Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No moje dziecie odezwało się w końcu i żeby zamydlić powiedziała,że ma dla mnie i taty prezenty 🙂
A nieodebranych połączeń z 30 😜
Jeszcze troche i bym chyba w szpitalu wylądowała przez nią takiego stresa miałam ,że mała w brzuchu chodziła na wszystkie strony i nie mogłam złapać oddechu 😮 ,aż się przeraziłam i dzwoniłam po męża .
Teraz się uspokoiłam ,ah a zaraz będę się o dwoje martwiła nie wiem jak ja to przeżyję. 🤪

Proszek 7 kilowy to powiem Ci kochana ,że też bym cię solidnie ochrzaniła ☺️

• Mamusia
isa8 napisał(a):
zawsze to z nim jeżdżę na zakupy i też nigdy nic nie noszę 😉 ... ale dzisiaj chciałam sama bo miałam jeszcze swoje pierdoły podkupować... no i nie wiedziałam że wyjdę ze sklepu tak obładowana bo nie nastawiałam się na takie zakupy 😁 no ale... było minęło... teraz chodzi zdenerwowany na mnie i coś mruczy po nosem...

przejdzie mu... a potem można jeszcze tak odwrócić kota ogonem (bo chyba ma trochę racji 😉 😜 ), że będzie miał wyrzuty sumienia, że Cię zdenerwował 😜 😁

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
No moje dziecie odezwało się w końcu i żeby zamydlić powiedziała,że ma dla mnie i taty prezenty 🙂
A nieodebranych połączeń z 30 😜
Jeszcze troche i bym chyba w szpitalu wylądowała przez nią takiego stresa miałam ,że mała w brzuchu chodziła na wszystkie strony i nie mogłam złapać oddechu 😮 ,aż się przeraziłam i dzwoniłam po męża .
Teraz się uspokoiłam ,ah a zaraz będę się o dwoje martwiła nie wiem jak ja to przeżyję. 🤪

Proszek 7 kilowy to powiem Ci kochana ,że też bym cię solidnie ochrzaniła ☺️

haha zawsze też tak pamietam ze prezentami ich mydlilam 😁 😁

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
initram, fajny ten pajacyk 😉 podoba mi się tyle ciuszków dla dziewczynek a dla chłopców ciężko znaleść:/ fajne są ale wybor mały

no właśnie wiem... dziś łaziłam po sklepach... w h&m wyprzedaze i dla dziewczynek mozna duuuuzo slicznych rzeczy wyhaczyć za 10, 20zł, a dla chłopców jeden wieszak ubranek i to takie niekoniecznie... podobnie w smyku... 🤔 🤨

• Mamusia
inirtam napisał(a):
marylu345 napisał(a):
initram, fajny ten pajacyk 😉 podoba mi się tyle ciuszków dla dziewczynek a dla chłopców ciężko znaleść:/ fajne są ale wybor mały

no właśnie wiem... dziś łaziłam po sklepach... w h&m wyprzedaze i dla dziewczynek mozna duuuuzo slicznych rzeczy wyhaczyć za 10, 20zł, a dla chłopców jeden wieszak ubranek i to takie niekoniecznie... podobnie w smyku... 🤔 🤨

to jest istna dyskrymianacja 😁 ! to samo jest w zarze i gapie, dla chłopców dwa wieszaki, i wejz tu wybieraj:/

• Mamusia
inirtam napisał(a):
a coś Ty!! u mnie całą noc lało i ponad pół dnia dziś... w zasadzie dopiero co się rozpogodziło, więc żadnego deszczu nie zwołuj!! 😜
mój mnie dziś zaskoczył, bo przed pracą się zapytał czy czegoś potrzebuję, to pójdzie do sklepu 🤪 nie mam pojęcia, co mu się stało... myślałam, że wczoraj to był jednorazowy wybryk, a tu kurcze taka propozycja z samego rana 🙂 hehe

Emi, nie wiem, dlaczego, ale czuję, że Twoja niunia wyglądałaby w tym uroczo 😉
http://allegro.pl/babaluno-pajac-pajacyk-farma-r-68cm-i2396852332.html

ladniutkie 😁 tylko teraz nie wiem z jakego powodu 😁 moze podobna do krowki sie robie hahaha 😁

• Mamusia
Ja pospaaaaaaaałam z synusiem dobre dwie godzinki, potem zjedliśmy placki ziemniaczane i leżymy dalej.
Jeśli chodzi o próbki to w szpitalach czasem dają takie zestawy dla mamy i maleństwa. Ja dostałam dopiero przy wypisie ale jakieś próbki tam były. Poza tym zawsze można w aptece zapytać czy mają jakieś próbki dla niemowląt 🙂

• Mamusia
Moja sis dostała sporo próbek jak chodziła na szkołę rodzenia, plus tak jak Doti dużo przy wypisie ze szpitala.
Ale właśnie w aptekach chyba najlepiej brać próbki- można poprosić dokładnie o to co się chce 😉
Chociaż ja już staram się ich nie zbierać, bo potem nie zużywam:/

• Mamusia
Ehh przyjechał do naszych klaczy facet z ogierem i robią taki rumor że szkoda gadać.. orgia na całego...
Aż im zazdroszczę... jak sobie pomyślę że u nas 0 seksu do samego porodu a nawet dłużej to mnie skręca.. potem sie M dziwi, że ja się drę o wszystko jak mi się tak chce seksu że wszystko we mnie buzuje... a tu nawet cycków mi nie może popieścić bo zaraz mnie skurcze w pół zginają ;( 😞 😞

• Mamusia
jeeeej a ja w piątek mam oficjalne wręczenie dyplomów. Trzeba się ubrać "jak na ślub" i ja ciągle byłam przekonana, że 3 sukienki w szafie będą leżeć jak ulał! A właśnie je ubrałam i to jest jakiś koszmar 😞 albo wyglądam jak wieloryb albo jeśli już wejdę w kiecke, to żeby brzuch się zmieścił podciąga się ona do góry i majtki widać 😞 wygląda na to że nie mam co ubrać, a chodzić po sklepach to już wogóle nie mam ochoty 😞 już nie wspominając o tym, że nie chce kasy wydawać na sukienkę którą ubiorę jeden raz, a innych okazji nie mam:/
już mi się płakać chce