Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
Ja jak zwykle nocny marek. Przed chwila młody usnoł, ja zaraz tez uciekam spać.Jeszcze tylko przegląd poczty i wsjo.

Inka-super ta karuzela.
Ja dzisiaj zamówiłam ten projektor z Fischera. Ciekawa jestem jak młody zareaguje 🤨 .

No dziewczynki koszmary miałyście niezłe 🤪 . Ja pamiętam taki że biegłam pod góre i nigdy nie mogłam dobiec a cos mnie zawsze goniło. Az mnie mama obudziła bo podobno krzyczałam przez sen.

Moja chłopinka też ma ubranka już na 68, a 2 pary spodni nawet na 74 🥴 .

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
spakowałam dwa kartony książek...
Anna nie chciała zasnąć i tak to wyszło... Ale jutro jedziemy z koksem, nawet jak Ania będzie marudna to będą ręce do pomocy i damy radę 😁

Oglądam 'Siedem' na TVNie, jeszcze tego nie widziałam, ponoć straszny, szczególnie na końcu (tak a propos tych koszmarów 😉 )
M powiedział że to nie jest film dla mnie :P :laugh: :laugh: Ale go nie ma... Najwyżej wyłączę 😎

My w tym roku nie kupujemy sobie prezentów... 🥴 Kasy mnóstwo idzie w mieszkanie a jeszcze szczepienia Ani. Trochę mi szkoda, ale przecież nie co roku 'pod choinkę' ma się nowe mieszkanie 😉

Moja Ania przeszła już na 62 i niektóre rzeczy są na nią za małe. Są jednak jeszcze ciuszki na 56, które są na nią dobre - to zależy od rozmiarówki...

Zmykam do spania, bo padam na pyszczek 😉 dobrounoc 😉

Aha, Inka buziak zamiast medalu!

• Mamusia
Hej cioteczki 🙂 ,
ja dzisiaj o dziwo mega wyspana. Pospaliśmy wszyscy do 8,30 🤪 . Już po kawce, teraz czas na śniadanko. Miałam dzisiaj ambitne plany umycia okien ale sobie chyba daruje-zimno jak cholera.

Karola, taki kupiłam http://www.bajkowykuferek.bazarek.pl/opis/138392/obrazkowy-uspokajacz-firmy-fisher-price.html

Życze miłej sobotki 🙂

Toja 😘 na siłe na przeprowadzke.

• Mamusia
hej kobietki!!!
Witam sobotnio 😉
Dzisiaj mój Szymek przespal całą nockę, az 11,5 godziny 🤪 🤪 Poprostu w szoku jestem, pierwsza moja nocka przespana w całości od 3,5 miesiąca :laugh: :laugh:
My dzisiaj mamy miec gosci sasaiadów z dołu, ale mój mąż jeszcze spi, a miał isc po zakupy 😠 a ja miałam wyskoczyć do fryzjera i pewnie nie pójde, bo nie zdążę 😠 😞
Dziewczyny super te projektory na prawde, chcialabym tez malemu taki kupic, ale nie wiem czy w tym miesiacu nam na to wystarczy, bo juz wydaliśmy na choinke i ozdoby, wiec może w następnym 🤨
Toju na przeprowadzke 😘 żeby sprawnie poszło 😉 "Siedem" rewelacyjny film jak dla mnie bomba 😉 Bardzo ciekawe zakonczenie ma, takie nietypowe, bez happy end-u 😉
Mój Szkrab nosi teraz ciuszki tak 68 już i czasami jeszcze 62 mu wkladam, ale juz lada moment widze, ze z nich wyrośnie:P
zmykam ruszyć mojego meża, bo już raz Go budzilam i nic 🤨
Miłej soboty kochane!!!!

• Mamusia
Hejka.
Najbardziej podoba mi się Monia twój zakup. Projektor z karuzela odpada, bo nie chce dublować zabawek. Chyba kupie to samo Monia 🙂

Ja z dziećmi dzis sama urzeduję. Postanowiłam spedzic ten mrozny dzien jakos inaczej i tak: pojechałam sobie na ploty do pracy:laugh: potem do hoplandu z Batim a na koniec niezdrowe jedzenie McDonald 😉
Dzieci padniete spią. A ja wczoraj odkryłam super stronke cos jak allegro, ale mozna sie wymieniać lub oddawac za darmo, i wystawiam ciuchy nienoszone, juz nawet pasy ciazowe sprzedałam 🙂

