Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widzę Mixi właśnie przeczytałam Wasze poranne posty 🙂 Lusia dostarcza mi skrajnych emocji a jeszcze w brzuszku siedzi.......... dziś chyba nie mam siły na rodzenie...

Karolka u mnie czopa nie zaobserwowałam w ostatnich dniach. Jakiś czas temu miałam takie duże ilości śluzu jak białko jajka a teraz to bardziej jakby śmietana ale też w dużych ilościach...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja niestety miałam poród wywoływany i też się nie znam na tym wszystkim .
Wody mi nie odeszły tylko mi przebijali pęcherz więc też jestem laikiem mimo że urodziłam córkę 😜
Tak jak wszystkie obserwuję i panikuję i tak prawde mówiąc to czekam ,aż będzie bolało to wtedy już tego nie przegapię 😉

• Mamusia
Dziewczyny Zaraz jadę po skierowanie do szpitala i namówie Szymańskiego by na poniedziałek mi wystawił bo co jutro i tak ordynatora nie będzie a bez niego nikt nic nie będzie decydował. Mężus mój po rybach taki zmęczony że śpi Kurna w ten weekend nie mam żadnego pożytku z niego.Jak coś się dowiem Zaraz wam będę pisać,dobrz niegoe że w telefonie uruchomiła m sobie internet. miłego dzionka 😉

• Mamusia
Witam 🙂
ja po śniadaniu.
zaraz biore się za ogarnięcie kuchni 🙂
mój pojechał do fryzjera i obstawić mecze 😁
tak mnie czasem brzuch boli, że nie wyrabiam ;//
a w nocy to czasem się odwrócić na drugi bok nie mogę...

Uciekam, wejdę do Was jak M pójdzie na mecz Lecha do sąsiada 😁

• Mamusia
Witam.
Wy narzekacie, z nie możecie spać a ja od jakiś 3 tygodni nie mogę wstać. Budzę się 10-11 i to z wielkim bólem a zasypiam ok 23 więc śpię po 11-12 godzin 😮
A dzisiaj u nas znowu szaro i ponuro. Wczoraj burze były więc pewnie dzisiaj powtórka z rozrywki 🤔 a ja mam takiego lenia że koniec. Muszę chociaż poodkurzać bo aż wstyd ☺️ taki sajgon w domu.
Doti trzymam kciuki żeby tym razem nie był to fałszywy alarm. 🙂

• Mamusia
Hej Laseczeki 🙂
W pierwszej kolejności pochwalę się - sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań w necie. Nie mam żadnej infekcji! 🤪 W ciągu 3 dni leukocyty spadły z 17.61 na 16.00 a CRP, które może wskazywac na infekcję mam 2.2 a norma to poniżej 5 😁
Więc jeśli nawet jakaś infekcja była, to się zmyła, hehe 😉

Ja już ogarnęłam resztę kuchni - umyłam kuchenkę, frytkownicę, lodówkę, zmyłam podłogę, wstawiłam już drugie pranie. A M walczy z odkurzaczem 😁 Zaraz skończy, to pomyślimy o obiedzie. Jak tę frytkownicę myłam, to naszła mnie ochota na frytki.... 😜 Chyba z rok nie jadłam 😮

Doti, Ty to masz utrapienie z tą niesforną córcią 😁 Coś czuję, że jak się urodzi, to też taka krnąbrna będzie, hehe 😜
Natalia, trzymam kciuki, żeby udało Ci się przesunąć termin na poniedziałek 🙂
Madzia, bądź dzielna i powodzenia przy porodzie, jakąkolwiek metodą nie byłby wywoływany. I wracaj do domciu już ze zdrowym Kubusiem w ramionach 😁
Karolka, my mamy w podobnym czasie termin, to się będziemy wspierały i nakręcały czopami i skurczami, hehe 😉 😜 I myślę, że jakoś damy radę 🙂