Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
asia85a napisał:
Karolka ty dostałas paczuszke z hippa ,gdzie to donich można wyslac emila zeby przesłali taka paczke?ja w poniedziałek dostałam z nutrci ale tam był 1 kaszka mleko i zupka i poradnik żywnościowy a kiedyś pisałam do hippa pl czy wysyłają próbki to napisali że nie

Asiu Twoja Natalka ma dopiero 4 miesiace, teraz firmy zaczynaja przysyłać swoje próbki. Ja nigdzie nie pisałam, tylko w szpitalu po porodzie wypełniałam ankiet kilka, a teraz dostaje upominki.Cierpliwosci napewno dostaniesz jeszcze 2/3 paczki.
Pozdarwiam.

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć kobietki 🙂 ,
Nie miałam kiedy do Was wczoraj zajrzeć. Tzn za każdym razem co usiadłam , to albo telefon , albo dzieciaki coś chciały i tak w kółko. A wieczorkiem byłam tak padnięta,że nie miałam już na nic siły 😞 .

Madziu, super że młodej tak hurtem zębolki wyszły:laugh: .

Asiu, oni przysyłają te próbki wszystkim. Na pewno dostaniesz jeśli w szpitalu po porodzie wypełniałaś takie ankiety różne. Przynajmniej u mnie tak było.
Wczoraj właśnie dostałam kolejne pudełko(już chyba 4)z Bobovity.

• Mamusia
A ja zaraz zmykam do Urzędu Skarbowego po zaświadczenie o zarobkach ,bo może akurat załapie się na ten zasiłek wychowawczy. Chociaż marne szanse 😞 , ale wole sprawdzić.
Wpadne po południu , jak już wszytko pozałatwiam.

Buziole 😘

• Mamusia
hej babeczki!!!
Ja własnie z kawa inką i śniadankiem 😉
Asiu 😘 na 4 miesiące Natalki 😉
Dzisiaj się nawet wyspałam, musze Wam powiedzieć 😉
Jak mały zasnął o 21.30, to dopiero obudził się o 5.45 na pierwsze karmienie 🤪 Szok, dawno tak dobrze nie miałam :laugh: :laugh: Może to dlatego, ze na wieczór zjadl troszkę kaszki, tzn. tak jadł zapalczywie, ze miał ją aż na policzkach, nosku i prawie we włosach:laugh: :laugh: 🤪

• Mamusia
Moni napisał:
A ja zaraz zmykam do Urzędu Skarbowego po zaświadczenie o zarobkach ,bo może akurat załapie się na ten zasiłek wychowawczy. Chociaż marne szanse 😞 , ale wole sprawdzić.
Wpadne po południu , jak już wszytko pozałatwiam.

Buziole 😘

powodzenia, ja nie mam szans 😞

• Mamusia
Mimi83 napisał:
A mój mały non stop teraz przewraca się z plecków na brzuszek i płacze, jak lezy na brzuszku 🤔 ale nie chce sie za nic na plecki odwrócic, a jak Go odwróce to sie denerwuje 🤢

moja tak robi, ale nie często 🙂
bardziej do siadania ciagnie 🙂na kolanach juz sama siedzi 🙂

• Mamusia
U nas tez piekne słoneczko, ale nie mam termometru i nie wiem jaka temp. 🤢 Chcialabym wyjsc, ale wózek mam już wniesiony do mieszkania i mały coś mi pokasłuje troche 🤨 Mierzyłam mu temp. nie ma gorączko, wiec nie wiem czy on po prostu pokasłuje, bo jest chory czy może tylko tak udaje, ze kaszle 🤢 Podobno niektóre dzieci tak robią 🤔
Zmykam, bo maly cyca sie domaga 😉
Miłego dnia 😘

• Mamusia
Mimi83 napisał:
U nas tez piekne słoneczko, ale nie mam termometru i nie wiem jaka temp. 🤢 Chcialabym wyjsc, ale wózek mam już wniesiony do mieszkania i mały coś mi pokasłuje troche 🤨 Mierzyłam mu temp. nie ma gorączko, wiec nie wiem czy on po prostu pokasłuje, bo jest chory czy może tylko tak udaje, ze kaszle 🤢 Podobno niektóre dzieci tak robią 🤔
Zmykam, bo maly cyca sie domaga 😉
Miłego dnia 😘

Pa 🙂
Szymus moze tylko tak sobie pokasłuje od suchego powietrza, moja tez nieraz tak ma 🙂

• Mamusia
Hej 🙂 ale się wyspałam dziś 🙂 poszliśmy spać po 20 🙂 o 3 ściągnęłam mleczko i do 7 sobie spałam 🙂 A Myszka przechrapała pół nocki 😉 i teraz znów śpi 🙂

Mimi... ja miałam już trzy 🙂pierwszy miałam w listopadzie 🙂 czyli równo po roku 🙂

U nas też piękna pogoda 🙂 jak Szkrab się obudzi to pójdziemy 🙂 bo zakupy trzeba zrobić 🙂

• Mamusia
hej kobitki!

Łucyjka zdrowa :laugh:
i waży już 7450! 🤪 Lek powiedział, że pieknie przybiera na wadze :laugh:

Dzisiaj wpierdzieliła prawie cały słoiczek gerbera jabłko-marchewka, takjej posmakowało, że jak widziała łyżeczke to buziolka najszerzej jak tylko mogła otwierała :laugh:

A powiem Wam, że ciężko kupić to mleko bebilon przec ulew. w sensie w tesco jakoś spotkać nie mogę jedynie w aptece no a tam to zawsze drożej 🥴

• Mamusia
hejo!!!
Mimi ja tez nie miałam jeszcze miesiaczki, ale od 2 miesiecy biore antykon.tabletki, wiec tak czy siak nie mam.
Karolka u Nas nawet w biedronce jest, zobacz tez w aptekach internetowych.Piekna waga Łucji, powiem Ci, ze między Twoja a moja było 1kg przewagi, a teraz juz 400g, mała goni rówieśniczkę 🙂

Laski w Biedronce sa piekne zabawki, zawieszki dla Naszych pociech do samochodu lub do mat, lezaczków po 14,99.
My juz po 2 godzinnym spacerze na pięknym słońcu.Chyba popołudniu tez wyjade z młoda, bo az sama lepiej sie czuję 🙂

uciekam, bo szwagra mam na obiedzie, czas przygotowywać 🙂

• Mamusia
hej kobietki!!!
Karolka to dobrze, że Łucja przybiera na wadze, pomimo, ze tyle wymiotowała i ulewała bidulka 😉
Karola, ja też zaliczyłam spacer około 2 godzin i jestem poprostu tak zadowolona i odrazu lepiej sie czuje:P :P
Szymon zreszta też, jakis taki spokojniejszy i grzeczniejszy:laugh: :laugh: 🤔

Widziałam tez te maskotki sa bardzo fajne, ale ja z kolei kupilam małemu rajstopki (bo tez sa) za 6.99 🙂 🙂
Oczywiście nie mogłam się oprzeć, żeby nie kupic ciasta francuskiego będąc w Biedronce :laugh: :laugh:

Teraz idę małego nakarmić marchewką i zabieram sie za rogaliki z ciasta francuskiego z kremem orzechowo-czekoladowym:P :P
Buźki 😘