Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Astra napisał(a):
Mi się zebrała ropa w zębie

witaj w klubie. Mnie się ząb na końcu złamał i ropa się wywaliła na dziąsło, ale ja jestem sadystka i bardzo szybko ją sobie przebiłam... 😁

A ja mam ten ząb w kawałku dobudowany i pomiędzy tym kawałkiem dobudowanym i moim normalnym zębem jest taka mała szparka i tam włazi mi żarcie i teraz się wdała tam jakaś jebana bakteria i ropa się zebrała i nachuja jak skurczybyk, ale igłą tam nie dosięgnę raczej ;( a mój dentysta ma dzisiaj wolne ;/ popłukam tym dentoseptem, może pogrzebię igłą i wypłynie to świństwo z mojego biednego dziąsełka.
Chyba też się pobawię w sadystkę tylko muszę igłę zdezynfekować ;-) idę umyć w końcu głowę bo już tydzień nie myłam 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Astra, o matko no w sumie to nic przyjemnego 😁

Kasia, może Ci pomoże ten dentosept 🙂 ja też idę właśnie teraz umyć głowę ale w umywalce 😁

Troszkę pogrzebałam igłą, coś tam wyleciało, ale to chyba raczej tylko krew, popłukałam dentoseptem i zobaczymy co będzie dalej, tylko najgorsze jest to, że robię się głodna ;/
Obdarzona, ja mam za mały zlew i łeb by mi się nie zmieścił 😉 dlatego wzięłam prysznic, ogoliłam się przy okazji bo mój Michał ma coś dzisiaj zły humor i chyba muszę Go troszkę pocieszyć 🙂 i nałożyłam sobie maskę na włoski co by były lśniące 🙂
Nie wytrzymam, idę zjeść ogórkową 🙂

• Mamusia
Kasia, oby Ci się nie pogorszyło z tym zębem:/ ja mam wielką umywalkę, tak wielką że moja mama zawsze w niej wnuki kąpała, obmywała 😁
ja swoje wlosy ledwo rozczesałam:/ ogol się, niech się narzeczony ucieszy 😁 w sumie to ja nawet nie potrafię ani trochę zajrzeć do mojej pipku jak tam ona, czy bardzo zarośnięta czy nie, ale chyba nie bo goliłam się w niedzielę 🙂 a żyletki mi się skończyły:/ muszę nowe bo 16 stycznia mam zaś wizytę u gin 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kasia, oby Ci się nie pogorszyło z tym zębem:/ ja mam wielką umywalkę, tak wielką że moja mama zawsze w niej wnuki kąpała, obmywała 😁
ja swoje wlosy ledwo rozczesałam:/ ogol się, niech się narzeczony ucieszy 😁 w sumie to ja nawet nie potrafię ani trochę zajrzeć do mojej pipku jak tam ona, czy bardzo zarośnięta czy nie, ale chyba nie bo goliłam się w niedzielę 🙂 a żyletki mi się skończyły:/ muszę nowe bo 16 stycznia mam zaś wizytę u gin 😁

No, oby się nie pogorszyło, miejmy nadzieję, że nie.. Moja pipku była już troszkę zarośnięta, ale zajrzeć tam do niej i wjechać z golarką to nie lada misja 🙂 a będzie coraz gorzej 🙂 później to będę chyba przed lusterkiem się goliła 🤪 🤪
Obdarzona jak ja nie cierpię flaków bleeee :/ i mam tak samo jak Ty albo leżę albo snuję się jak cień od okna do okna, albo z pokoju do łazienki i na odwrót, miałam zacięcie na czytanie, ale już mi się coś odechciało 🙂
Idę zjeść ogórkową 😜

• Mamusia
Astra napisał(a):
Wiem mulant o czym mówisz, mi 14 kg tez tam weszło i w cycki trochę.

bo mówia ze ogolnie najlepiej dla dzidzi jak mama lezy na lewym boku.

ewci@, no tak mówią i ja tak leżę w większości czasu, ale potem jak się chcę na prawy bok położyć, to czuje jakbym sie miala za chwile udusić, a mój kręgosłup dosłownie jakby miał pęknąć.

ja moze sie nie dusze , ale jak w nocy np chce sie z boku na plecy przewrócic albo z pleców na bok to od razu sie budze. lubie najbardziej spac na plecach bo tak to jak spie to zawsze na reku i mam zdretwiała, ale podobno w ciayz na plecach to tez nieszczegolnie spoac, bo wtedy bole kregosłupa straszne, bo macica uciska na krzyz, duzy ciezar i jak długotrwałe to tez niezdrowo. a propos to i tak nie umiem jakos spac w nocy,w dzienz zzuzia zreszta tez wiec dla mnie i pozycja spania ma srednie znaczenie. dzis dałam czadu bo spałam do 11, ale to praktycznie od rana bo cała noc sie pzrewalałam. bylismy wczoraj u meza brata ciotecznego , wrócilismy o 22, to i zuza dała czadu, wstała prawie o 9:30. niesamowity rekord spania jak na nią 🙂 hehe

• Mamusia
mulant napisał(a):
a ja robę pałeczki na obiad a mój jedzie aż pod gdańsk i mnie nie chce zabrać bo jedzie z ojcem oglądać ciągnik a ja ma siedzieć w domu to nie sprawiedliwe!!

a lubisz gospodarke i urzadzenie tzn maszyny ogladac?? ja pamietam jak mnie moj zabierał czasami an targi jakies rolnicze bo on na wsi wcyhowany, to aj jechałam tako se popatzrec ale na zwierzeta jakies bo zawsze były i na lody czy cos. ale ja to miastowa panna wiec co miałabym tam ogladac...

