Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Głowa mnie boli od rana, wiatr zimy wieje za oknem a mi się z łóżka wstawać nie chce. Wstałam o 11:30 bo mnie Marek obudził 🙂 i dobrze bo na wyniki miałam jechać. Więc się zerwałam i pojechałam. Oddałam krew i mocz a przy okazji kupiłam sobie ptysia i eklerka 🤪 , które właśnie wciągnęłam a teraz leżę i piję kawę bo mam nadzieję, że mi coś pomoże i będzie mi się chciało chociaż wyjść z tego łóżka. 🙂 Masakra jakaś z tym moim samopoczuciem ostatnio. 🤔

• Mamusia
Z gabinetu wyszłam w lepszym humorze 🙂 lekarka powiedziała mi, że taśma owszem jest widoczna, ale nie zagraża mojemu dzieciaczkowi i nie mam czytać bzdur w internecie 😁 Ale muszę to kontrolować 🙂 Zdjecia nie dostałam, ale maluch się rozleniwił strasznie 😆 Zamiast mi się rozkraczyć, to założył sobie nózkę na nóżkę i sobie nią machał w górę i w dół a rączki bąblowi chodziły we wszystkie strony 🤪 Więc wróciłam bardziej spokojna niż godzinę temu 🙂

• Mamusia
Hej kobietki!
Niestety nie doczytałam co naskrobałyście, bo byłam na badaniach i niestety muszę jechać do szpitala na obserwacje. Jestem już spakowana i zaraz wyruszam. Może mój mi neta zrobi, żebym mogła tam korzystać a jak nie to odezwę się jak wrócę, mam nadzieję do weekendu 🤢 Trzymajcie się, papa 🙂

• Mamusia
agn36 napisał(a):
Hej kobietki!
Niestety nie doczytałam co naskrobałyście, bo byłam na badaniach i niestety muszę jechać do szpitala na obserwacje. Jestem już spakowana i zaraz wyruszam. Może mój mi neta zrobi, żebym mogła tam korzystać a jak nie to odezwę się jak wrócę, mam nadzieję do weekendu 🤢 Trzymajcie się, papa 🙂

O kurczę a co się dzieje??? 😞 Trzymaj się tam !!

• Mamusia
Tusia teraz to tylko na siebie uważaj... 😉
Agn daj znać jak będziesz mogła, trzymaj sie tam ciepło!

a ja dalej dzisiaj na zakupy nie pojade bo mąż coś świruje, jeszcze nie wrócił z pracy 😮
jestem z siebie poprostu dumna... mam już 1 rozdział pracy 🤪

• Mamusia
o mamo! ile czytania miałam!!
ja dziś pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu i dobrze, że za chwilę majówka, bo wróciłam z takim bólem głowy, że szok... małej chyba też hałas przeszkadzał, bo świdrowała nieustannie....

u nas dziś zimno, choć słońce świeci, rano było na minusie i na pewno się już nigdzie dziś nie wybieram.... a jutro z rana na badania, krew oddac i siuski

• Mamusia
ja też mam właśnie skierowanie na badania morfologia i mocz... pewnie w przyszłym tyg pójdę.
do 14 maja muszą być wyniki w mojej karcie bo wtedy mam kolejną wizytę, badanie połówkowe... i mój gin powiedział że wtedy zrobi mi usg 3d/4d za darmoo 🤪 już nie moge sie doczekać 😉

• Mamusia
buffy sama się zdziwiłam, zapytałam ile mam przygotować $ za to badanie a on powiedział że badanie zrobi na nfz żebym się o nic nie martwiła 🙂
tylko później mi mamuśka powiedziała że moja ciotka chrzestna z nim pracuje na porodówce bo jest położną to może i ona mi to załatwiła... ajj nie lubie tak 😮