Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie w szpitalu tez wszystko free, i pieluchy też. do porodu są 4 sale, jedna z wanną, jedna z kołem i dwie z normalnymi łóżkami. Nie wiem tylko jak z jedzeniem, bo leżałam rok temu na patologii to tam było smaczne ale mikre porcje.

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ula-la napisał(a):
Miałam sobie kupić torbę w realu była promocja w gazetce, ale na sklepie ich nie było. A nie będę dawać 5 dych za coś czego nie potrzebuje właściwie no i nie kupiłam, pożyczę od koleżanki i się w końcu spakuje, bo już wszystko naszykowane.
ale Ci zazdroszczę, że masz wszystko przygotowane, ja jeszcze nic i to mnie przeraża, ja w przeciwieństwie do Ciebie mam torbę 🙂)), jak na razie tylko torbę, a reszta w proszku 😞

• Mamusia
dziewczyny nie wiem co mi jest mam jakas spiaczke dzis :/ jak wrocilam od lekarza to caly czas bym spala 😁 wstalam na chwile jak moj wrocil z pracy a raczej on orzyszedl do sypialni sie przywitac i poadac ze mna chwile... a tak to mi powiedzial spij spij przynajmniej sobie mecz obejze hahhaa

Kochane brzuszkowe ciocie, jesteśmy już w domku 🙂 Rozpiera mnie radość i duma 🙂
Jutro postaram się wstawić zdjęcia i poczytać Was troszkę i oczywiście zdać relację. Buziaki

ciesze sie Rosi ze juz jestescie w domku, ze masz juz swoja kruszynke przy sobie, zazdroszcze Ci 🙂 czekamy na foteczki i relacje z porodowki 😜 buziaczki dla was

a mi sie zaraz zwali do domu pluton ;p facetow na mecz

ja po usg,chłopak potwiedzony poraz trzeci,zresztą tym razem to i ja widzialam jajka,malutki 2700g z czego sie ciesze ze 4 kilowca nie bede miala,przepływy i narządy ok,a łozysko 2 stopnia.
rossi ale wam fajnie..czekamy na relacje

• Mamusia
Jestem i ja-leze non stop, bo chyba pojde druga... polozna byla, postraszyla i sie nie ruszam.. niestety nie mam laptopa i musze posiedziec przed stacjonarnym zeby Was poczytac 😞 na szczescie jeszcze zadna po Rosi nie poszla, ale coraz blizej lipca... Oglamy ze staruszkiem mecz, ale wole Was poczytac 🙂

ja tez wole posiedziec przed kompem z wami choc jakies pustki delikatne 🙂 chyba mecz wszystkie ogladaja... ja jestem na forum i jednoczesnie ogladam

Alicja to lez lepiej i wypoczywaj...
ja dzis przekopalam ziemie wokol moich drzewek i przysypalam kora jeszcze jutro maz mi pokruszy kore i wysypie reszte... ale chyba przesadzilam bo ledwo siedze taka jestem zmeczona ..

• Mamusia
No doczytałam Was,
od rana znowu nie miałam neta 😠 i tak sobie siedzę pół dnia i zastanawiam co tam u Was 🙂
Rosi nie będę oryginalna 🙂 również czekam na zdjęcia małej i relacje ze szpitala 🙂
Tosia czyli jutro wychodzisz? Super, tylko masz leżec w domku 🙂 oczywiście będziemy Cię pilnowac, a koszulka zarąbista
Marta co to za kopanie w ziemi 🙂 ja dzisiaj pojechałam do sklepu, że niby w końcu zrobię jakieś zakupy i wróciłam z chusteczkami pampersa 🙂 no i to by było na tyle, a wróciłam ledwo, ledwo
a Ty dziewczyno w ogrodzie kopiesz, masz zdrowie 🙂
W szpitalu w którym będę rodzic, też trzeba miec wszystko ze sobą
dobrze że łóżka z domu nie muszę brac 🙂 chociaż byłoby przynajmniej wygodnie
jak leżałam w zeszłym roku po laparoskopii to miałam takie skrzypiące łóżko, że wstydziłam się ruszyc, żeby nie obudzic dziewczyny z pokoju 🙂
Ale bym zjadła tortu czekoladowego 🙂
Nudny jakiś ten mecz

• Mamusia
Kamis, Kasiulek fajnie że po wizycie wszystko jest dobrze i u Was i u Dzieciaczków 🙂

Mogłaby ta nasza drużyna wygrać choćby tylko ze względu na kibiców, naprawdę aż mi bardziej szkoda tych ludzi a nie samych piłkarzy...Tak wiernie kibicują, cały czas mają nadzieję...Może się uda, kto wie 😁
Ja jednym okiem oglądam, w miedzy czasie pakuję torbę i zaglądam do Was 😉