• Mamusia
Kurde i nic sobie nie pospałam 😠

Kasia, haha no ogolenie pipku to ciężko jest, ja sama od tego uciekam, caly czas obiecuję sobie, że będę sobie goliła co tydzień aby potem przed wizytą nie randkować w ciemno z takimi chaszczami , tylko mieć jakiego jeża skromnego co by go łatwo opanować golarką 😁
Te tygodnie już takie będą.. snucie się jak smrod za gaciami od okna do okna:/

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
obejrzę sobie film, dziennik nimfomanki 🤪 popatrzę na dzikie rządze 😎

To jest na podstawie tej książki Dziennik nimfomanki? Bo czytałam niedawno. Nie wiedziałam, że jest też film 😉

Ode mnie Dorota właśnie poszła. Poplotkowałyśmy, "Seks..." obejrzałyśmy 3 odcinki, zeżarłyśmy muffinki, które upiekłam i teraz mnie zgagulec męczy :/ Dorota stwierdziła, że mam wielkie cycki teraz. Cieszę się niezmiernie, tylko czemu wciąż się mieszczę w swoje staniki? 😜 Oczekiwałam, że mi się z A zrobi D, a tu dupa 😜 D jak dupa.

• Mamusia
Lady, super makijaż na awatarze masz 😁 aż zazdroszczę 🙂 hehe skoro koleżanka tak Ci mowi że masz większe tzn że musisz mieć. Mi też tak gadają, że mam takie cyce a jak nosiłam małe B tak dalej się mieszczę w małe B i noszę dalej 🙂
Co do książki \'dziennik Nimfomanki\' to tak, to ten film 🙂 ja przeczytałam połowę książki całkiem przez przypadek... otoż to było w kwietniu i kułam przed maturą i potrzebowałam książki chyba \'Matka odchodzi\'Tadeusza Rożewicza a że były święta wielkanocne to nie miałam jak iść do biblioteki więc znalazłam tę książkę na chomikuj.pl, ściągnęłam, otwieram a tam \' dziennik nimfomanki\' myślałam że to pomyłka, więc jeszcze raz a tam zaś ten dziennik się ściągnął. No to poczytałam, ale w książce było wiele bardziej opisane a w filmie jakoś mniej 🙂

Izunia, a może więcej szczegołow na ten temat tego filmu?

No nic, chyba spanie mnie bierze. Spać musiałabym się kłaść. Tak mnie te plecy bolą, w sumie tylko lewa strona 😞 zastanawiamy się z mamą czy to nie nerka albo korzonek jakiś albo coś innego 😞
Idę, muszę zaspać zly humor:P

• Mamusia
To zdjęcie jeszcze sprzed ciąży. Jakoś z początku lata. Czuje się dziś słoniowo, cała nadmuchana z kwasami żołądkowymi, które się uszami wylewają i sobie musiałam popatrzeć na zdjęcia gdy byłam szczupła 😉 Nie chce mi się aż spać od tego wzdęcia. Zaczęłam z majówkami konwersować, bo jeszcze nie śpią 😉

• Mamusia
aale popisałyście fiu fiu
i te historie miłosne i te smutne 😞
u mnie było tak że znałam mojego Michała bo był kolegą mojego chłopaka, potem zerwałam z chłopakiem niby dlainnyego, inny okazał si kretynem, a ja z Michałem i takim Tomaszem mocno sie zaprzyjaźniłam i stworzylismy mega imprezowa bandę, bylismy swietnmi pzyjaciółmi no i jakos tak nas pociągnęło do siebie, chociaż ja stawiałam opór 🙂 w czerwcu stuknie nam 9 lat, a pierwszy sex juz mógł się skończyć Mają bo Michał był przekonany że biore tabletki 🙂 więc akcja była niewąska 🙂

historii strasznych nie miałam pomijając fakt że mój pierwszy chłopak brał udział w morderstwie i trafił do wiezienia

Majka ma gorączkę nie mam opcji dlaczego, dygam nocy, bo ona nigdy gorączki takiej nie miała 😞

my szalejemy z pokojem, skrecamy skręcamy skręcamy

astra wiem ze laska co brała w szpitalu takie leki jak ty tez skarzyła się na trzesawice

wybaczcie doczytałam Was, ale nie mam za cholery pamieci do czego by tu sie jesczez odniesc

