Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandross a gdzie sie wybieracie?
Doti, współczuję z brakiem sexu, ale może musicie trochę bardziej pokombinować, żeby Cie te skurcze nie brały ?
Co do mojego stroju, to ciążowe mam tylko jeansy i legginsy 😞 a bluzki takie obszerne, prawie jak dresowe- bo tak na codzień lubię 😞 jedyny plus to to, że będziemy mieć togi, mam nadzieję, że mogę się pod taką schować i nic nie będzie widać!

• Mamusia
mi Bartek powiedzial ze niedlugo bedziemy musieli z sexem skonczyc....kurcze ale mi bedzie brakowac 😁 😁 ale po porodzie jak juz bede mogla dam mu taki wycisk ze ho ho 🙂 🙂 małą do mamy a My noc sobie zrobimy 😁
jutro ide znow na badania:-/ przeciwciala,mocz znowu i morfologia

• Mamusia
z tego co ja słyszałam to jak się nic nie dzieje to można do samego końca, tylko pozycję taką trzeba żeby brzuszka nie cisnąć (wskazane na boku i wszystkie od tyłu 😜) nawet przecież czasem jak się poród opóźnia to lekarze sami mówią, żeby się poprzytulać z mężem 😜

• Mamusia
pati1984 napisał(a):
a ja mam odwrotnie, to ja mam ochotę i muszę mojego ostro molestować, żeby dał się namówić bo on ciągle się boi, że coś zrobimy naszej kruszynie ... tłumaczę mu ciągle w kółko, że dzidzia lubi takie kołysanie 😜

moj tez czasami tez sie boi ale zawsze po kladzie ucho na brzuch i nie rusza sie 😁 ja mowie ze ja ukolysales 😁

• Mamusia
Jeśli nic się nie dzieje, to z seksu można korzystać do samego rozwiązania. W 8 miesiącu chyba warto się wstrzymać żeby nie wywołać porodu za wcześnie, ale później to już bez problemu. Przy miękkiej i skracającej się szyjce w ogóle odpadają przyjemności jakiekolwiek.