Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobietki 😁
Sandra wszystkiego naj z okazji wczorajszych imienin (moja córa też Sandra) 😁
Cóż za emocje na forum, Doti zaraz będzie tulić swoje maleństwo 🤪
Ja też chciałabym już urodzić, ledwo się ruszam 🤨 Wszystko mnie boli... Dziś wizyta u gina, zobaczymy co powie 🤨

• Mamusia
Dzień dobry 😉

widzę, że Doti szaleje na porodówce od rana 🙂)) superowo!! czekamy na Laurę zatem 😁

ciekawe jak u Madzii??

a u mnie nocka super - spałam z 8-9h 🙂 ze standardowym wstawianiem co 2h na siusiu 😉 i w trakcie jednej z takich wizyt w toalecie, zaspana przeżyłam prawie zawał serca... cały czas mam pełno tego śluzu białkowego, w nocy mnie zalewało więc zamiast wkładki włożyłam podpaskę... potem na kolejnej wizycie patrzę jednym okiem a ta wkładka jakaś zielona, no i myślałam, że to zielone wody płodowe mi się sączą... ale okazało się, ze na podpasce był zielony kwiatek :p

• Mamusia
a Mixi chyba też coś o tym czopie pisała...
a Doti to miała właśnie taką akcję czopową z 2 tyg temu, więc my chyba też musimy odczekać swoje 😉)) hehe 🙂
ja akcję czyszczenia też wczoraj miałam-chyba z 9 razy... ale przypuszczam, ze to po tym żelazie może być, bo biorę od piątku... i Karolka Ty chyba tez pisałaś że miałaś po nim takie objawy 😉 no ale ogólnie chyba wolę to niż zatwardzenie 😉

powodzenia na wizytach dzisiaj 😁

no i Sandra - śliczny brzuszek 😁

• Mamusia
U mnie to wyposrodkowane, bo po buraku, mnie czysci , zelazo zaparcia 🙂) wiec suma sumarum 3-4 razy dziennie tylko 🙂 hahah 🙂)

Ja wierze, ze moja szyjka juz nie ma 3 cm , tylko jest troche krotsza, bo jak czlowiek slyszy, ze cokolwiek sie dzieje w kierunku rozwiazania to szczesliwszy wychodzi. Choc prawda taka, ze na wizycie moze byc bez zmian, a za 10 h masz malucha na rekach 😁