Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Strzauka - mam nadzieje, ze to tylko przez emocje i ze nie meczy sie juz!!! Czekamy razem z Toba...
Akinimod - a u mnie slonko tak ladnie za oknem zachodzi..i cieplo!

Ja ogladam mecz, wcinam truskawki...i chyba znow musze usmiechnac sie do czopka glicerynowego:/
A co do stanika..to sie waham:/ Wyszlo mi pd cyckami 75cm, w cyckach 90...napewno C bo mi ciut urosna w pokarmie, ale nie wiem czy lepiej 75 brac czy 80? Ponov do 77cm zalecaja rozmiar 75, a powyzej juz 80...co lepsze, zeby tez nie cisnel o czy co 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny 🙂
Kurcze tyle mialam pisac a juz weny mi brak i skleroza sie odezwala 😮 jak kogos pomine to sorki!!
maiha: chwal sie cora chwal bo super dziewczyna 🙂
pampinka: bedzie maly wielkoludek eheh 🙂 ciesze sie ze wszytsko ok 🙂
czarnyloczek: u Ciebie tez pewnie wielkoludek 🙂 NIo tez gratki ze wszystko git 🙂
strzauka: Pogratuuuuuuuuuulllllluuuuj siostrze!!!! 🤪 Nio i dla cioci tez gratki 🙂 ajjj i pokoik sliczny 🙂
superbabeczko: masz swietna tesciowke 🙂 fajnei ze jest z Toba i Cie rozumie 🙂
nio i mecze lubi 😉
gaja: to poszaleliscie 🙂 jak tylko beda fotki to czekamY 🙂 nio a co do dowodu to pomysle z tym upowaznieniem, bo to dobry pomysl 🙂 nIO a narazie sprawdzam co chwilke poczte i czekam na cud ze ktos odesle 😞
dominika: dobrze ze przeszlo 🙂 pewnie to bylo rozciaganie:0 nio a jeszcze troche nas powyginan do porodu 🙂
amelia; wypoczywaj ile wlezie 🙂
madzia: fajnu pomsyl z ta myszka mikki 🙂 jak tylko coisk skombinujesz to dawaj foty 🙂 My narazie pokoiku nie robimy bo swojego tez nie mamy eheh ale moze jakosik sie uda wykonczyc przed porodem to wtedy na szybkiego 🙂
Ja laski dzisiaj to na zakupach to cosik porobilam nio a jutro wizyta w Krakowie na diabetologii. Mam nadzieje ze sie nei zalamei moimi wynikami 🤢 Nio ale co ja poradze ze czasem skacza 🥴 Nio moze coisk bym mogla, np jesc inaczej ale juz nie potrafie sie opanowac 🤔 Nio to juz taka koncowka to moze nei bedzei tak zle 🙂
Pozdrawiam Was cieplutko 😘

• Mamusia
hehe a moja Martusia się wcale nie chce dać pomasować - tylko dotknę i ucieka 🙂 Za to przy muzyce bobasa tak fajnie skacze i kopie jakby tańczyła :P

Strzauka - gratulacje !!!

Już po burzy i truskawki też zjedzone. Dzisiaj będę oglądała mecz z teściami - jakaś alternatywa w stosunku do leżenia samej, może to nie patriotyczne, ale mam złe przeczucia co do naszej walki z Rosją.
Czuję się nawet prawie ok fizycznie, ale gorzej psychicznie - staram się trzymać, bo nie mam innego wyjścia. Wystarczy, że wczoraj miałam panikę i już teściowie zastanawiali się, czy mnie nie wieźć do szpitala.

• Mamusia
Ja to jestem aż ciekawa meczu z Rosją. Zbytnio nie wierzę w Polaków ale może się pomylę i schylę czoło ku Polakom. Kamil zaprosił kolegów i tak już siedzą i komentują mecz Grecja-Czechy przy piwie a ja czy chipsach 😜 (zdjęcie USG jajek dostałam i się Kamil chwali 😁 naśmiałam się .. i nawet jajka honorowe miejsce w portfelu mają 🙃 ) pierwsza połowa mi się podobała teraz to już siedzę przy laptopie i nie w temacie jestem.

