzie tam mój chrzesniak i siostra. My dostalismy tez zaproszenie. Na pewno znajdzie sie jakieś pomieszczenie, jakby co uspokoje ja przy piersi,w najgorszym przypadku pojade do domu,a Bati zostanie z ciocią 🙂

No i super 🙂 🙂 Bati na pewno bedzie miał radochę 🙂 i Natalka pewnie też 🙂

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:

postaram sie troszke fotek porobić, to Wam pokazę 🙂

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:

postaram sie troszke fotek porobić, to Wam pokazę 🙂

czekamy więc na fotki 🙂 🙂 🙂 i miłej zabawy

• Mamusia
Hej mamunie!

Karolka83 😘 na wzmocnienie 😉

Ja też czasem urządzam młodemu disco 🙂 Biorę go na ręce i tańczymy, a on się chichocze i popiskuje 🙂 A tak a propos muzyki, to kupiliśmy ostatnio kołysanki mini mini - super płytka, polecam!!! Młody już parę razy przy niej usnął, a najbardziej lubi jak mamusia śpiewa razem z odtwarzaczem 🙂

Moniś wszystkiego najlepszego, kochanie! Następny 😘 pofrunie do Ciebie 🙂

A mój Kubuś dał mamuni dzis odsapnąć w nocy. Zasnął o 21-ej i spał do 5-tej 🤪 🤪 🤪 , później flaszeczka i jeszcze do 7-mej 🙂 Teraz teą już śpi, ciepełko na dworze, więc wreszcie mogłam Go wystawić 🙂

• Mamusia
Dziewczyny jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za pamięc i za te szczere przemiłe życzenia 😆 😆 😆
Ja nareszcie ululalam małego, a sama zabieram sie za robienie sobie tortu urodzinowego , a co :pinch: 🙃
Wieczorem męża wyśle po ciasto francuskie i będe robiła rogaliki z czekoladą:P W sumie jutro mamy miec gości, wiec musze sie za pichcenie już dzisiaj wziaść:P :P
Karola milej zabawa Wam życzę 🙂
Karola83 dobrze, ze troszkę Ci lepiej 🙂 To na pewno zmęczenie wychodzi 😞 ja tez mam czasami takie dni, ze az mi sil brakuje do tego wszystkiego... 😞 Ale jakos przetrwamy 🙂 🙂 Na pewno i doczekamy tych nocy całych przepanych przez nasze pociechy 😁 😁
Inka super, ze nocka spokojna, a Ty jesteś wypoczęta 😉 😉
Oki, uciekam mase robić 🙂
Zajrze później 😉
Papatki 😘 😘 😘