Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam sie 🙂 dorwalam od rana lapka szwagra i Was nadrobilam na szybko 🙂 Alexia zrobila nam mega niespodzianke 😁 😁 😁
Gratulacje dzielna mamusiu!!!

Emi fajnie bylo Cie wczoraj zobaczyc 😘 🙂

My dzis do obiadku siedzimy z tesciami a pozniej fruuuu do domku i po drodze moze uda mi sie gdzies zaciagnac meza na jakies zakupy 😉

Ja obraczki od 2 tyg nie nosze, bo az skora zaczela mi schodzic z palca - tak sie wżynała 😮 a puls mam tak samo: skacze miedzy 100 a 105 😮przy normalnym cisnieniu, wiec moze taki nasz urok po prostu 🙂

• Mamusia
Alexia ja również dołączam się do gratulacji!

Mixi ja się obudziłam dziś z nadzieją na wypad nad morze a mój powiedział, że się boi ze mną gdziekolwiek jechać, bo ostatnio w ciągu dnia często mam bóle brzucha i boi się, że zacznę rodzić 😁

Pestka24 od nas bardzo szybko jedzie się w góry, bo przez Niemcy autotradą 😁

U mnie na termometrze już 37,2 stopni w słońcu 😮

• Mamusia
karolka czekam na nastepne spotkanie ale mam nadzieje ze juz Ula i Bianka beda 😁
mamusiak mnie czysci dzien w dzien na wieczor to ze 3 razy toaleta
Pauleczka to ja nie wiem ja bym pewnie powiedziala ze nic mi nie jest bo przeciez lezec i odpoczywac to tez mozesz w domu 🙂 na wlasnie zyczenie nie wychodzisz wie nawet jak bys wrocila za kilka dni juz do porodu to przyjeliby cie normalnie 😁 ja wyszlam z takiego zalozenia 😁
a teraz leze nie dobrze mi mala sie malo rusza i boli mnie krzyz 😮

• Mamusia
Ja też wogóle nie puchnę i cieszmy się z tego, Pauleczka 🙂
Mam rozmiar obrączki 10 więc też malutki 🙂 aż był problem z wyborem zaręczynowego bo nie mieli takich małych 🙂
Ja puls mam w ciąży non stop powyżej 100. Największy miałam 119, aż położna się zdziwiła, ale widocznie tak mam. Po porodzie wszystko wróci do normy 🙂
Tak się nakręcacie na to rodzenie, prawie każda mówi że już chciałaby.hehe. Ja zacznę chcieć chyba dopiero po terminie.Nie mam nacisku na rodzenie i nie zamierzam przyspieszać małej na świat 🙂
A potem będziemy tęsknić za brzuszkami 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
dziewczyny bephanten kupilyscie w masci czy w kremie pytalam poloznej ale z glowy mi wylecialo i nie mam pojecia 😮
Emilia-moja siostra stosowala bephanten w masci wiec i ja tez bede.Cud wynalazek w porownaniu np do sudocremu bo bephenten mozna i na popekane sutki i pupcie-siostrzenica nie miala ani razu spieczobej pupci dzieki temu

• Mamusia
Pestka24 napisał(a):

Mam rozmiar obrączki 10 więc też malutki 🙂 aż był problem z wyborem zaręczynowego bo nie mieli takich małych 🙂

Ja nie wiem jak A. znalazł taki malutki pierścionek, ale podejrzewam że zmniejszał albo na zamówienie... bo jak u jubilera sie zapytał o pierścionki w małych rozmiarach to zwykle pokazują 3-4 szt.

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
dziewczyny bephanten kupilyscie w masci czy w kremie pytalam poloznej ale z glowy mi wylecialo i nie mam pojecia 😮
Emilia-moja siostra stosowala bephanten w masci wiec i ja tez bede.Cud wynalazek w porownaniu np do sudocremu bo bephenten mozna i na popekane sutki i pupcie-siostrzenica nie miala ani razu spieczobej pupci dzieki temu

tylko wlasnie jest i w msci i w kremie ze czyni cuda to wiem 😜 wlasnie na brodawki go chce i do pupci w razieptrzeby 😜

• Mamusia
witam,
dzisiaj leniwa niedziela, pierw upal ze oddychac nie szlo , troche popadalo i taka sobie pogoda
ale ciagle goraco 🤢 w nocy spac nie moge , jestem doslownie mokra , okno otworzone i pije wode litrami bo mam pustynie w ustach 🤢
w ogole to spalam sobie i mojego M telefon zaczal dzwonic, chcial tak szybko wstac i go odebrac ze niechcacy uderzyl mnie w srodek brzucha, troche zabolalo i sie wystraszylam czy wszystko okej z mala bo zwykle kopie i sie wierci cala noc a teraz nic, rano sie obudzilam i tez czekalam az kopnie i jakos specjalnie nie kopala, powiercila sie troszke i tyle, jakies 20minut temu kopnela kilka razy... tak sie wystraszylam czy z mala wszystko dobrze, nawet moj M co chwile dzwoni sie pytac czy mala kopie i ze sie o nia martwi 🥴 🥴

• Mamusia
najwyzej troszke twoj M ja pokolysal 😁 a mala pewnie leniwa jak ta niedziela 😁 moja tez sie cos zbytnio ruszac nie chce a kopac to juz w ogole 😜 ale nie dziwie sie bo mi tez sie nic nie chce i jakos dziwnie sie czuje 😮 aaa zobilam dzisiaj zdj brzuszka i M stwierdzil ze sie obnizyl 😁 w koncu 🤪

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
aa bedzie :P mam taki children centre i po pierwszym szczepieniu mozna przyjsc na zajecia z nowordkami na basen 😁 pierwsza wbiegne 😁 😁

to dobrze sie macie az za 😁 a mnie cos chwyycilo zamowilam godzine temu pizze jeszcze nie przyszla a mi sie jej odechcialo 😮