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Sztunia też niezła historia z tym morderstwem 😮 Dochodzę do wniosku, że moje życie naprawdę przebiega baaaaaardzo spokojnie 😉

no jak w klasie maturalnej siedzisz a lekcji WOsu i wpadaja po ciebie tajniaki jest akcja 🙂
ale ja ogólnie panienka z dobrego domu, tylko na złe towarzystwo wpadałam
ale tak właśnie dzisiaj przy tych remontach znalazłam stare albumy i stwierdziłam że swoje zdjecia zostawie a z chłopakami do kominka i z Michałem to oglądalismy, boże czasami była żenada 🙂
w sumie to dwóch przed Michałem miałam i załowalismy że nie spotkalismy się wcześniej, ale trafiliśmy tez na nasze zdjecia z poczatków i wogóle, ale się nawspominalismy achhhh 🙂

• Mamusia
Lady, hehe też lubię patrzeć na zdj z przed ciąży, dopiero teraz doceniam swoją dawną 'nielubianą' sylwetkę 🙂 co do kwasow to musisz je przeżyć, jak urodzisz pewnie się zmieni samo poczucie 🙂

Sztunia, u to z Mają kiepsko. Nie martw się, na pewno gorączka przejdzie, oby to nic poważnego 🥴
co do byłego- przestępcy to nieźle, ale są i tacy na tym świecie.

hehe Lady, ja też mam wrażenie, że miałam i mam lekką przeszłość miłosną i nie tylko 😁

Choć nie, moj były ( pierwszy poważny chłopak, byłam z nim 11 miesięcy) jest w seminarium:/
hehe, i tak niby święty, pierwszy w kościele a mnie zawsze bałamucił 😎 tylko ja się nie dawałam, bo miałam 14/15 lat 🙂 🙂

• Mamusia
Obdarzona to mogą być korzonki, mnie tak okolica krzyżowa napierdacza i pachwiny, że nie mogę dłużej niż 5 minut leżeć w jednej pozycji, w nocy to już masakra przewracać się z boku na bok, a żeby wstać siku to Michał musi mi pomagać się podnieść, bo sama już ni chuja nie dam rady 😞 ehs uroki ciąży.
Astra zazdroszczę Ci tego kapuśniaczku, ja miałam na obiad ogórkową, a na kolacje grzanki z masłem czosnkowym i żółtym serkiem 🙂 pycha.
Sztunia, niezła historia 🙂 oby Majusi przeszła temperatura 😞 biedny maluszek.
Moje cycki z rozmiaru małe D, zrobiły się kuźwa wielkie D, a ja nie chcę żeby już rosły, bo straszliwe rozstępy są przez to 😞
Dzisiaj Michał musi mi wymasować plecki, bo inaczej jajo zniosę 😞 i czuje jakieś parcie w pipce, dziwne uczucie promieniujące do odbytu 😞
Idę poleżeć.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
Sztunia też niezła historia z tym morderstwem 😮 Dochodzę do wniosku, że moje życie naprawdę przebiega baaaaaardzo spokojnie 😉

no jak w klasie maturalnej siedzisz a lekcji WOsu i wpadaja po ciebie tajniaki jest akcja 🙂
ale ja ogólnie panienka z dobrego domu, tylko na złe towarzystwo wpadałam
ale tak właśnie dzisiaj przy tych remontach znalazłam stare albumy i stwierdziłam że swoje zdjecia zostawie a z chłopakami do kominka i z Michałem to oglądalismy, boże czasami była żenada 🙂
w sumie to dwóch przed Michałem miałam i załowalismy że nie spotkalismy się wcześniej, ale trafiliśmy tez na nasze zdjecia z poczatków i wogóle, ale się nawspominalismy achhhh 🙂

A ja nie pozbywam się starych zdjęć. Co tam to w końcu pamiątka. No i kawał życia z tymi moimi dwoma byłymi spędziłam. Trochę ciężko by było się pozbywać zdjęć z kilku wakacji, Sylwestrów itd. W większości są jednak cyfrowe, gdzieś na płytach. Trochę papierowych też mam szczególnie z tym pierwszym co byłam 3 lata, bo to już 10 lat temu było 🙂

• Mamusia
a ja zostawiłam tylko siebie, a z nimi wywaliłam
szczerze jakoś myslałam o tym dawno i teraz mi ulzyło
bo jakoś nie spawiało mi przyjemnosci oglądanie tych zdjęc i wogóle

no ja trafiłam jak oglądalismy zdjęcia n awakacje z Krety jak byłam w najbardziej wylaszczonej formie, hmmm ciekawie czy kiedykolwiek bedzie mi to dane jeszcze, te idealnie umięśniony brzuch i zero tłuszczuku marzenia 🙂 ale mam postanowienie zeby walczyc hehehe

• Mamusia
Oj ja brzucha nigdy nie miałam idealnego. Może w podstawówce 😁 (Która 8 lat wtedy trwała, żeby nie było 😉). Nawet przetrwałam całą Szóstkę Weidera w zeszłe wakacje i takich wielkich efektów nie było. Masz jakąś dobrą metodę na wyrobienie mięśni brzucha, czy po prostu takie miałaś bez pracy? 🙂