Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja chce zeby M byl i M tez chce przekonal sie gdy jego wujek opowiadal ze byl przy porodzie i Czarka i Jagody i mowil ze nie zaluje ze to byly najpiekniejsze chwile i ciotka tez mowila ze duzopomogl jak parla dociskal ja itp. Mi M daje duzo sily w takich sytuacjach tak jak bylam w szpitalu pamietam jak mu pisalam w dzien zabiegu ze chcialabym go pierwszego zobaczyc jak tylko mnie wybudza i co? otworzylam oczy pod kroplowka i byl
a ja zajadam winogronko 😁 😁 😁

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
a ja chce zeby M byl i M tez chce przekonal sie gdy jego wujek opowiadal ze byl przy porodzie i Czarka i Jagody i mowil ze nie zaluje ze to byly najpiekniejsze chwile i ciotka tez mowila ze duzopomogl jak parla dociskal ja itp. Mi M daje duzo sily w takich sytuacjach tak jak bylam w szpitalu pamietam jak mu pisalam w dzien zabiegu ze chcialabym go pierwszego zobaczyc jak tylko mnie wybudza i co? otworzylam oczy pod kroplowka i byl
a ja zajadam winogronko 😁 😁 😁

No Bartkowi tez kumpel mowil ze to nie zapomniane uczucie 🙂

• Mamusia
ale lecicie z tymi stronami 😉 i jakie interesujące tematy... huhu...
co do seksu to u nas bywa różnie... jak wiatr zawieje 😁 a co do pozycji to zrezygnowaliśmy z jakichkolwiek eksperymentów i gimnastyki... i przeważnie na boczku bo tak nam najwygodniej 😉
mój M też często się obawiał o małego... że coś mu zrobi... no ale dałam mu wujka google, żeby sobie poczytał trochę na temat seksu w ciąży, bo miałam dość wciąż go pouczać... i teraz przestał mi marudzić 😁

swoją drogą to nerwy mojego męża przeszły... zobaczył piwko które mu zakupiłam i ciekawa jestem czy to właśnie dzięki temu 😁 i teraz sobie spokojnie meczyk pooglądamy...
a później nyny... więc dobranoc brzuchatki ! 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
tylko zastanawiam sie czy bedzie w stanie patrzec jak sie mecze i na ta krew to wszytsko ale mowi ze nie wymieknie i ze chce ja zobaczyc pierwszy 😁

mój M powiedział mi że chce i będzie przy porodzie... mówi że go tam wpuścił i chce być przy tym jak wychodzi... 😁

• Mamusia
No prawda prawda Natalia 🙂
Ale ja mam chyba jakis dzien zly ;// w sensie od wieczora ;// ale sru nie chce mi sie gadac o tym.

Emilia zdazysz zdaszysz 🙂 u pierwiastek zazwyczaj to trwa 😉 nie spodziewaj sie odejscia wod, i glowy plodu miedzyh nogami 🙂 choc zdarzaja sie ekspresowe porody i upierwiastek 🙂

Mi odeszly wody, a urodzilam bodajze 36h pozniej 🙂

Ja tez nie toleruje tej narodowosci 🙂 tak wiec za Holandia. Ciekawa sytuacja by byla w grupie. kazdy mialby po 3 pkt... ale dzis chyba nawet mecz nie pokona mojego wkurwa, wiec ide chyba zaraz do sypialni ;/

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
tylko zastanawiam sie czy bedzie w stanie patrzec jak sie mecze i na ta krew to wszytsko ale mowi ze nie wymieknie i ze chce ja zobaczyc pierwszy 😁

mój M powiedział mi że chce i będzie przy porodzie... mówi że go tam wpuścił i chce być przy tym jak wychodzi... 😁

haha no to konkretny chlop Ci powiem 😁 tylko niech wie ze wpuscil latwo 😁 a wyjscie bedzie gorsze 😁

• Mamusia
sandra zlosc pieknosci szkodzi mnie od kilku dni wkurwienie chwyta z rana i wtedy mam ochote zabic kogos zazwyczaj mlodego goryl jeden ktory nie umie sie poruszac po mieszkaniu cicho tylko z hukiem tu jebnie drzwiami tu zacznie spiewac jesc wolac wariowac z ciotka i tak to mam ochote poprostu go zniszczyc 😁
to dobrze bo predzej sie nie wybieram niz jak mi wody odejda 😁

• Mamusia
Emi to czasem i mozesz nie dojechac do grudnia 🙂) hehe, bo nie zawsze wody Ci odejda.. no znaczy nie zawsze przed skurczami 🙂)
Czesto w szpitalu sie przekluwa pecherz, albo peka przy wiekszym rozwarciu...

Ja mowilam, ze nie pojde wczesniej niz rozwarcia na 5 cm nie wybadam i co???

Poszlam na kontrole na izbe,bo mi cos podciekalo a to sie okazalo, ze pecherz pekl i sie wody sacza i za cholere mnie nie chcieli wypuscic 🙂)

Czlowiek sie odstresowal u fryzjera, a na wieczor, taki wkurw, ze mnie telepalo...;///

• Mamusia
Karolka, jak wieczorem to szczerze nie sadze ;// bo jak my bylismy i to wcale nie w dzien grania PL, to juz okolo 18 bylo tyle, ludzi, ze nie szlo wejsc..;// choc moze kawiarnie itp beda mialy miejscowki...

a ja nie ide na strefe, bo nawet jak wystoje to jakis maly dla mnieten telebim i wole obejrzec pred TV 🙂 Bez stresu 😉 jak nie spojrze na TV to mi powtoreczke pokaza i zawsze nadaze, a pozniej sie wgapiam w telebim i nie widze nawet ktora minuta ;/

Nie dosc, ze mam do dupy humor.. to jeszcze nie wiem po jakiego grzyba wlazlam na wage i od ostatniej wizyty przytylam 3kg...;/// czyli przez 5 tygodni...;//
Wiec wedlug moich zalozen moge maksymalnie 3-4 🙂