Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Pisałysmy, bo bylam u niego na USG 4d, i wywolal u mnie bardzo nieprzyjemne wrazenie;//

tam w plazie robił? 😁 😁 hehe no tak on czasami tak ma albo mial zly dzien....Bartek stwierdzil po piątkowej wizycie ze on sie nie nadaje na lekarza tylko na kumpla taki wyluzowany 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandros spokojnie 😁 ja już drugi dzień męczę się z jedną rundą w Bubble Safari 😠 wkurza mnie ta ograniczona ilość energii i że trzeba na nią chwile czekać... 😁

Dzięki dziewczyny za życzenia 😘 🙂

co do remontu to myślałam że to poddasze pójdzie jak z górki... ale jeszcze trzeba pomalować, panele położyć, no i wyposażyć itp.... i zastanawiam się czy ten mój mąż jak wróci czy podoła temu wszystkiemu, on twierdzi że to pikuś 😮 (jedno już wiem... łazienki narazie nie będziemy kończyć bo za duży koszt ;/ najważniejsza ta sypialnia, salon i kuchnia... mam nadzieje że to wszystko się jakoś ułoży)

• Mamusia
o rany, ale tu dziś gorąco 😉 normalnie jak u mnie za oknem... jest jakas masakra na dworze 35stopni a w mieszkaniu 29... ktoś cos mówił o zmianie pogody od wtorku 🥴 ja już w to nie wierze 😜

Isa, gratulacje!! i wszystkiego najlepszego 😉

Sandra, głowa do góry.. teraz już wszystkie "plansz"? na pewno pokonasz 😜 😉
a z facetami, to juz tak jest, że jak nie opieprzysz to się nie domyśli, żeby coś zrobić 😠

Emi, super, że już w domku jesteście i że w dwupaku 😉
Mixi, leż i odpoczywaj ile wlezie...
Doti, po wizycie z synem u chirurga to może na izbę sie przejdz, co by nic nie przegapić 😜

ja mam jedną małą butelke z TT i dwa smoczki też TT tak na wszelki wypadek, a laktator dostanę reczny o siorki i elektryczny o przyjaciolki, wiec ie kupuje... szpital mam w miare blisko domu, wiec w razie potrzeby M przywiezie 😉

marzy mi się kąpiel w morzu... a u nas nawet w poblizu jeziora nie ma zadnego, zeby sie bez obaw przekapac... moze na basen jutro M wyciagne...

• Mamusia
Albo grilla i torta na dzialce, albo w domku jakies spotkanko.
Zawsze ten sam zestaw, czyli z nami 16 osob, wiec kilka jest.
Tylko mysle kiedy jej wyprawiac, bo 3.09 idzie do przedszkola, wiec nie wiem czy nei za duzo emocji, jak 2.09 zrobimy...
Musze przeanalizowac 😉

Tusia wymiata, ona chyba na 70 ktoryms jest 😁

• Mamusia
ale sporo naskrobałyście od południa 🙂
Emi super, że w domku jesteś 🙂 widzę, że to samo co mi Ci dali-zastrzyki na płucka :0 super, że z Bianką wszystko oki 😉 i nic się nie martw-mój Mały Słonik ostatnio niby ważył prawie 3,2 na usg 😉 jakoś będziemy musiały te "Maleństwa" urodzić 🙂 hehe i wysłałam Ci zaproszenie do znajomych-bo bucików nie mogę zobaczyć 😉

Isa wszystkiego najlepszego 🙂 no i super prezencik od męża 😁

Mixi musisz troszeczkę powypoczywać teraz-ale dobrze, że nic się złego nie dzieje 😉 mi też lekarka mówiła, że tak do 15 sierpnia mam trzymać nogi razem 😉 17.08 idę na wizytę jak dotrwam 😉

• Mamusia
Tusia się wciągnęła i bije rekordy 😁 teraz chwile jej nie ma to mamy szanse ją dogonić 😉 (chociaż z moim przechodzeniem rund to mało prawdopodobne 😜)

zawsze możesz zrobić imprezkę urodzinową 1.09 (sobota) w niedziele dziecko ochłonie... a 3 do przedszkola 😉

• Mamusia
inirtam ja kiedyś nałogowo grałam w farmville, cityville itp... cholerstwo strasznie zabijało czas 😁 na szczęście odciągnęłam się od tego...
teraz znowu to Bubble Safari 😁 ale to całkiem inna gra więc wbijaj 😁 i wysyłaj mi energię bo mnie szlag jasny trafi 😁 😁 😠

• Mamusia
Ja to tylko Monster World i to tak okazjonalnie.....

Cholera znów mi sie skurcze zaczynają...... 🤪 🤪 🤪 🤪 zaczynam mierzenie odstępów i chrzanię to - za godzinę jadę z teściową do ciotki żeby jej zwierzaki nakarmić a potem zbieram się i jadę na IP - będzię się Lala musiała zdecydować czy wychodzi czy nie...

• Mamusia
Niesamowicie mnie to jej niezdecydowanie drażni... Najbardziej się boję że ja zajadę na IP a na KTG nie wyjdą żadne skurcze... no ale z synem jak leżałam na porodówce to zwijałam się z bólu i wytrzymać nie mogłam a na zapisie nic się nie pojawiało..