Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Ja sobie odpoczywałam po zakupach 🙂 I teraz zasiadłam do lapka 🙂 oczywiście nadal w łóżku 🙂
Witam nowe mamusie w gronie wrześniówek 😉
Obejrzałam sobie meczyk, bo chciałam zobaczyć porażkę Realu i Christiano Ronaldo 😁

Tusia widzę że z tego samego powodu oglądasz mecze Realu 🙂 hihihi Ronaldo jest boski 🙂 Mój M się wścieka ale z drugiej strony cieszy że oglądam z nim i nie marudzę by przełączył. Innych meczy nie oglądam,tylko Real 🙂hihi

• Mamusia
Mama28 napisał(a):
Karolka84 to Twoja pierwsza ciąża?Poczułaś już pierwsze ruchy Maleństwa?Ja jeszcze nie..

Tak - to moja pierwsza ciąża 🙂 wydawalo mi sie jakis czas temu, ze poczulam delikatne ruchy, ale od tego czasu nie bylo ich chyba wiecej, wiec cierpliwie czekam, bo mozliwe, ze tylko mi sie zdawalo 🙂

• Mamusia
Pestka24 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Ja sobie odpoczywałam po zakupach 🙂 I teraz zasiadłam do lapka 🙂 oczywiście nadal w łóżku 🙂
Witam nowe mamusie w gronie wrześniówek 😉
Obejrzałam sobie meczyk, bo chciałam zobaczyć porażkę Realu i Christiano Ronaldo 😁

Tusia widzę że z tego samego powodu oglądasz mecze Realu 🙂 hihihi Ronaldo jest boski 🙂 Mój M się wścieka ale z drugiej strony cieszy że oglądam z nim i nie marudzę by przełączył. Innych meczy nie oglądam,tylko Real 🙂hihi

Ale w tym chodziło mi o to, że chciałam zobaczyć porażkę Ronaldo i jego Realu 😁 Nie szaleję za nim jak większość lasek na świecie 😜 hehe

• Mamusia
I witam sie ja 🙂 wczoraj Bartek gadał z kumplem o wyjezdzie do Anglii,potem mi sie pyta...a ja mu nic bo wie jaka sytuacja byla z bylym...i sie boje sama go puscic 😞 wczoraj tak ryczalam ze masakra....a on ze przeciez nie na zawsze wyjedzie i Nas nie zostawi i bedzie wracal....a jechal by po narodzinach Maji..ah tam juz nie wiem co myslec na ten temat 😮..No i sprawa ze ślubem,chyba weźniemy cywilny przed narodzinami,bo są wieksze prawa z tego co sie wczoraj dowiedzielismy od kuzynki...ale jeszcze sie zastanawiamy..Milego dzionka kobitki 🙂 Tusia gratuluje ruchow 🙂 a moj Bartek meczow nie oglada i mam spokoj 🙂

• Mamusia
Witam nowe mamusie 🙂 Mi się dziś nic nie chce,na miasto wybieram się już trzeci dzień...Wczoraj M do mnie mówi-wiesz,nie myślałem, że w ciąży będziesz taka malutka 🙂 Hihi ale mi przyjemność tym zrobił,on myślał,że będę pożerać wszystko co się rusza i od początku dostanę dupę na maxa. Ja mówię że się pilnuję ale nigdy nie wiadomo jak będę wyglądać do 9 miesiąca 🙂
Kurde co by tu zjeść,burczy mi z głodu ale nic mi nie pasi...Dziwnie w tej ciąży mam,bo raz mogę jeść chleb obojętnie z czym, z tym co akurat mamy, a potem przychodzi czas gdy stoję przed lodówką, patrzę w nią i nic mi nie podchodzi i od dziś widzę że znów ten męczący etap przyszedł. Piję non stop wodę mineralną, tak mi się pić chce! No i oczywiście zimne mleko 🙂 Za oknem pochmurne niebo, słyszę że dosyć mocno też wieje,czyli ogólnie kicha. Dziś M przed wyjazdem do pracy powiedział,że daje mi zadanie domowe-ja mówię -jakie? A on,że mam wejść na allegro i poszukać sobie jakiś fajnych ciuchów i kupić 🙂 wow 🙂 Czaję się na bluzeczki z krótkim rękawem, te z napisami-podoba mi się z narysowanym bobasem i tekst- Ja Wam pokażę! 🙂 Nie są drogie bo za 23,50zl ale swoją drogą ciekawe czy po praniu nic nie stanie się z tymi napisami.
Ja Ronaldo lubię oglądać, ale tylko oglądać,bo zachowanie jego mnie wkurza,nie umie przegrywać i panoszy się co to nie on.
Natalia-odmienia się Mai a nie Maji 🙂 Też tak kiedyś napisałam to siora mnie opieprzyła że nawet nie wiem jak pisze się imię mojej chrześnicy 🙂 Nawet w kalendarzu jest- imieniny Mai.
Spadam chyba szykować się na miasto, bo nie ma co robić, w domu posprzątane,obiad ma być dla męża dopiero na 15.30 🙂 Jadę do fryzjera,może chociaż zrelaksuję się na wibrującym fotelu 🙂 No i baletki kupię 🙂 Buziole 😘

• Mamusia
Dzień dobry ! 🙂
Ja miałam jedną z najkoszmarniejszych nocy jak do tej pory... 😞 położyłam się o 22 ale pobudka była o 2 w nocy i nie mogłam zasnąć... czułam się zmęczona, głowa mnie bolała i ten straszny ból pleców, koszmar! 😞 na dodatek co chwile latałam siusiu... mąż już ze mną nie wytrzymywał. Przewracałam się z boku na bok i tak zasnęłam dopiero o 6.
Za oknem słoneczko, cieplutko a ja taka smętna chodzę przez tą noc...
Ale trzeba się ruszyć to może ożyje... 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tusia jak sie czujesz?

A czuje się nawet, nawet. Póki co podbrzusze mnie nie boli chociaż wczoraj napierdalało masakrycznie 😮 o 14 mam usg, a nadal gnije w łóżku, bo nie mam chęci wstawać 😁 Dobrze, że chociaż tata mnie zawozi, to nie będę musiała wcześniej wychodzić 🙃

• Mamusia
pestka co do tych koszulek to Bartek chcial juz wczoraj mi dwie kupic z napisami Mama+Tata=Maja, albo tu mieszka Maja 🙂 ja mu mowie ze jeszcze tydzien niech poczeka, bo jak wyrósł siusiak to co zrobi chyba ze dopiesze C 😁 i bedzie MajaC 😁 🙂 ja wlasnie zajadam bulke z pastatela i popijam Kubusiem 🙂