Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie tez tak bylo do niedawna 🙂 dzisiaj juz psocilismy ale mi malo jakas nie wyzyta jestem czy co 😮. Tez mnie bolalo jeszcze tydzien temu pamietam jak ja mowilam ze nie mam ochoty a teraz moglabym go nie puszczac 🤪 o dzidzie sie nie boje bo wiem ze jest bezpieczna 😁. I od tego 20tc dzidzie czuje dzien w dzien jak mnie kopie 🙂 szalona wczoraj z M sie smialismy po kim ona taka 😁 teraz tez mi buszuje ale to dobrze wiem ze jest aktywna chociaz 😁

• Mamusia
buffy85 napisał(a):
Aisza2612 napisał(a):
Kupiłam tę butelkę co Natalia znalazła zobaczymy jak przyjdzie co to za cudo 🙂

a którą wzięłaś?? tą większą czy mniejszą?? też chyba wezmę....

dobranoc Tusia 🙂

Tę większą narazie. Zobaczymy co z tego będzie chociaż widziałam, że mają też inne rzeczy z tej firmy więc jestem dobrej myśli. 🙂

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
buffy85 napisał(a):
Aisza2612 napisał(a):
Kupiłam tę butelkę co Natalia znalazła zobaczymy jak przyjdzie co to za cudo 🙂

a którą wzięłaś?? tą większą czy mniejszą?? też chyba wezmę....

dobranoc Tusia 🙂

Tę większą narazie. Zobaczymy co z tego będzie chociaż widziałam, że mają też inne rzeczy z tej firmy więc jestem dobrej myśli. 🙂

kurcze to jak przyjdzie i kupisz w sklepie to daj znac,moze tez sie już skusze 🙂 za ta cene to warto.

• Mamusia
witam się rano 🙂 wczoraj nie miałam czasu Was poczytać, bo pół dnia spędziłam w aucie a drugie pół ganiając za synkiem 🙂 Spróbuję zaraz nadgonić co pisałyście...

Dzonatalie ja butelek nie kupuję wcale - najwyżej jedną gdyby była konieczność podania leków albo wody. Planuję karmić piersią tak mniej więcej 6-9 miesięcy, więc butelka (mam nadzieję) nie będzie nam potrzebna. A jeśli zdarzy się taka konieczność, to kupię najzwyklejsze butelki za 6-7zł, bo to rzecz, którą co jakiś czas trzeba będzie wymienić.
Smoczek uspokajacz kupię max jeden bo też wolałabym na początku nie dawać, dopiero po 2-3 miesiącach jeśli będzie taka konieczność. Mam nadzieję, że damy sobie radę bez.

Ja tam się nie dziwię wcale, że niektóre zaczęły kompletować wyprawkę dużo wcześniej. W końcu to wszystko nie kosztuje kilka zł więc warto co miesiąc kupić po troszku. Później nie ma takiego szoku 😁

Marylu witaj wśród nas 🙂

Ja też się zastanawiałam na kupnem bujaczka ale ostatecznie stwierdziłam, że ten sam efekt będzie jak wsadzę dzidzię w fotelik do auta. Co prawda fotelik jest bardziej wygięty ale przez chwilę Dzidzia może w nim leżeć. Do tego jeszcze zostaje przecież wózek spacerówka starszego syna, która rozkłada się prawie na płasko i ciągle jest pod ręką 🙂

Tyle doczytałam 🙂 resztę jak wrócę z zakupów 😁 skończyłam na 814stronie hahaah