Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kurcze pati nie doczytalam ze masz dopiero po 7 wrzesnia isc na oddzial to ja juz bede małą moją tulić...ja dopiero przyszlam od ciotki 😁 bo mężulek na rybach jest i niestety noc spedzam sama tak jak kazda kolejna az z malutką w domu nie bedziemy....troche mi sie chce ryczec..ale co zrobic

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam się o świcie 🙂
Niektóre z Was pewnie dopiero się kładły, a ja wstawałam 😮 Obudziłam się przed 4 i potem już mogłam zapomnieć o spaniu. W końcu zwlekłam się z łóżka, wzięłam prysznic i tak siedzę teraz jak sierota w fotelu, bo nie wiem co ze sobą robić. Sprzątać nie zacznę, bo M obudzę, śniadania jeść raczej nie powinnam, bo jadę dziś na 8.00 powtórzyć morfo i CRP zrobić.
Chyba coś poczytam.
Miłego dnia wszystkim Mamuśkom życzę i może już jakiegoś weekendowego rozpakowania 😁 🤪

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂
Nadal ze szpitala i w dwupaku :P
Wczoraj rozmawiałam z ordynatorem, prawdopodobnie w poniedziałek będą mi wywoływać poród.
Nie wiem czy OXY czy cesarka, nic mi nie mówili...
Ale przynajmniej wiem mniej więcej co mnie czeka 🙂
Czyli jak dobrze pójdzie, to w swoją rocznicę ślubu w poniedziałek będziemy mieli Kubusia przy sobie 🙂

• Mamusia
Dzien dobry Kuleczki 🙂 Wy juz tak nie kraczcie 😉 U mnie od 5 deszcz padal jeszcze jacys debile mnie obudzili bo sie darli pod oknami:-/ Madzia to super....ja mam juz tydzien do terminu takze tez cos czuje ze jak dzis albo w poniedzialek pojde do szpitala beda wywolywac mi porod....ordynator z oddzialu ma zdecydowac jak czy cc czy sn

• Mamusia
Witam Was i ja.
Ale miałam koszmarną noc obudziłam się o 3.30 i poczółam straszny ból brzucha ,a mojego M koło mnie nie ma(o tej poże już w pracy) i co panika ,sama w domu z córką . 😮
Stety niestety pochodziłam po pokoju napiłam się zrobiłam siusiu wziełam no spę i przeszło na tyle ,że zasnęłam i dopiero teraz wstałam 🙂
No to widzę ,że Madzia i Natalia już niedługo będą tulić maleństwa w ramionach , no chyba że Doti już urodziła . 😉
Myślę ,że jak dziewczyny zapoczątkują to już jakoś poleci z górki 😜
Tymczasem miłego dnia życzę kuleczki 🙂

• Mamusia
I ja sie witam po sniadanku!!!U mnie nocka super tyle ze mala sie do wyyrka wpakowala i rozwalila na cala szerokosc tak ze M nie mial ja sie do nas wbic 😉 przez te jego nocki to juz zapomnialysmy ze tez ma miejsce w lozku 😜
Dzis w planach kuchnia i lazienka i leczo na obiadek.
Doti ty tu nam dawaj znac bo wszystkie tylkl myslimy czy Laura sie zdecydowala czy nie 😁
No jak nie Doti to chyba Madzia bedzie druga wrzesniowa mamusia,powodzenia Kochana!!!

• Mamusia
Dzień dobry kuleczki! 🙂

Wczoraj posiedzieliśmy chwile z gośćmi, później pojechaliśmy z mężem po wózek no i na koniec do teściów... a jak wróciliśmy byliśmy konkretnie wypompowani z sił... w sumie dzień nie taki jak zaplanowaliśmy, ale ciesze się bo przynajmniej wózek już mamy 😉

No dziewczyny, to już czas na rozpakowywanie... powodzenia i szybkiego rozwiązania dla tych które się wybierają lub czekają na poród 😁 ...my sobie jeszcze poczekamy w dwupaku :P noo ale ciekawa jestem która będzie drugą wsześniową mamusią! 😉

uciekam troszkę ogarnąć dom...

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Czesc dziewczynki 🙂
No no Madzia, to trzymamy kciuki! 🙂 A do mnie nie dociera jeszcze, ze to tuz tuz 🤔 🙂

do mnie też... może dlatego bo nastawiam się na mój wyznaczony termin 20.09 ...i dla mnie to jeszcze dość odległy termin 😁 no ale... chyba w przyszłym tyg spakuje torbę dla świętego spokoju, bo różnie może być 😁

złapałam lenia... dobrze że wczoraj troszkę posprzątałam bo dzisiaj to jestem jakaś wypompowana z sił 😮

a Doti dalej sie nic nie odzywa 🤔 czyżby to już?! 😉