Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkie Wrześnióweczki 2012!!!! 🙂)))
Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie,a właściwie nas do swego grona? 🙂 🙂 🙂 🙂
Koleżanka ma ochotę płakać,a ja się tak cieszę,że wreszcie zapisuję się na tym forum :P
Wczesniej Was trochę czytałam,ale nie miałam odwagi się tu zarejestrować,gdyż jakoś tak bałam się o Maluszka i nie chciałam zapeszyć... 🙂 W każdym razie dziś jestem SZCZĘŚLIWA,ponieważ byłam na usg i ginekolog powiedział,że Maleństwo jest całe i zdrowe 🙂 Ponadto stwierdził,że to DZIEWCZYNKA.JUPI!!!! :P

• Mamusia
Mój też mówi,że chłopak,ale to jest pewnie spowodowane tym,że każdy facet chciałby mieć syna. To ta historia z zasadzeniem drzewa,zbudowaniem domu i spłodzeniem syna hehe.Czułam,że to dziewczynka i mam nadzieję,że to się już nie zmieni 🙂 Zresztą i tak planujemy mieć dwoje dzieci,więc jak Bóg da to może drugi będzie chłopiec i już wszyscy będą zadowoleni 😜

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
i jak tam wieczorek mija 🙂 ja leze wcinam zelki i ogladam mecz niestety 🙂

ja juz w lozku zaraz zasne pewnie ;p i w nocy sie obudze i nie bede mogla spac pol nocy jak to od kilku dni bywa, nie wiem czemu sie budze co chwile, pomimo ze wstaje codziennie o 4 do pracy 😞(

• Mamusia
ja juz w lozku zaraz zasne pewnie ;p i w nocy sie obudze i nie bede mogla spac pol nocy jak to od kilku dni bywa, nie wiem czemu sie budze co chwile, pomimo ze wstaje codziennie o 4 do pracy 😞(

Może nasze dzieciaczki są aktywne nocą,a my to w jakiś sposón odczuwamy?Ja też mam problemy ze snem.

• Mamusia
chyba ucieło moj ostatni post :/
Mixi gdzies czytalam o tym ze jak sie je orzeszki ziemne to dziecko bedzie na nie uczulone bo maja silne alergeny ..wiec staram sie ograniczac.. 🙂
ja od słodyczy tez daleko..

Mój mąż od poczatku mowił ze chce dziewczynke... ja czuje ze bedzie chłopak a on caly czas mówi do brzucha jak do dziewczynki ;d

• Mamusia
Mama28 napisał(a):

Może nasze dzieciaczki są aktywne nocą,a my to w jakiś sposón odczuwamy?Ja też mam problemy ze snem.

jestem wykonczona o 22 max ide spac, bo wiem ze musze wstac o tej 4 do pracy, od 22 do 12 w nocy pospie a potem juz sie budze co chwile , to jest takie meczace ze nie wiem..