Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 nie zbyt mi sie chce nadrabiac ale zrobie to niebawem 🙂 u mnie swita powoli pojadlam roznych pysznych rzeczy 😁 dzisiaj spotkanie rodzinno zapoznawsze az srach sie bac co to bedzie 🙂 moja rybcia szaleje i szaleje za kazdym razem co zjem cos dobrego 🙂 . A wam jak tam wchodza swiateczne smakolyki i jak w ogole swieta 🙂 M jest od czwartku i jakos nie moge sie od niego odkleic 😞. Ściskam 😘

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam brzuchatki 🙂
jak święta?? na szczęście jeszcze dzisiaj i już po... bo już mnie to męczy 😉
swoją drogą to dzisiaj jakieś mdłości mam od rana i tylko leże... muszę w końcu się zmobilizować i wstać. Mam dość! 😞
Miłego lanego poniedziałku! 🙂

• Mamusia
Tak pisałyście o tym karmi ,że też sobie pozwoliłam na chwile zapomnienia.
Mój M kupił mi Lecha Free tego bezalkoholowego i sobie wypiłam mmmmm pychotka taki zimny z lodówki 😜
Ja dzisiaj cały dzień spędzam z rodzinką w domku już mamy dosyć tych wizytacji , dobrze ,że święta się kończą .

• Mamusia
Heheh, dokladnie dokladnie 🙂)
Od nas tesciowa pojechala niedawno, drugi spacerek i teraz sie lenimy w chacie 😉)

Jutro do pracy na dwa dni i czwartek wolny 🙂)

Nadia i ja z zajaca bardzo zadowoleni 🙂 Dostaa dwie pary leginsow, 4 bluzki z krotkim i jedna z dlugim 😉 Superowo 🙂)

• Mamusia
Czesc Kochane, niedawno wrócilam 😮 W KOŃCU!!! myslalam, ze oszaleje 🤢 jestem niewyspana, przejedzona, bo co chwile ktos cos we mnie wciskal, zla, bo pogoda byla paskudna i trzeba bylo siedziec w domu, ale szczesliwa, ze jestem juz u siebie!
tesiowa mnie jeszcze dobila, bo byla przekonana, ze na weekend majowy przyjedziemy do nich na tydzien 🤪 az sie zasmialam, mój to tez byl w szoku, bo przez te dwa dni tez sie konkretnie wymeczyl, a co dopiero tydzien z nimi 😮 prawie sie obrazila jak jej powiedzialam, ze my wyjezdzamy nad morze i nie ma opcji, ze sie szybko zobaczymy 😉 moze bylam troche chamska pod koniec, ale juz naprawde mialam wszystkiego dosyc...

• Mamusia
Witam się i ja 🙂 Wróciliśmy właśnie z maratonu po ciotkach M. i mam dość i prawie... 4 godziny siedzenia na krześle to nie dla mnie :/ kręgosłup napieprza że hoho, Mały prawie cały czas u mnie na kolanach albo ze mną spacerował, bo akurat dziś babcia i tata byli be...Teraz leżę na łóżku z laptopem i odpoczywam. Dzidzia chyba też się cieszy bo fika aż miło 🙂

• Mamusia
Witam!! widzę że nie tylko mnie wykończyły te święta...
na szczęście już koniec uff... właśnie leżymy z mężem w domowym zaciszu i w końcu odpoczywamy... 😉
tak mnie wymęczyły dzisiaj mdłości że szok 😮 dzisiaj chociaż tyylle żarcia w domciu, to ja żyje o samym chlebku z masłem 😁 chyba dzidzi się nie podoba obżarstwo i dało znać że jest hehe... czuje takie muskanie, oby jak najczęściej... ale i tak z niecierpliwością czekam na jakieś większe ruchy 🙂

Regenerujcie się brzuchatki 🙂

Dzień dobry kobietki 🙂
Jak od razu widać, że święta się skończyły ruch na forum od rana jak na targu 🙂
Ja Zoś wysłałam do przedszkola, pospałam do 10 a teraz czas na wielkie pranie 🙂

• Mamusia
Cześć Kochane 😁 witajcie po świętach. na szczęście byłyście łaskawe i ponieważ większość wyjeżdżała, to udało mi się już nadrobić Wasze posty 😉
jak ja się cieszę, że już w domku jesteśmy, choć dziś jeszcze wizyta u teściów nas czeka...

pisałyście w między czasie o nadopiekuńczosci mam 😉 ja mam dziś dla Was odwrotny przykład mojej "kochanej" babci. byliśmy u niej rodzinnie przez całe święta i ani razu nawet się nie spytała jak się czuję, co z dzidziusiem ani nic-zero, zero, zero o ciąży, zupełnie jakby nie istniała.... ważniejsza dla niej była np rozmowa o garnkach które sobie kupiła...na ten temat poświęciła kilka godzin wypowiedzi....masakra...nie lubię tam jeździć... gdyby moi rodzice tam też nie jechali to mnie by w święta na pewno nie zobaczyła...

Ziuta ja badałam tsh na początku ciąży..miałam delikatnie obniżony poziom i ginka powiedziała, ze w czasie ciąży moze tak być... ale pewnie będę jeszcze powtarzać te badania

• Mamusia
Ziuta1234 napisał(a):
Właśnie chciałam Was zachęcić do zbadania poziomu TSH, bo wiem, że niektórzy lekarze nie zlecają tego badania, a warto sprawdzić czy wszystko jest ok.

Przepraszam,że się tak wtrynię w wasze forum ale popieram warto kontrolować TSH bo dużo może napsuć a najgorszy jest brak swiadomości.Najlepiej robić wszystkie badania i mieć wszystko pod kontrolą w sumie to nasze dzieciaczki a lekarze różnie do swojej pracy podchodzą

• Mamusia
Mój gin na szczęście zleca mi nawet drobnostkowe badania... dzięki Bogu, że jeszcze istnieją tacy lekarze co nie oszczędzają na badaniach i dbają o pacjentkę 🙂
ostatnio nawet robiłam badania na HIV...
z tych wszystkich badań co miałam robione wynika że... jestem zdrowiutka jak ryba 🙂 i dzidzia ma bardzo dobre warunki 😉

• Mamusia
I ja rowniez sie witam z wami brzuchatki 😁 w koncu minely te swieta 🙂 wczoraj u M goscie siedzieli do 2 w nocy 😮 porazka mnie tez siedzenia na krzesle tez kregoslup odmawia posluszenstwa 😞 boli jak franca 😞 a dzidzia jak szalona przez te swietazajac ja opetal chyba. Pogoda sie w koncu poprawila wiec uciekam z M na jakies zakupy czas kupic leginsy jakies nie slizgie bo spodnie calkowicie odpadaja 😮. Pojadlam w te swieta strasznie az sama siebie zaskakiwalam 🙂 . Spotkanie rodzinno zazpoznawcze udane w 100% babcia wdala sie w klimat wiec jest luzik sofcik 🙂. A teraz uciekam nie rozpisujcie sie bo duzo do nadrabiania 🙂. Ściskam 😘