Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie wiem czy rozmawialyscie juz na ten temat czy nie, ale chcialam sie zapytac czy wybralyscie juz
butelki dla waszych brzdacow ? jakiej firmy bedziecie uzywaly ?
Ja osobiscie kupilam fime Tommee Tippee mam juz komplet butelek, smoczki, przypinki do smoczkow,
podgrzewacz do butelek, sterylizator.. chcem dokupic jeszcze troche rzeczy 🙂
a jak u Was?

• Mamusia
Ja tez bede uzywac Tomme Tippe najprawdopodobniej, albo Lovi.. bo z obu firm bylam bardzo zadowolona... choc z Lovi pozniej, jak mloda starsza byla...choc mam zamiar z cycem walczyc jak najdluzej 🙂)

Ale ja za takie zakupye wezme sie pewnie okolo 30 tc.. no chyba, ze mega mi sie bedzie nudzic 🙂)

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
nie wiem czy rozmawialyscie juz na ten temat czy nie, ale chcialam sie zapytac czy wybralyscie juz
Ja osobiscie kupilam fime Tommee Tippee mam juz komplet butelek, smoczki, przypinki do smoczkow,
a jak u Was?

ja tez jeszcze nie myslalam o butelkach,ale wybiore AVENTa lub wlasnie tak jak Ty Tommee Tippee.

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
O matko ale zestaw 😮 ja jeszcze nie mam przwie nic dla dziecka - tylko bujaczek, 2 pajacyki i 2 X spodenki 🙂

a ja mam tylko 3 bodziaki i dwa pajacyki,lozeczko i nosidelko 🙂 mysle ze teraz kuzynka przywiezie mi wozek....i tez jakos pod koniec czerwca chce robic cala juz wyprawke

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
a jak u Was?

O matko, jesteś w 17tyg ciąży i masz już taki zestaw? Ja też wybiorę się dopiero dużo póóóóóóźniej na takie zakupy 🙂 butelkę mam bo siora mi dała w tym wygranym przez nią zestawie.Nawet nie wiem jakiej jest firmy 🙂

• Mamusia
hmm mam wiecej o wiele
wozek, lozeczko, posciel w drodze ;D, lezaczek, mate, kolezanka trzyma dla mnie przewijak ;D
troche ubranek mam juz, ale to jedna kolezanka mi dala, a tak to kupilam bo takie przeceny byly ze az szkoda ze nie kupic a ze uniwersalne akurat to super ;D a te wszystkie rzeczy z tomme tippee to tez byly w dobrych cenach butelki i sterylizator byl w super cenie w supermarkecie ,a reszta wylicytowana na ebayu za grosze wiec szkoda nie skorzystac 🙂 tak to juz bywa w uk , ja jestem szalona jesli chodzi o ebay i przeceny i kupuje wszystko co mi sie nawinie ;D

• Mamusia
ja mam caaaaały zestaw od siostry... wiadomo, trzeba dokupić materac do łóżeczka, wanienkę, butelki i tego typu rzeczy, ale to jeszcze nie teraz, nie mam głowy do tego 😜 największe wydatki na szczęście mnie ominą,ale tych drobnych tez się uzbiera sporo...

• Mamusia
Dzonatalia ja też stawiam na Tommy Tippee używam teraz przy córci i jestem bardzo zadowolona wiec zostanę przy tym.
Aventy też próbowałam i butelek i kosmetyków dla ciężarnych ale nie byłam zadowolona,a i za tanie nie były.
Z zakupami czekam na płeć maluszka bo jak będzie córcia to tak nie poszaleję ale za to jak będzie synuś to na pewno się rozkręcę 🤪