Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
ja jeszcze nie zaczelam robic, ale jak moj zasiadzie do formuły to sie zabiore za to chili con carne 🙂

Witam sie z mamusiami !! 🙂
mm pychota chili con carne, robilismy to ostatnio na moje urodziny z mezem wszyscy sie zajadli 🙂
ja dzis wstalam o 5 rano taka glodna jakbym nie jadla nic przez conajmniej tydzien 😮 ale poszlam spowrotem spac,ale jak wstalismy pozniej to odrazu byl wypad na zakupy bo lodowka totalnie pusta 🤢 od dlugiego czasu dzis mamy ladna pogode, sloneczko chociaz za cieplo nie jest, ale jest piekne slonce, oczywiscie zawsze gdy moj urlop dobiega konca ladna pogoda sie pojawia 🤢
dzisiaj na obiadek robimy tortille z kurczakiem 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heheh, tylko szkoda, ze na seks jakos mi ochota nie przychodzi...
Maz to mnie niedlugo z domu wyprowadzi chyba;/

No ja dzisiaj caly dzien chodze i wymyslam robote... i nie mam pomyslu ;/

Wpadlam na jeden nowy i dokupujemy mebli.. hehe 🙂

Wsicekla jestem, bo Darek mial dzisiaj w piwnicy robic porzadek a tu drzwi wywalone, kable pokradzione i sru..;// i jak tutaj w razie czego wegiel skladowac, jak tutakie pierdolone zlodzieje 😞( normalnie coraz wieksza melina w tej klatce.. 😞( Az beczec sie chce...

• Mamusia
Co do seksu to też nie mam ochoty... jak już do czegoś dochodzi to jakoś mi się odechciewa, a mój mąż tylko zaczyna się fochać i odwraca sie do mnie dupą 😁 jak narazie szybko mu ten foch przechodzi... ale coś czuje że jego cierpliwość się kończy...

• Mamusia
a ja juz po zakupach 😁 kupilam sobie az bluzeczke bez ramiaczek chcialam kupic spodenki ale z moimi nogami stalo sie cos strasznego celulit z tylu do kolan z przodu to samo 😞 zle sie z tym czuje a na celulit raczej rady nie ma 😞. Shorme zjadlam prawie cala 🤪 tak mi wchodzila 😁
moja malutka w koncu szaleje wybila sie po prawej stronie i kopie a teraz zmienila miejsce i skacze po pecherzu bo czuje chwilowo jak bym miala w majty narobic 😁

• Mamusia
ale macie smaki 😁 ja tak nie potrafię wymieszać bo mnie później mdli... ale za to jak mam na coś ochotę to wtryniam że nic nie zostaje... 😮 mój M mówi że jestem jak odkurzacz... ostatnio zjadłam pół bochenka chleba z dżemorem 😮

• Mamusia
O rany a ja padlam po obiadku...wlasnie sie obudzilam i jem drozdzowke z pozeczkami 😁 😜 ja tez mam cellulit, ale nie mam na niego sposobu - kiedys robilam peeling z kawy i cynamonu - skora byla zaje..., ale cala lazienka byla za to upaprana 🙂 musialam z tym skonczyc, bo moj M nie mogl zniesc zapachu kawy, bo jej nie cierpi 🤨 🤨a te prysznice sa skuteczne, ale za cholere nie moge wytrzymac tego zimnego strumienia... 😮