Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu dzięki za rady, ale ja chodzę regularnie do gina, stanu zapalnego nie mam żadnego ani teraz ani przed ciążą, a takie bóle i opuchnięcia warg sromowych miewam. Przed ciążą to był jeden z uciążliwych objawów tuż przed i w czasie okresu. A teraz pojawia się tylko jak za długo chodzę i znika po kilku godzinach. Z tego co wiem to stan zapalny nie pojawia się tak nagle i nie znika ot tak sobie....
W pewnym momencie po szaleństwach spacerowych z synkiem obawiałam się, że może szyjka się skracać albo coś takiego, ale gin mnie uspokoił i stwierdził, że mam się nie przejmować, bo wszystko jest w normie a jak się nadwyrężam przy chodzeniu to muszę to odczuć później. Plecy mnie nie bolą ale za to krocze całe pulsuje 😜

Natka dobrej nocki 🙂

• Mamusia
Karolka jest zadziwiająco dobrze :P
Dziś pytałam się kuzynki jak jej poszedł poród... Odpowiedź koszmarna 😞 Nacinali ją 3 razy bo Mały (3,6kg) nie mógł wyjść, ona jest cała obolała i pozszywana, Mały leży w inkubatorze co najmniej do poniedziałku, ma jakieś drgawki i jest chłodzony 😞 Współczuję jej strasznie i mam tylko nadzieję, że wszystkie nasze porody odbędą się w terminie i bez problemów i sztucznego wywoływania...

• Mamusia
Hej, witam się po całym dniu. Dziś przejechaliśmy się do londynu i super pogoda była 🤪 chciałam dla siebie pokupować jakieś ciuszki w działach dla ciężarnych, i udało mi się namówić M na dwa pierwsze bodziaki dla naszego Krzysia 😁
Jutro wstaję o 5 i na lotnisko 😁

• Mamusia
Witam się o świcie.... Zaczynam mieć dość tego nie wyspania. Młody obudził mnie o 5 rano. Niby standard ostatnio ale brakuje mi tych 2-3 godzin snu rano... Teraz zajadam kanapeczki z sałatą, szyneczką i papryką mniam 😁 😁 😁
Coś na dzień dobry: http://www.dobramama.pl/pokaz/13005/cytaty_senencje_

• Mamusia
Hej dziewczyny mogę do Was napisać bo mam lapiego i neta bzprzewodowego 🙂
Wesele takie sobie wszystko robili sami jedzenie , wystroj i takie tam. W piątek jeszcze im pomagaliśmy do po 23 na sali dekorować , potem w sobotę od 8 na nogach i dalej latanie impreza była do 2 i padliśmy nieprzytomni . Teraz wszyscy poszli sprzątać salę , a ja siedzę w domku i czekam ,aż moja córcia wstanie bo nie chce jej budzić bo dostała po dupie przez te dwa dni 🥴
Jeszcze chyba jej zrobię wolne w poniedziałek od szkoły .
Ja bawiłam się średnio troszeczkę potupałam , ale mała w brzuchu nie dawała rady w tym hałasie
i kopała jak szalona 🙂
Nawet się nie najadłam bo jedzenie wszystko z majonezem , a jakość przechowywania potraw raczej nie był na poziomie 😞 nawet kucharz co podgrzewał mówił ,żeby uważać bo to robione wcześniej było ,a powinno być świeżo podane , a nie zleżałe.
Więc nie poszalałam , nie podjadlam tylko jestem niewyspana już nie mogę się doczekać łóżeczka w domku 😜
Wracam dzisiaj wieczorem to postaram się nadrobić zaległości w czytaniu .
Wczoraj miałam skórcze łydek pierwszy raz i na dodatek w dwóch nogach na raz masakra 😞

• Mamusia
Witam sie i ja jak zwykle sie nie wyspalam bo u mnie w domu kazdy ma w dupie czy ja spie czy nie i dra mordy jak nie wiem co 🙂 i wstalam po 8 🙂 mam juz dosc tego 🙂 a na dodatek w nocy mialam sen ze gralam wazny mecz pilki noznej i wiecie co zrobilam ? w snie tak zawodowo podnioslam noge do kopniecia a to moje kopniecie zatrzymalo sie na scianie 😮
Mixi no to nie podjadlas sobie tylko sie wymeczylas 🙂 ja tez bym zaliczyla jakies dobre weselicho 😁

• Mamusia
No to rzeczywiscie troche nie poszlo...;// Skoro chcieli zaoszczedzic, to mogli w inna strone, a nie sam majonez... Heh...

My etz po kosztach wesele robilismy, ale wszyscy chwailili iilosc i jakosc... no ale tatus kelnerem przez 30 lat w dobrej knajpie i jego kucharze robili, wiec tez troszke inaczej...

No ale mam nadzieje, ze choc troszke sie wybawilas...