Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie,
odespalam troche po tym szpitalu i lepiej sie czuje, dzisiaj spedzam dzien sama w domu od rana do wieczora i z tego powodu maz zostawil przy mnie mase numerow z telefonami do jego pracy, znajjoma przyniosla midomowy do sypialni i powiedzieli ze mam lezec i sie nie ruszac 😁 no coz, zjadlam sniadanko i wstawilam pralke z rzeczami dla malej bo znalazlam dosc wazne rzeczy do wyprania, ale poza tym nic nie robie dzis..
j, utro mam wizyte u lekarza w szpitalu, i nikt nie wie co to za wizyta, pytalam chyba 50 osob CO TO ZA WIZYTA bo napisane jest tylko ze mam sie zjawic wiec wczoraj probowalam sie czegos doszukac w internecie i doszukalam sie ze to moga byc badania na przeciwciala, ale pewna nie jestem, zobaczymy jutro 🤨
pozatym mam strasznie obolale piersi, a wy? 🥴

• Mamusia
Marylu ja też widziałam fifolka i to w 3d więc myślę że to nie był jakiś kilkut od pępowiny 😁 i dodatkowo przy wypisie ze szpitala gin pokazywał mi mosznę, fifolka itp... więc myślę że jednak będzie synek 😉 no ale różnie to bywa... tak czy siak co by nie było, będę kochać ponad świat ! 🙂

• Mamusia
Oj Doti już niedługo , niedługo .
Karolka Ty to jesteś szalona 😁 ale jakie by mały miał oryginalne imie 🙂
Ja dzisiaj czuje się wyśmienicie tylko czuje parcie tam na dole 😮 jakby mi mała główką wszystko ściskała ,czuję takie napięcie - okropne uczucie 😞

• Mamusia
Dzonatalie nie dziw się bo od soboty chodzę ze skurczami które nic nie wnoszą 😜
Poza tym tak mnie wkurzyła babcia M że szlag mnie chce trafić... Nudzi mi że na zakupy trzeba jechać i ona myśli, że ja będę teraz zgrzewki z wodą nosić... W dupie mam, niech sobie M jedzie wieczorem i kupuje. Ja nigdzie nie jadę dzisiaj. Do tego Mateusz ma dziś taki dzień, że mi tylko na złość robi... pewnie chodzi mu tylko o to żebym się nim zainteresowała bo od rana chodzę i sprzątam ale mnie wkurzał już bajzel jaki był w pokoju... a mojego M doprosić się o odkurzanie to graniczy z cudem....
A poród to by się przydał bo wszystkie emocje by wyszły ze mnie ....

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Oj Doti już niedługo , niedługo .
Karolka Ty to jesteś szalona 😁 ale jakie by mały miał oryginalne imie 🙂
Ja dzisiaj czuje się wyśmienicie tylko czuje parcie tam na dole 😮 jakby mi mała główką wszystko ściskała ,czuję takie napięcie - okropne uczucie 😞

Mixi moj M mowi, ze skoro faceci maja czasem na drugie Maria, to czemu nie dac Ula 😁

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
No sierpniówki ruszyły z kopyta dziś juz 3 dzieci się urodziło 🤪

tak już jest, że jak się jedno zacznie rodzić, to później już leci po kolei 😁 także Doti nie zaczynaj rodzić bo u nas zaraz sznurem pójdą na porodówkę 😁

• Mamusia
Ja już torby mam dwie jedna na teraz jakbym miała jechać na podtrzymanie i nawet mam tam sztucce ,kubek i talerzyk 🤪
A drugą jakbym miała rodzić to mój M miałby mi ją dowiezć .
Tylko nie mam jeszcze przygotowanej trzeciej jakby trzeba już wychodzic za szpitala , czyli rzeczy dla małej - oj zaraz się za to zabiorę 🙂

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Ja już torby mam dwie jedna na teraz jakbym miała jechać na podtrzymanie i nawet mam tam sztucce ,kubek i talerzyk 🤪
A drugą jakbym miała rodzić to mój M miałby mi ją dowiezć .
Tylko nie mam jeszcze przygotowanej trzeciej jakby trzeba już wychodzic za szpitala , czyli rzeczy dla małej - oj zaraz się za to zabiorę 🙂

ja wczoraj wrocilam ze szpitala, i zaczelam pakowac torbe tak porzadnie w razie czego,
bo jak mi powiedzieli ze transportuja mnie do innego szpitala w sobote, to moj M pojechal spakowac torbe , co prawda spakowal co mu sie podobalo 😁 nie zagladalam tam przez caly pobyt ale wczoraj jak otworzylam ja i zobaczylam co on tam wpakowal to sie zdziwilam 😁 poprosilam go o jakies ubrania na zmiane a on mi przywiozl 4 pary majtek i koszule nocna 😁 z ubranek dla malej to wzial body , rekawiczki, i buciki 😁 ja to bym tam wygladala 😁