• Mamusia
Witam popołudniowo 🙂

Mi Łucja cały czas budzi się ok 3/4 i później ok 6/7 i dosypia do 9.
I marzy mi się żeby tak jak w pierwszych dniach życia przesypiała całą noc 🙃

Ja zaliczyłam 2 godz spacerek mimo, że odrobinkę mrozi a teraz zabrałam się za sprzątanie, nawet firankę wyprałam i okno umyłam :P a Fuśka nakarmiona po spacerku spi z dziadziusiem :laugh:

• Mamusia
Tez najbardziej mi się podoba ten projektor co Monia kupiła już wcześniej się za nim rozglądałam po sklepach ale ni ma 😞 więc zamówię z allegro jak będą

A ostatnio kupiłam Łucji taką dużą naklejkę na ścianę Myszki Mini, żeby choć odrobinę miała jak w pokoju dziecięcym 😉

Przyjemnego wieczorku życzę

• Mamusia
A u nas już po wizycie sąsiadów i wiecie co miło nas zaskoczyli, bo podarowali nam piękna karuzelę z melodyjkami i migajacymi światełkami, taką jaka chciałam kupić dla Szymka 🤪 Poprostu super, mały jest nią bardzo zainteresowany 😜
Dobrej nocki 😘

• Mamusia
hej kobietki!!!
Ja własnie po sniadanku 🙂 Mąż śpi, a mały w łóżeczku obraca zabawki 😆 :laugh:
Dzisiaj nad ranem Szymon zrobił nam takiego psikusa, że szok; tak machał rączkami, ze uderzył w przycisk, który włącza karuzelę nad łóżeczkiem i nas tym obudził:laugh: :laugh: 🤪 🤪 spryciarz mały:P
Toju fajnie, że juz jesteście na swoim, gratuluje i oby Wam się jak najlepiej mieszkało:P
Zmykam jeszcze pospać 😎
Miłej niedzieli!!!

• Mamusia
Witam mamusie!

Korzystam wlasnie z okazji gdy mezus jeszcze spi,a maly grzeczny zabawia sie balonikiem.
Mial byc weekend bez komputera,ale nie wstrzymalam 😉

Toju,super,ze juz na swoim jestescie 🙂 oby sie wam tam dobrze mieszkalo.

Inka ta karuzela jest naprawde nie dosc,ze optycznie ladnia to jej funkcje sa swietne.

mimi,piekny prezencik dostal Szymcio 🙂

Karola,biedny Bati,miejmy nadzieje,ze szybko mina te paskudne koszmary 🙂 😘

My powstanowilismy spedzic weekend rodzinnie,wczoraj bylismy na swiatecznym jarmarku,Phillip lezal w wozeczku i nasluchiwal co sie dzieje,ogladal tez swiatelka i inne "cuda swiata" i tak grzecznie przez trzy godziny 🤪 Bal sie tylko troszke ojca chrzesnego,bo ten swirowal nad nim z czapka Mikolaja i wielkim balonem 😉
Biedactwo na koniec tak sie poplakal,ze uspokoic sie nie mogl.Wiec wrocilismy do domku,ale i ta mimo wszystko bylo swietnie!

A jak wy spedzicie dzisiejszy dzien?

Ja poki co ide cos porobic,poki okazja i czasu troszke 😉

Milej niedzieli 🙂

• Mamusia
Karola83 znam ten bol,moja tesciowa co niedziele szykuje obiadki i zamecza Phillika 😠 😠 😠
Normalnie powinnam sie cieszyc,ale gdy widze jak Phill sie denerwuje i placze od nadmiaru pieszczot to mnie szlag trafia.
Ale ona tlumaczy sobie,ze go brzuszek boli,lub wymyslia cos rownie glupiego,dlatego nigdy jej go nie zostawiam bo juz wiem,ze by go "zajezdzila"

• Mamusia
Hej babeczki,
dzisiaj kolejny rekord w spaniu-8,45 🤪 . Dopiero skończyłam śniadanko a zaraz będe sie za obiad zabierać. dzisiaj sama bo M w pracy do 18tej. Chciałam wyjść na spacerek z dzieciakami ale na termometrze -3C i jakoś mi się nieche 😞 .

Mimi-super prezencik od znajomych 🙂 .
Toja-super że już na swoim 🙂 .
Karola83, ACSB-znam ten ból z teściówką 😠 .