Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Na mnie sam soczek buraczany aż tak nie działał, a teraz biorę ten Tardyferon i to chyba po nim 😉 hehe

jakby nie patrzeć - czasem nic się nie dzieje, a Maleństwo zaraz pojawia się na świecie 🙂) a czasem trzeba się wcześniej pomęczyć 😉

Karolka bóli krzyżowych nie zazdroszę - mnie wczoraj męczyły ale na szczęście przeszło 😉 no i masaż M. trochę pomógł

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam was dziewczynki 🙂
Jestem nadal w szpitalu.
Miałam mieć dzisiaj wywoływanie, ale chyba za dużo tu porodów i coś wymyślają.
Miałam zrobione KTG, teraz czekam na USG i jakąś decyzję.
Jak nic nie będą robić, to niech mnie do domu wypuszczą, bo juz mam dosyć siedzenia tutaj...
A miało być tak pięknie, miałam mieć już Kubulka przy sobie 🙂

• Mamusia
Dziś nieco później weszłam na forum, a tu takie wieści !!! 🤪
DOTI, TRZYMAM KCIUKI!!! 🤪
Ciekawe, czy już po wszystkim, czy jeszcze bidulka się męczy z oxy... 🥴

Madzia, qrcze, Ci lekarze nie mają sumienia 🤢 Ale Ty już jesteś 39 tydzień, więc spokojnie mogłabyś już rodzić.

Karolka, mnie też dopadły bóle jak na miesiączkę. Wczoraj cały dzień miałam te nieprzyjemne skurcze a dziś o 3 nad ranem obudził mnie taki ból, jakbym miesiączki miała dostać. Do 6 nie dało rady spać. Potem kimnęłam na 2 godzinki, bo mnie chyba wsłuchiwanie się w padający deszcz zmuliło 😁 Mam nadzieję, że to tylko te skurcze przepowiadające. Jutro wizyta u ginekologa, to niech mnie przebada.

• Mamusia
Hej kuleczki 🙂
Nie zaglądałam przez weekend, a widzę, że córcia Doti w niedzielę w końcu się namyśliła na wychodzenie 😁 SUPER 🙂
Wszystkiego najlepszego Sandra z okazji wczorajszych imieninek 🙂

Ja jakiś dziwny ten weekend miałam - pokłóciłam się z M.... Kurde, to tak ciężko zrozumieć, że jak od pół roku siedzę w domu, teraz jeszcze ograniczona ruchowo, bo daleko się nie pokulam z tym bebzolem wielkim, to w niedzielę chcę z nim pobyć? A on, że na rower chce sobie sam wyjść. Niech kur... idzie i nie wraca :/
Wk.. się wczoraj, wyszłam z domu i poszłam na spacer, żeby się uspokoić, ale chyba przegięłam z dystansem, bo całe popołudnie mnie tak okropnie krocze bolało jak jeszcze nigdy do tej pory... Ale żadne skurcze z tego nie wynikły 😉
Mi też pstryka brzuszek, szczególnie rano, hihi 🙂

Trzymam kciuki za rodzące i za te, które się dziś dowiedzą co i jak 🙂

• Mamusia
mixidixi a masz wieści kiedy Doti trafiła na IP, pojechała wieczorem czy dopiero rano??
ciekawe czy całą noc ma nieprzespaną ze skurczami czy udało jej się zmrużyć oko...

madzia1988 a Ty masz mieć wywoływany i rodzić naturalnie?? bo zdawało mi się że miałaś mieć cc?

• Mamusia
Witam kuleczki! 😉

Wchodzę na brzuszka i nie dowierzam... !! Doti powodzenia i żeby wszystko poszło szybko i sprawnie... TRZYMAM KCIUKI!! 🤪

no to się rozkręcamy dziewczyny!! 😁

chociaż u mnie cisza... 😉 mały skacze, świruje... coś czuje że chyba mu tam za dobrze i go przenoszę... ehh... 🤔

• Mamusia
no i się zaczęło!! 🤪 to teraz Natalia? 😜

dziewczyny, mnie ani żelazo ani buraki nie ruszają, męczę się kurna dwa tygodnie, żeby porządnie oczyścić się tuż przed wizytą 😜 hehe 😁 😁 mam dziś o 15.40, więc pewnie jak Sandra, będę w domu koło 17 i też szalenie ciekawa jestem, jak moja "skracająca się" jeszcze miesiąc temu szyjka i czy Tymuś jest już grubaskiem choć troszkę 🙂 btw.: on tez jakiś niespokojny dziś, wierci się i wywala nogę? bokiem 🙂

Madzia, trzymam kciuki, żeby i u Ciebie coś zdecydowali... ile można czekać 😠, współczuję 🤨 ale liczę na to, że i Tobie będziemy mogły założyć niebawem wątek gratulacyjny 😉