Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam mamuski 😘
jak tam dzisiaj dzien mija, jaka pogoda u Was ?
tutaj na wyspach strasznie ziiiiimno i ciagle pada, ja dopiero co wrocilam z pracy ale czeka mnie jeszcze wieczorna zmiana, ale szczerze to mam dosc po rannej zmianie bo strasznie bola mnie plecy i czuje sie spiaca.. 🙃 ... 🙂 jak brzuszki, urosly troche ? 😁D moj chyba troche urosl, patrzac na to zdjecie ;p

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
Witam mamuski 😘
jak tam dzisiaj dzien mija, jaka pogoda u Was ?
tutaj na wyspach strasznie ziiiiimno i ciagle pada, ja dopiero co wrocilam z pracy ale czeka mnie jeszcze wieczorna zmiana, ale szczerze to mam dosc po rannej zmianie bo strasznie bola mnie plecy i czuje sie spiaca.. 🙃 ... 🙂 jak brzuszki, urosly troche ? 😁D moj chyba troche urosl, patrzac na to zdjecie ;p

wspolczuje takiej zmianowej pracy, ja bym nie wyrobila chyba:/ mnie praca w biurze od 9 do 17 strasznie meczyla, a co dopiero taka 🤨 brzuchol rosnie, az skóra boli i swedzi 😉

• Mamusia
hmm tylko ze to nie codziennie 🙂

od poniedzialku do soboty pracuje rankami 5-10.
plus w srody i piatki dochodza mi wieczory - 17;30-20;30
nie powiem ze mnie to nie meczy, bo jak ide w srode rano do pracy, wroce poloze sie spac, wstane zjem cos i znow do pracy, wracam i prosto spac bo w czwartek rano znow trzeba byc w pracy.. 🙂
ale powiedzialam sobie dopoki moj brzuszek nie jest jeszcze taki duzy to sobie popracuje wieczorami bo to tylko dwa dni w sumie, ale potem juz odmowie i bede pracowala rankami tylko

• Mamusia
6 dni pracy i wstawania o 4 rano
i jeden dzien wolnego NIEDZIELA. tylko czekam na ten dzien.
ale dobre chociaz jest to , ze koncze o 10 rano i caly dzien dla mnie, moge sie zdrzemnac w dzien i odrobic ranne wstawanie chociaz i tak ciezko sie wstaje, teraz jakos nie moge spac w nocy, co chwile sie budze a 3;30 to juz jestem na maxa rozbudzona i tylko leze sobie i czekam kiedy bede musiala wstac i szykowac sie do pracy :P

• Mamusia
Witam się i ja!!!My dziś trzecia rocznica ślubu ale zapowiada się siedzenie w domku bez żadnych szaleństw,tak jak pisała Dzonatalia u nas leje i zimno więc nawet spacerek odpada 😞no nic może wieczorkiem jak mała zaśnie to coś poszalejemy 😉tylko nie wiem czy jeszcze się w jakąś sexi bielizne zmieszczę i nie zasnę bo ostatnio mam straszną śpiączkę wieczorkiem 😮 😉

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Witam się i ja!!!My dziś trzecia rocznica ślubu ale zapowiada się siedzenie w domku bez żadnych szaleństw,tak jak pisała Dzonatalia u nas leje i zimno więc nawet spacerek odpada 😞no nic może wieczorkiem jak mała zaśnie to coś poszalejemy 😉tylko nie wiem czy jeszcze się w jakąś sexi bielizne zmieszczę i nie zasnę bo ostatnio mam straszną śpiączkę wieczorkiem 😮 😉

No to Wszystkiego Najlepszego Wam zycze 😘 😘 😘
ja juz sie w nic nie mieszcze, o sexi bieliznie moge zapomniec, no chyba ze jakas rozciagliwa haleczka wchodzi w gre 😁 😁 mam problem bo na dworze zimno jeszcze, a ja żadnej kurtki juz nie dopinam 😮

• Mamusia
a ja już po malutkich robótkach domowych, zupa pomidorowa i naleśniki zrobione teraz można leniuchować... poczekam na męża i pewnie gdzieś skoczymy w końcu na jakieś sklepy kupić coś synusiowi 😉
u mnie rankiem była taka piękna pogoda...a teraz wieje i jest pochmurno 😞 co do kurtek to tylko w zimowy płaszczyk się mieszczę, a wszystkie kurteczki wiosenne będę musiała niestety pochować 🤨

Tusia trzymam kciuki żeby się bobas ładnie rozkraczył 😁
Emaleth Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu 🙂 nasza dopiero w sierpniu... i też pewnie nie poszalejemy bo już będzie spory bombel nam przeszkadzał 😁