Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o rany ogladam na tvn style program, jak kobiety w anglii pija alko. Laska robi doswiadczenie na roznych grupach wiekowych. najpierw pije z nastoletnimi dziewczynami, pozniej z 20latkami, studentkami, itd. masakra jakas...ja duzo imprezowalam, ale to co widze w tym programie mnie zszokowalo 😲

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
na tym johnson's baby zaznaczylam ze jestem w ciazy a nie moge wyslac zgloszenia bo chca date ur dziecka a jak klikam to jest od stycznia do czerwca powiedzta mi dziolchy o co cho ? 😮

czasami nie chce się coś wysłać z winy przeglądarki internetowej :/ może masz na kompie jakąś inną i mogłabyś spróbować?

• Mamusia
a ja po zakupach... i zawiedziona.. bo mimo przecen, dalej drogo... i dla chłopców tak mało rzeczy 😞 😞 😞 dyskryminacja!!
Karolka, moja gin powiedziała, że rutinoscorbin jak najbardziej, nawet kazała mi łykać na te moje krwawienia z nosa, nie łykałam co prawda, ale generalnie można...
Emi, paracetamol jest najbezpieczniejszych, ale stanu zapalnego nie zlikwiduje, a pewnie od tego Cię wtedy ten ząbek bolał... od wszystkich ibuprofenów trzymałabym się z daleka 😉

na gardło polecam płukać wodą z solą albo wodą z wodą utlenioną... można też żreć miód łyżkami 😜

• Mamusia
Przydałyby się próbki pieluszek.
Ja właśnie wszamałam rzodkiewki , a że były ostre jak cholera to przegryzłam chlebkiem i teraz moja córcia ma czkawke 😁
A do starszej dzwonię już 30 raz i nie odbiera 😮 oj niech ona tylko wróci z tej wycieczki to ją wytargam za włosy i zabiorę telefon skoro jej nie potrzebny 😠

• Mamusia
Cześć Brzuchatki!
Wydaje mi się, że mnie nie było całe wieki! i też zapisałyście tyle stron, że nawet nie będe czytać. Mam nadzieję, że z wszystko u was ok!
Ja się już przeprowadziłam, w 90% jestem rozpakowana i w 0% urządzona :/ z zadomowieniem też nie jest łatwo, ale pracuję nad wszystkim;>
Właśnie podłączli mi internet więc od razu tu zajrzałam 😉
Mój bąbelek ostatnio jest taki silny, że mam cały brzuch obolały :/ czuję się jakby od środka był cały w siniakach, a i z zewnątrz mam takie delikatne zasinienia:/ nie wiem jak ja z takimi kopniakami dotrwam do końca. Na dodatek spanie też kiepsko, ciągle mi niewygodnie mimo nowego łóżka i rogala ciążowego :/ Niby mogę się wygodnie ułożyć ale tylko na chwilę. Moje ciało jest takie obolałe, że nie da się wyspać 😞 kręgosłub i biodro bolą, co chwilę mi noga albo ręka drętwieje- i jak tu spać?
brzuszek mam już spory, postaram się na dniach wrzucić zdjęcie, bo naprawdę przeszedł transformację 🙂