Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mixidixi dzięki za info - też bym się w pierwszej kolejności do galaxy wybrała 😉

Tusia ja też mam za tydzień USG - już nie mogę się doczekać! no i mam nadzieję, że dzidziuś nie będzie się wstydził i pokaże co ma między nóżkami, a jakby się przy okazji okazało że to chłopiec to byłoby super 😁

agn36
też miałam takie bóle, ale to było na samym początku ciąży-na szczęście na razie mam spokój. i mi wtedy ginka powiedziała że mogą takie bóle się pojawiać, ale lepiej zawsze zbadać w takim wypadku i sprawdzić co i jak

• Mamusia
Agn 36 ,a może jedz do lekarza lub do szpitala tam sprawdzą czy wszystko dobrze .
Lepiej szybko reagować na takie rzeczy , lekarz może zajęty i nie wiadomo kiedy odczyta Twojego meila .
Ja też za tydzień w poniedziałek jadę do gin i zobaczę maleństwo , myślę ,że to będzie chłopak bo tak bym chciała 😜

• Mamusia
Karolka a zgodzili ci sie zmienic ten czas pracy, czy nie???

Ja bym chciala do konca wkietnia pracowac...ale wszystko wyjdzie w praniu 🙂 Najgorzej z tym wstawaniem 🙂

Ja bym chciala synusia ale wszystko jedno byle zdrowe . a te tam ksztatlty brzuchow itp itd to jedna willka lipa 🙂)
Ja ciaze przechodze troche inaczej niz z cora, wiec moze i synus.. ale zdziwilabym sie strasznie, bo u nas same dziewuszki sie rodza 🙂) Rod nie przetrwa 😉 hehe

U mnie jak chlopiec to Misza, a dziewczynka Maja...

Lenna zdecydowanie zalecam wizyte u dentysty w ciazy, bo maluch czerpie z nas duzo wapnia, to ze teraz zeby nie bola nie znbaczy ze sie nie psuja.. jak pojdziesz po porodzie to juz moze byc nieciekawie. a uwierz, ze po porodzie ciezko ebdzie znalezc czas na wizyte u dentysty... naprawde korzystaj z ciazy 🙂 najlepszy okres zeby zadbac o swoje zabki... no i tez taki okres, w ktorym najwiecej tego zeby potrzebuja..

• Mamusia
Sandroos przeciągają to jak mogą, w sprawie tych godzin jutro się dowiem 🤨
Mi się też strasznie imię Lilianna podoba, ale u mnie już dwie koleżanki dały tak swoim córeczkom na imię, więc nie będę trzecia 😜 A jeśli okaże się, ze będziemy mięli synka, to będzie to Filipek 🙂

• Mamusia
Ja też warjuję ,że jeszcze nie czuję ruchów , co jakiś czas kładę się na płasko i czekam i nic 🙂
Chciałabym mieć synka, bo mam już córcię i parka byłaby super . Jak ja to mówię już jedna córusia tatusia jest to teraz synuś by się przydał 😜 ale byleby zdrowe 🙂

• Mamusia
Karola - ja chodzę na solną do dr Szmajdzińskiej. Lepszego stomatologa nie miałam !! Polecam w 1000% 🙂 podam Ci nr do Niej. Ona przyjmuje na rano i po południu (w zależności od dni), ale niestety nie pamiętam jakie godziny, w jakich dniach 😜
618572558 .
Zawsze chodzę na kontrolę najpierw i jak jest coś do zrobienia, to mi mówi, zebym mogła się finansowo przygotować 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Karola - ja chodzę na solną do dr Szmajdzińskiej. Lepszego stomatologa nie miałam !! Polecam w 1000% 🙂 podam Ci nr do Niej. Ona przyjmuje na rano i po południu (w zależności od dni), ale niestety nie pamiętam jakie godziny, w jakich dniach 😜
618572558 .
Zawsze chodzę na kontrolę najpierw i jak jest coś do zrobienia, to mi mówi, zebym mogła się finansowo przygotować 😁

Dzięki Tusia 😘

• Mamusia
Witam brzuchatki 🙂
ale się rozgadałyście 😉 czytałam wszystkie str jak książkę ...
A u nas za oknem słonko, ale niestety jakoś humor mi nie dopisuje i dzisiaj postanawiam cały dzień poleniuchować w domu 🙂
Pozdrawiam i ściskam brzuszki!

• Mamusia
Dzięki dziewczyny, poczekam do wieczora, jak mi nie przejdzie to pojadę się zbadać.
Sandroos u mnie córcia też ma być Maja 😁 W sumie to ja nie wiem, czy chciałabym chłopca czy dziewczynkę, córka chce mieć brata a mój Wojtek woli dziewuchy 😁 A wogóle to muszę sobie jakąś porządną piżamę kupić w razie W do szpitala, te co mam to jakieś takie małe się porobiły 🤢

• Mamusia
U mnie imię dla chłopaka może jeszcze się zmienić, ale gdyby była dziewczynka, to Karolina 🙂 mój tak postanowił i zdania nie zmieni na 100% .
Ja jutro jadę po skierowanie do mojej ginekolog na to badanie prenatalne (genetyczne)
Moja mamuśka jedzie ze mną 😁 a przyszły tatuś wejdzie 28 na usg 😜