• Mamusia
No powiem Wam, ze slodkie to bylo i nawet sie rozczulilam 🙂
A Ty Domi dobrze, ze sama nie bedziesz..widze po sobie, ze inaczej sie czuje jak ktos jest obok mnie..dlatego tesciowa naprawde cud kobieta jak dba 🙂 Co do meczu..no coz...bedzie jak bedzie 😉 Gorzej, ze juz mi maz mowi ze bijatyki na miescie sa:/

• Mamusia
Strzauka gratulacje 🙂 Tyle się nosiło pod sercem a po paru godzinach jest już po fakcie 😉
D brycz powiem Ci że póki nie otworzyłam avatara to myślałam że obciełaś się na irokeza a boki podgoliłaś 🙃 Ale ładnie by Ci tak było 🙂
Superbaba Słodziachna ta Twoja córa 😉

• Mamusia
Strzałka- gratulacje dla siostry 🙂
Pampinka- duży ten Twój synek 🙂 dobrze że jest wszystko ok ale z szyjką nie najlepiej więc wypoczywaj 😉
I już nic nie pamiętam....eh 🤢
Jak nigdy mi się przysnęło chyba przez tę burze...ale się nie wyspałam bo mnie moje dziecko w brzuchu obudziło... A tu widzę przygotowania do meczu pełną parą 🙂

• Mamusia
Strzauka gratuluję siostrzeńca 🙂 Maluszek 🙂 Jak siostra się lepiej poczuje, to dowiedz się i napisz, jak jej wrażenia, ile rodziła itd.

Ja dziś przy cofaniu rozwaliłam lampę z tyłu, zawsze kurwa coś - nowy samochód z salonu, w grudniu kupiony 😞 Na razie nic nie powiem mężowi, ale czuję się okropnie 😞 Muszę ograniczyć jeżdżenie autem, bo widzę, że moja koncentracja pozostawia wiele do życzenia 🤢

• Mamusia
Akinimod i Suuperbaba dobrze że z tymi dolegliwościami nie jesteście same. Zawsze gdyby się coś działo ma Wam kto pomóc, no i jak ktoś jest w pobliżu to od razu lepiej człowiekowi na duszy 🙂

Teraz to pewnie wszystkie już przed tv czekają na mecz Polska - Rosja, oby Nasi nie wtopili, ale szczerze mówiąc to do końca nie jestem tego pewna, ale mogliby mnie miło zaskoczyć 🙂

• Mamusia
Dzięki dziewczyny, myślę, że jutro lub pojutrze zadzwonię do siostry, bo na pewno zmęczona, wymieniłyśmy tylko kilka smsów 🙂

Ja już faktycznie czekam na mecz 😁 mąż leci do sklepu sprawić żonce jakiegoś owocka, chipsy i sprita 😁 on ma piwko to i mi się coś należy 😉

• Mamusia
Dodi dobrze, że to tylko lampa i nic Ci się nie stało i autko też wyszło z tego prawie cało. Już faktycznie lepiej nie siadajmy za kółko 🤢 a męża faktycznie poinformuj trochę później .. szkoda trochę bo nowe ale trudno lampę się wymieni 🥴

• Mamusia
Strzauka napisał(a):
Dzięki dziewczyny, myślę, że jutro lub pojutrze zadzwonię do siostry, bo na pewno zmęczona, wymieniłyśmy tylko kilka smsów 🙂

Ja już faktycznie czekam na mecz 😁 mąż leci do sklepu sprawić żonce jakiegoś owocka, chipsy i sprita 😁 on ma piwko to i mi się coś należy 😉

Strzauka ale zazdroszczę, też chcę chipsy, ale jak sama nie pójdę, to figa z makiem 😞 😞

• Mamusia
Dodi może dziś do meczu warto nawet samej się pofatygować? 🙂 choć już trochę na to za późno 😉

A rozbitej lampy współczuję, ja puki co jeszcze jeżdżę i nie widzę zmian w koncentracji za kółkiem, ale chyba niedługo przezornie będę musiała zrezygnować z większych dystansów...