Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam sie ..
co za noc, co godzine wstawalam i pilam wode litrami bo budzilam sie z pustynia w gebie
wiercilam sie z boku na bok , a moj m spal jak zabity 🤨
teraz jestem spiaca i obzeram sie cukierkami bo naszla mnie na nie ochota 😁
nudno dzis pogoda taka sobie .

ogladam tv 19 CHILDREN & COUNTING 😮
oczywiscie maja juz 21 dzieciaczkow i kazde jedno jest jej , urodzila je wszystkie i ciagle planuja wiecej 🤔 wszystkie dzieci nosza imie na J 😁 chyba planuja miec tyle dzieci dopoki imiona na ta litere sie nie skoncza 😁 matko boska ich dom jest jak hotel, kuchnia jak w prawdziwej restauracji,
4 pralki i 2 suszarki maja, 30 pran tygodniowo 😁 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej a ja mam dzisiaj lenia 🙂 ostatnie dwa dni czułam się rewelacyjnie i śmigałam całymi dniami a dzisiaj załamanie. Obudziłam się o 5 do 7 się przemęczyłam i pojechałam na wyniki. Wróciłam o 9 i znowu spać aż do 11:30 😮 a teraz taka zmięta jestem że szok a mam tyle do zrobienia bo remontu ciąg dalszy 🤔
Współczuję dolegliwości - mnie na szczęście jakieś straszne bóle nie męczą 🙂

• Mamusia
tak sobie na facebooku siedze i ktos publikowal nowe przytulanki dla dzieci i dla doroslych rowniez ;

http://www.ebay.co.uk/itm/PLUSH-PEE-POO-SOFT-TOYS-BROWN-YELLOW-B-N-FREE-POSTAGE-UK-ONLY-/350582731317?pt=UK_Soft_Toys_Bears&hash=item51a05bf235#ht_522wt_1186

nie wierze w to po prostu 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
aaa dziadziu dzwonił żebym sobie kołyskę odebrała bo stoi już gotowa 🤪 tak się napaliłam że chciałam już dzisiaj po nią jechać, ale chyba jednak poczekam na męża bo to spory kawałek drogi a poza tym sama nie dam rady jej upchać w bagażnik 😉 więc w niedziele mamy ją sobie odebrać...
zżera mnie ciekawość jaka ona jest... 🙂
no i ciekawe gdzie ja ją postawie... jak nasz kącik jeszcze nie gotowy 🤔

• Mamusia
mam pytanie... 😉
niektóre dzieci od początku mają do jakiejś rzeczy słabość i bez niej nigdzie się nie ruszą, do smoczka, pieluchy, kocyka, poduszeczki, szmacianki itp... i tak się zastanawiam co kupić małemu żeby to towarzyszyło z nim od narodzin przez ten czas niemowlęcy i dziecinny...

mój M stwierdził żeby to nie była poduszka ani koc a tym bardziej smoczek... no i chyba postawie na taką maskotkę szmaciankę... http://allegro.pl/taf-toys-przytulanka-szmacianka-0m-i2552120840.html
a wy co o tym sądzicie??

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Iza tez wlasnie mysle o takiej przytulance 🙂

sympatycznie wygląda 😉

bo widząc dziecko które wszędzie targa za sobą koc albo poduszkę (dwa razy większą od niego) to mi się słabo robi 😁 chyba faktycznie zdecyduje się na taką przytulankę... bo mój M chce całkowicie wykluczyć smoczek... ale czy mu się to uda, zobaczymy 😉

• Mamusia
A u nas z wyjazdu nad morze nici 😞 Pojechaliśmy najpierw na zakupy, potem poszliśmy na krótki spacer i tak mnie zaczęło kłuć w okolicy wątroby, że ledwo dowlokłam się do samochodu... Jeszcze żeby te 3 tygodnie wytrzymać i zrobię wszystko by urodzić, bo ja nie jestem w stanie normalnie funkcjonować...

dzonatalie napisał(a):
tak sobie na facebooku siedze i ktos publikowal nowe przytulanki dla dzieci i dla doroslych rowniez ;
http://www.ebay.co.uk/itm/PLUSH-PEE-POO-SOFT-TOYS-BROWN-YELLOW-B-N-FREE-POSTAGE-UK-ONLY-/350582731317?pt=UK_Soft_Toys_Bears&hash=item51a05bf235#ht_522wt_1186
nie wierze w to po prostu 🤢 🤢 🤢

Hehehe, ta szwedzka projektantka to musi mieć nieźle nasr... w głowie 😁 😁 😁

• Mamusia
hej mam pytanie kobiety ile i jakie ubranka zabieracie z soba do szpitala dla dzidziusia? i jak "pochowalyscie" jak segregowalyscie ubranka do komody czy szafki, rozmairami czy np. wsyztskie body(nei zaleznie od rozmiaru) wszytskie pajace itp... prosze o pomoc, bo wydawalo by sie ze banalnie proste a jednak nie

• Mamusia
szczesliwamama napisał(a):
hej mam pytanie kobiety ile i jakie ubranka zabieracie z soba do szpitala dla dzidziusia? i jak "pochowalyscie" jak segregowalyscie ubranka do komody czy szafki, rozmairami czy np. wsyztskie body(nei zaleznie od rozmiaru) wszytskie pajace itp... prosze o pomoc, bo wydawalo by sie ze banalnie proste a jednak nie

Do szpitala zapakowałam 2 bodziaki 56, 2 bodziaki 62, tak samo śpioszki i dwa pajacyki - jeden 56 a drugi 62. I kaftaniki 2 w rozmiarze 56. Tylko, że ja będę po cc, więc będę nieco dłużej w szpitalu niż przy sn. Do tego oczywiście skarpetki, niedrapki, czapeczki pokąpielówki.
A w komodzie mam posegregowane w woreczki strunowe rozmiarami i rodzajami. Czyli oddzielnie bodziaki z krótkim 56, oddzielnie bodziaki z długim 56 i tak dalej wg rodzajów i rozmiarów. A potem jeszcze te woreczki opisałam, żeby M się nie pogubił, bo on kompletnie nie wie, czym się różni rampers od śpioszków i pajacyków 😁

• Mamusia
Ja do szpitala nic.
A w szufladach mam body do bodow itp... i pozniej tak wyglada, ze Nadia miala pierwszych 20 co na wierzchu byly 🙂)

Ejjj, albo zmulona jestem albo nie czaje tych maskotek ;/ Co prawda mi sie zepsul ekran i ciemny jakis 🙂)

Ja do niczego nie chce przyzwyczajac mlodej. Nadia nie ma do dzis takiej rzeczy, ktora musi ze soba targac, bo chyba bym pierdolca dostala... Piesek zostanie u dziadkow i wez po niego wracaj bo dziecko nie usnie ;//
A dwa widze jak tu w zlobku wyglada...
Najlepze jak dla mnie sa pieluchy tetrowe.. Obrzydlistwo ;// Oplute, ciagniete po ziemi.. Fuj... oczywiscie najlepsze w tym wypadkuy to dosc mocna ironia 🙂)

Ooo zaraz wpada kolega co ma malowac postaci u Nadii w pokoju 🙂)