Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej mamusie!

Ja juz dzis zaliczylam maly wypadzik z Phillipkiem do mojej pracy.
Naczekalismy sie troszke pod drzwiami bo kodu nie znalam 😠 wkoncu dawno mnie tam nie bylo.
Ale udalo sie wejsc,kolezanka,akurat szla wiec wpuscila nas 🙂
Phillip byl bardzo grzeczny ogladal sobie choinke.Nie obylo sie rowniez bez upominkow 🙂 dostal sliczne kolorowe gryzaczki,grzechotki i przytulanki 🙂

No nie wiadomo co z nasza Ata,widzialam,ze sie codziennie melduje na brzuszku,tylko dlaczego sie do nas nie odzywa? 😞

co do skory na brzuchu,moja wyglada jak pole przed siewem,rozstep na rozstepie 😠 😞 😞

milego dnia,dla was i waszych maluszkow 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Dziewczyny!!!
My dopiero wstałysmy o 11-tej 🙂Niestety teraz mala nie ma humoru i popiskuje. Załapała ode mnie katar i chyba jutrzejsza szczepionka będzie przesunieta 😞
Co do brzuszka- to ja mam rozstepy własnie na nim, smaruje serum ujedrniajacym z AA i troche pomaga. Toju ja mam jeszcze linie i ciemny pepek, potrzeba na to czasu- do lata zejdzie:P

Miłego Dnia kochane.

• Mamusia
jestem 🙂
usg wyszło dobrze 🙂fajny lekarz robił:P miał humor, ze ho ho:P

miesniaka mam ok4cm, ale póki nie miesiączkuje i karmie piersią nie powinien stwarzać problemów 🙂
kontrola za pół roku 🙂jeszcze 14.12 mam wizyte u gina z wynikami z krwi i koniec 🙂

• Mamusia
Witam wieczornie!

A my kolejny dzionek siedzimy sami w domciu,nasz tatulek w pracy,na szczescie jeszcze tylko ten tydzien do konca 😆
Bylismy na dluuugim spacerku,Phillip sie wyspal,a teraz dokazuje na macie 🙂Jeszcze kapiel nas czeka i dzien zakonczony,marze o lozku 🙂

Toju jak idzie przeprowadzka,duzo jeszcze zostalo do przewiezienia?

Karola 🙂 za dobre wiesci 😘 oby za pol roku juz wcale go nie bylo 🙂

ja wlasnie ogldalam reklamy z dzieciecych sklepow i mam juz pomysl na prezencik gwiazdkowy dla mojego slonka,wkurzylam sie tez troszke bo kupilismy juz siedzonko od 9-36kg i doszlam do wniosku,ze mi sie nie podoba 😠 teraz w reklamie widzalam ladniejsze 😠

• Mamusia
Witam!
Jej jak fajnie poczytać o takich codziennych problemach jak już dzidzia jest na świecie 🙂 🙂
Kar Ola piszę odnośnie tych ciuszków (odzywałaś sie na forum), jaki to rozmiar??
Pozdrawiam wszystkie mamuśki, może i Wy macie propozycje?

• Mamusia
Hej kobietki!

Karola łapaj 😘 za pomyślne wieści od gina. Ja pójdę dopiero za jakis tydz., teraz niestety mam @, dzisiaj dostałam 😞 W końcu już jakiś czas nie karmię...

Zamówiłam Kubusiowi na allegro Musical Ocean Fisher Price. Mam nadzieję, że mu się spodoba 🙂 I teściowa pytała co ma mu kupić i chyba poproszę o przytulankę, taką z odgłosem bijącego serca, bardzo mi się podobają...

Zmykam, bo padnięta jestem strasznie 😮

Spokojnej nocki 😘

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂 ,
Jakoś ostatnio doła załapałam i nic mi się nie chce 😞 . Młodemu sie poprzestawiało i chodzi spać teraz dobrze po północy 😞 . W nocy sie nie budzi ale i tak musze wstawać o 6,30 żeby Ole naszykować do szkoły. A w dzień skubany śpi sobie po pół godzinki i 2 godz "wariuje" i znowu pół godzinki snu.
A ja byłam na wynikach i mam dużą anemie. Coś mnie tak tkneło bo od jakiegoś czasu słaba jestem i kreci mi się w głowie. Zalecenie od mojego rodzinnego-dużo snu i odpoczynku. Hehe dobre sobie 😞
Dobra już Wam tu nie truje. Lece na śniadanko-pożywne 🙂
Buziaki 😘

• Mamusia
hej kobietki!!!
Karola83 prezenty dla Łucji przepiekne kupiliscie 😉Karola to dobrze, że katarek małej przeszedł i juz sie nie bedzie męczyc kruszynka mala:P
Moni ojejku 😞 niedobrze z ta anemią, kochana postaraj sie jesc wiecej owocow i warzywek, zebyś miala więcej witaminek 🙂
dla Ciebie 😘 powiem Ci ze mó Szymek tez w dzien drzemiw najdłużej godzinkę, a tak to jest aktywny przez cały dzien już 🤪
U nas dzisiaj była 1 pobudka w nocy 🙂 A dzisiaj idziemy znowu w gości do sąsiadki z parteru, bo nas zaprosila, fajnie 😉 :P
zmykam dokonczyc sniadanko, buziaki kochane i miłego dnia 😆 😆 :P :P