Nie spełniam wymagań, żeby zarejestrować się na FB. 🤪 I co próbuje jeszcze raz to mi ten komunikat wyskakuje. 😮
Marta gratuluje córeczki, widzę, że dziewczyny się ujawniają 🙂
?? Może zarejestruj się jako Nikusia Kowalska i już. Pewnie Nikusia 102 nie chce wejść 🙂 Cyferek nie lubią za bardzo. dołącz do nas bo jest fajnie 🙂
ja chyba skopałam sprawę, bo wpisałam byle jaką datę urodzenia i wyszło, że mam 11 lat 😮 a teraz już mnie nie chce przepuścić, żebym się zalogowała. Mój mąż coś kombinuje, bo mówi, że zapamiętało IP,, bo mają zabezpieczenie przed dziećmi. Będziemy próbować
Ja ostatnio zaczęłam śpiewać brzuszkowi , a muzykę klasyczną chyba raz puściłam z tego co pamiętam, chociaż powiem szczerze, że mam płytkę z muzyką relaksacyjną i ona mnie tak uspokaja, myślę że maleństwo też jest wtedy spokojne 🙂
MartaMay czytałam z kolei, że tak się utarło, że należy puszczać muzykę poważną, tylko nie pamiętam gdzie 🙃 za to pamiętam, że w artykule napisano, że można puszczać każdą pogodną muzykę - im częściej jakiś kawałek, tym łatwiej dziecko zapamięta i powinno po urodzeniu uspokajać się przy znajomej melodii.
Ja ostatnio zaczęłam śpiewać brzuszkowi , a muzykę klasyczną chyba raz puściłam z tego co pamiętam, chociaż powiem szczerze, że mam płytkę z muzyką relaksacyjną i ona mnie tak uspokaja, myślę że maleństwo też jest wtedy spokojne 🙂
Wow, ja głosu nie mam (choć podejrzewam, że Małej na tym etapie to nie robi) i nie znam żadnych kołysanek itp. Z ciekawości - co śpiewasz?
a ja najczęściej słucham radio i stacji ze spokojną muzyką, ale nie z muzyką poważna. 😉 tak samo jak byłam w ciąży z synem a potem jak się urodził to też leciało 🙂
Nie spełniam wymagań, żeby zarejestrować się na FB. 🤪 I co próbuje jeszcze raz to mi ten komunikat wyskakuje. 😮
Marta gratuluje córeczki, widzę, że dziewczyny się ujawniają 🙂
?? Może zarejestruj się jako Nikusia Kowalska i już. Pewnie Nikusia 102 nie chce wejść 🙂 Cyferek nie lubią za bardzo. dołącz do nas bo jest fajnie 🙂
ja chyba skopałam sprawę, bo wpisałam byle jaką datę urodzenia i wyszło, że mam 11 lat 😮 a teraz już mnie nie chce przepuścić, żebym się zalogowała. Mój mąż coś kombinuje, bo mówi, że zapamiętało IP,, bo mają zabezpieczenie przed dziećmi. Będziemy próbować
buahahaha 🙂😉 Wpisz innego emaila. Nie moga blokować adresów IP bo czasami cały blok ma jeden czyli tylko jedna osoba mialaby konto. Pewnie adres email pamięta system..
Mra_ - ja sie boje, ze nie bede spiewac bo sie bede wstydzic hahahha 🙂 zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistosci 😉
mra_ napisał(a):
pamii18 napisał(a):
Wow, ja głosu nie mam (choć podejrzewam, że Małej na tym etapie to nie robi) i nie znam żadnych kołysanek itp. Z ciekawości - co śpiewasz?
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
pamii18
Gość
Gość
Gość
tak samo jak byłam w ciąży z synem a potem jak się urodził to też leciało 🙂
Gość
buahahaha 🙂 😉 Wpisz innego emaila. Nie moga blokować adresów IP bo czasami cały blok ma jeden czyli tylko jedna osoba mialaby konto. Pewnie adres email pamięta system..
Gość
mra_ napisał(a):