Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Stresiol... ja ostatnio prawie bieglam, zeby sie nie spoznic.. bo od razu po pracy, wiec tylko szybka kapiel i szorowalam do gina.. i tez mialam 140/60 🙂 ale na szczescie sie nie czepial, jak mu powiedzialam, ze z wywieszonym ejzykiem wpadlam do poradn...

Bo laski ogolnie powinny odczekac chwile zanim zaczna mierzyc, a nie ze ja wpadam do gabinetu a ona mi tu juz z cisnieniomierzem wyjezdza..

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 a ja sie czuje fatalnie,prawie cala noc nie spalam,bo meczyl mnie kaszel,gardlo przestalo bolec...tylko mam katar i kaszel 😞 kurcze dlaczego teraz 😞 boje sie zeby nic sie nie stalo malenstwu,w sumie zadnych lekow nie biore,ale jak kaszle to mnie sciska w dole brzucha:-/ ide spac....

• Mamusia
Witam ja dzisiaj miałam trudną noc latałam siusiu co chwile tak się opiłam przez cały dzień i jakoś mnie pobolewał brzuszek . Czy Wy też macie taki twardy i napięty brzuch na dole bo mój jakby miał zaraz pęknąć .
Super dziewczyny ,że już znacie płeć maleństwa ja się nie mogę doczekać 🙂kiedy poznam.
Miłego dnia .

• Mamusia
Hej Kochane,u mnie pogoda w miarę jakieś atrakcje dla dzieciaczków w parku więc się wybieram,bo w domciu nudą wieje 😁
Latka,Inirtam,Edith gratulacje już możecie zacząć szaleć z ciuszkami i wystrojem pokoików 🤪
Ja niestety do 25 muszę poczekać 🤨

• Mamusia
Ja też bez tej cennej informacji nie wyjdę z gabinetu , ostatnio już chciałam przycisnąć lekarkę ale ku mojemu zdziwieniu nie zrobiła mi usg 😠
Mam nadzieje ,że teraz zrobi bo jak nie to chyba jej zapłace za prywatną wizyte 😁
ja już chcę kupić jakiś słodki ciuszek 😜

• Mamusia
Heheh, ja to wyrodna, bo na nic nie patrze 😉)

Kurde zaraz zwymiotuje, wzielam sie za te szafke na buty, co wilgos wyszla spryskalam wszystko preparatem , a on tak zaiwania chlorem, ze zaraz puszcze pawia 🙂)) ale mam nadzieje, ze gowno sie szybko znow nie pojawi...

Maz kupil pierogi na obiad i co?? 🙂 i ich nie schowalismy do zamrazarki 😉

• Mamusia
Nio przy pierwszym maluchu, jest czas na przezywanie ciazy, ogromne zakupy 🙂) a przy drugim przynajmniej u mnie, to bez euforii.. Wiadomo, ze sie cieszymy, ale juz nic nie jest takie nowe dla nas.. 🙂
No i czlowiek w pracy, w domu do dziecka i jakos mija ten dzien... choc juz mysle o wizycie z ogromnym stresem...masakra..

• Mamusia
Gratulacje dziewczyny poznania płci swoich pociech 🙂

Ja dzisiaj w nocy w ogóle nie spałam 😞 jakiś kaszel mnie męczył, aż mnie brzuch bolał jak kaszlałam... ale nieprzyjemnie, a od rana czuje mdłości i nic nie mogę zjeść... to chyba przez zmęczenie.

• Mamusia
u mnie obejdzie się bez zakupów, bo siostra swoje dwie pociechy już odchowała, a my wszystko dostaniemy w spadku, łącznie z pięknymi sukieneczkami 🙂 🙂

moja gin, powiedziała, zebym się na 100% nie nastawiała, bo dzień wcześniej robiła cesarkę, całą ciąże wszyscy czekali na dziewczynkę, a tu siusiak się urodził 🙂