Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kochane wybaczcie ze nei nadrabiam ale opadlam z sil na dobre..
M wrocil seksik byl a mala nic 😁 poslismy o 1 na stacje po wode wrocilismy on zasnal a ja do po 2 sie meczylam a o 6 obudzil mnie zajebisty bol krzyza az plakalam i nie moglam spac zasnelam o 7:30 i znowu 2 noc z tym samym efektem wstalam na siusiu a brzuch jak bym cegle polkla doslownie 😮
kupilam bephanten w masci to dobrze? czy w kremie powinnam ?

• Mamusia
Doti napisał(a):
Emi dobrze, dobrze w maści powinien być 🙂 Nie zazdroszczę bólu i bezsenności ale seksiku już tak...

doti ja tobie zazdroscilam M sie tak za Ciebie bral ze az milo hahaha 😁
moj poszedl do wuja na flache i sie smialam ze ne bede miala z niego pozytku jak wroci a mi sie chce 😮
w poniedzialek mam zamiar dostac sie do jakiegos lekarza zeby sprawdzil czy cos sie dzieje czy nie

• Mamusia
M wracając od fryzjera kupił mi w Maku zestaw Happy Meal haha 😁 padłam jak to zobaczyłam ^^ nie wiem czy chce małą przy tuczyć, czy jak 🙂

Teraz troszkę spokoju, bo poszedł na mecz do sąsiada, ale za jakieś 50min pewnie będzie w domu.

Po weekendzie mam jeszcze kilka rzeczy do kupienia do szpitala i dla małej. masakra, ale jakoś nie spieszy mi się 😜

• Mamusia
a ja już po ślubie u znajomych, o 20.30 ide do nich na imprezkę "poślubną"... mam zamiar potańczyć trochę, o ile młody mi na to pozwoli 😉 ale później to nie wiem, kiedy taka okazja się przydarzy... gorąco u mnie jak cholera... gdyby choc lekki wietrzyk wiał... jutro pojade do rodziców na obiadek, wróce pewnie wieczorem albo w pon rano... potem popołudniu wizyta z pomiarem malucha, a we wtorek wraca M 😁 i biorę się za porządki na całego 😁 😁
ciągle zapominam zamówić staniki do karmienia... nie wiem, jaki rozmiar wziąć, ale coś zamówić muszę, bo bez to albo będą wisieć do kolan albo chodząc zeby sobie powybijam 😁 😁

nie mam jakiegoś takiego ubranka na wyjście ze szpitala, ale kurna nie wiem, co by się przydało... stwierdziłam, ze zobacze, jaka będzie pogoda i będąc w szpitalu wyśle M lub siostrę do sklepu po jakieś cos 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
W ogole to sobie pomyslalam, ze kupie jakies 3 ramki fajne i namaluje Uli jakies fajne obrazki nad łóżeczko, ale za cholere nie wiem co moglabym namalowac 🤔 znacie jakies fajne motywy pasujace do niemowlaka? 🙂

namaluj Jej jakieś zwierzaczki czy coś... Szczerze mówiąc się zbytnio na tym nie znam 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
W ogole to sobie pomyslalam, ze kupie jakies 3 ramki fajne i namaluje Uli jakies fajne obrazki nad łóżeczko, ale za cholere nie wiem co moglabym namalowac 🤔 znacie jakies fajne motywy pasujace do niemowlaka? 🙂

W zasadzie wszystko co wiąże się z bajkami, zabawkami, po prostu takie typowe dziecięce rysuneczki 😁 Misie pluszowe, kotki, pieski, wróżki, kwiatki... Karolka, tego można by wymieniać i wymieniać 😁

A ja dziś odespałam tę nieprzespaną noc. Jak wstałam, zmieniłam pościel, zrobiłam potrawkę z pieczarkami, poprasowałam, a teraz wcinam mandarynkę, leżę i staram się wyciszyć skurcze, które mnie przed chwilą złapały.

• Mamusia
Mixi każda by chyba chciała. ja muszę czekać do poniedziałku az czegokolwiek się dowiem. Już raz ryczalam że zostanę tu i będą mnie trzymać tyle ile małej się zachce wyjść. Kurcze a Bartek z moja mama pojechali na grilla tam gdzie on siedzi na rybach i dziś znów też zostaje na rybach,ciekawa jestem jak on jutro będzie wyglądał 🤪

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Mixi każda by chyba chciała. ja muszę czekać do poniedziałku az czegokolwiek się dowiem. Już raz ryczalam że zostanę tu i będą mnie trzymać tyle ile małej się zachce wyjść. Kurcze a Bartek z moja mama pojechali na grilla tam gdzie on siedzi na rybach i dziś znów też zostaje na rybach,ciekawa jestem jak on jutro będzie wyglądał 🤪

ojojoj... ale Ty wyrozumiała jesteś... ja gdybym tylko do szpitala trafiła, to M musiałby ze mną siedzieć... na pewno bym mu drakę urządziła za imprezowanie... podziwiam 😉