Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bry 😁
z tej strony "nocny marek" w wersji DWUPAK 🤪 😁 dziś mam zamiar siedzieć do oporu to może zasnę ze zmęczenia 😆 ( bo zaczyna to być wkurzające 🤔 )
WITAM SERDECZNIE wszystkie nowe brzuszki których jeszcze nie witałam 😉 ( piszecie tyle postów, że po kilku godzinach przerwy trudno nadrobić 😜 )
skoreczka avatarek pięknisty - mi potrzeba czasu aby się przełamać 😉 ale nie mówię nie 😜
zdjęcia brzuszków na naszej "fejzbukowej" grupie urocze!!!
a co do obiadu ja zaraz biorę się za sałatkę grecką a do tego kotleciki z karczku 😆
aaaaaaaa... i najważniejsze, nie zadzwonili do mnie ze szpitala z laboratorium więc można zakładać, że wynik wczorajszego badania wypadł dobrze (co mnie cholernie cieszy)!

do usłyszenia 😆

Monika1985 napisał(a):
Tylko jak usunac tamto fikcyjne konto?

Na facebooku nie usuwa się kont... można je zdeaktywować. Za to każde aktywne konto można zmieniać dowolnie - nazwiska, imiona, wiek, płeć, co tam się chce 😉

Kahira – dziewczyny chyba dają zdjęcia swoich młodszych sióstr 😉

Dodałam zdjęcia brzucha – są na fejsie

Nikusia – nie wiedziałam, że produkują dżemy bez owoców 🙃 U nas wjeżdża filet z indyka, ziemniaki i brokuły. Bez polotu, bo jestem leniem, zwłaszcza dzisiaj 🙃

Anabel – no to będzie wielki dzień, ciekawe jak go przeżyje 🙂

Kobzior – mam ten sam problem z nadrabianiem 😉 się rozpisują babeczki 🤪

Przypomniał mi się dzisiejszy przypał - mąż zamówił dla mnie prezent urodzinowy na amazonie, miałam go dostać tydzień temu 😉 i biedaczek 2 razy przegapił już dostawę; twierdzi, że był w domu, ale nie słyszał pukania do drzwi 😁 no i dzisiaj przyszła paczka, byłam przekonana, że to ta z prezentem, więc ją otworzyłam, zajrzałam, a tam... klawiatura 😁 😁 😁 myślałam, że umrę ze śmiechu a potem zaczęłam się zastanawiać, czy to jednak nie ten prezent dla mnie 😉 na szczęście nie 🙃 ale muszę na niego jeszcze poczekać.

*tzn. tydzień temu miał ten prezent przyjść, a miałam go dostać w sobotę 🙂

• Mamusia
mra_ niezła akcja z tym prezentem 😁 ja kiedyś miałam podobną - ale chodziło o kwiaty 😆 mąż zamówił mi bukiet na rocznicę poznania pocztą kwiatową i kurier miał go dostarczyć do ośrodka w którym pracuję na 8:00 (takie było zlecenie) i gdzieś o 8:20 mąż dzwoni do mnie rozżalony z zapytaniem czy kwiaty mi się nie podobały 😁 a ja zakręcona na maksa pytam jakie kwiaty??? niestety kurier dupa zepsuł niespodziankę i przyjechał dopiero po 12:00 🤢

i żeby zrzucić z siebie złe emocje w ramach naszej grupy wsparcia muszę Wam napisać, że moja teściówka WYCHODZI MI JUŻ BOKAMI!!!!!!!! 😠 podnosi mi ciśnienie średnio kilka razy dziennie i najchętniej wysłałabym ją w rejs dookoła świata ( taki kilkuletni 😮 )

• Mamusia
witam dziś dziewuszki kochane ! 🙂
ponieważ nie mam niczego pod ręką co pozwoliłoby mi na spisanie wszystkich swoich myśli na temat waszych postów więc napiszę ogółem:

gratuluje ruchów Urszulce
Kahira nie martw się nastawienie dziecka starszego do młodszego zależy od ilości spędzanego czasu ze starszym dzieckiem 🙂... więc jeżeli i dla niego znajdzie się czas, to nie powinnaś mieć problemów

Skoreczka jak zwykle piękny awatarek 🙂

co do snów: dziś przyśnił mi się taki głupi sen: a mianowicie... byłam z mężem u moich rodziców i poprostu zachciało mi się siusiu... więc poszłam do wc i zauważyłam, że krwawię, i to coraz szybciej i szybciej, więc zaczęłam się wydzierać że jedziemy do szpitala, i obudziłam się spocona.... mąż aż się wystraszył.. ale na szęscie to byl tylko sen.

Dziś ogółem mam dziwny humor... i w dodatku dostałam grafik który znów mnie przeraził... wydaje mi się że przepracuje wrzesień i pójdę na zwolnienie bo nie wyrobie takich godzin... a i dodam że źle się czuję, w sumie nie wiem co mi jest, ale mam ogółem złe samopoczucie.. cóż...

pozdrawiam :*