Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doti, to wszystkie maluchy by wyganiala 🙂) A Laura jak na zlosc 🙂)

Oczywiscie sie wzielam za prasowanie i ogarnelam... Przyszykowalam na jutro ostatnie dwie pralki do prania... Jupii... 🙂)
Zostana 3 suszarki do wyprasowania i mam nadzieje, ze jutro sie z ciuszkami dla malenstwa ogarne 🙂)
Chyba, ze szefowej cora mi przywiezie ciuchy, co jej pozyczylam.. 🙂 Ale mam nadzieje, ze nie wpadnie na ten pomysl.

Moj pomysl z workami prozniowymi zdal egzamin 🙂 Musze pojechac jeszcze po dwa kolejne i bedzie rewelacja..Kurtki pochowam i ciuchow a ciuchow jeszcze wejdzie 😉

Poczekam jeszcze z miesiac i wystawie na allegro te spiworki do spania, bo mam dwa... a jakos nie jestem przekonana do nich.. wiec po co maja zalegac ;// a jeden mam rewelacyjny mega gruby 😉

• Mamusia
Emi nie smuć sie. 😘Moze jak teraz dłużej posiedzi potem przyjedzie na dłużej?
Sandros ja to nawet nie wiem jak zliczyć ile ty pralek zrobilas z ciuszkami dla małej 🙂
Ja ostatnio zbieram sie do snu dluzo później, i dzięki temu lepiej mi sie śpi w nocy. Więc jeszcze sobie muszę znaleść jakieś zajęcie na godzinke.
Do jutra brzuchatki!

• Mamusia
czesc piękne 😉

Marylu, może i ja wyprobuje Twój sposób... może uda się pospać do 7?heh 😉
Sandra, od groma masz tych rzeczy... współczuję prasowania 😜

Emi głowa do góry... moj wraca we wtorek dopiero...

a Tym mnie pobił 😁 wrócil chłopak do formy, hehe i dobrze... już wolę, gdy mnie boli wszystko z każdej strony, przynajmniej wiem, że Mały ma się dobrze 😉 skoro mu takie figle w głowie 🙂

• Mamusia
Dzien dobry kuleczki 🙂 a ja juz nie śpie wieczorem i wnocy bolał mnie tak brzuch że musiałam wziasc nospe ale nic nie przeszło...teraz o wiele lepiej...ale to nie były skurcze...niewiem dzisiaj jade do Szymanskiego i mu powiem o tym zobaczymy co dalej zrobi....a już nie śpie bo po męża wujek dzwonił by przyjechał na ryby to już go widzę wieczorem pewnie przyjedzie albo jutro rano...och te rybaki 😁 no nic miłego dzionka już Wam teraz życze 🙂

• Mamusia
Hej i ja się witam , wstałam jakaś obolała.
Zrobiłam kawke i siedze sobie i się denerwuje na forum bo wczoraj chodziło mi wszystko prawie idealnie to dziś znow szwankuje.
U mnie dzisiaj pogoda nijaka ,a tak bardzo chciałam pojechać na działkę zamknąć sezon bo jak się bobo urodzi to już czym innym będę zajęta zresztą mój M też.
No zobaczymy może się rozpogodzi .
Miłego dnia kuleczki idę zagrać na bubble utknełam w jednej komnacie i szlak mnie trafia .

• Mamusia
Dzień dobry z rana 🙂

ja wczoraj byłam na wizycie w szpitalu, potem mnie mąż zostawił u rodziców i po 23 byłam dopiero w domu...

ogólnie ktg ok-tzn skurczy brak. z Maluchem wszystko oki, tylko cały czas jeszcze ma te skurcze nadkomorowe....coraz rzadziej, no i mam nadzieję, że do porodu się unormują całkowicie-ponoć mamy taką szansę...
łożysko ok, przepływy oki...
dostałam też receptę na żelazlo to co bierze Karolka, bo ta hemoglobina mi spadła :/
rozwarcie mi się tylko zwiększyło - jest już 3cm, ale ponieważ nie było skurczów na ktg to puścili mnie jeszcze do domku... za tydzień mam przyjść znowu 😉 Wy tak piszecie, ze byście chciały rodzić - hehe - ja w sumie też jestem cały czas zwarta i gotowa, ale wolałabym urodzić jak moja ginka już wróci, czyli od 4.09 😉 ale mamy zachcianki 😉 każda w inną stronę 😉 a Maluszki i tak swoje 😁

Pestka pisałaś o femibionie - ja też cały czas płaciłam, po 50zł, ale ostatnio znalazłam na allegro w aptece za 40zł i gratisową przesyłką i tam kupiłam, także 10zł do przodu... no ale to i tak tylko przy ostatniej paczce udało mi się zaoszczędzić, bo po porodzie mam nadzieję już tego nie używać

tak piszecie o porodach - wczoraj jak byłam na tej izbie przyjęć, dziewczyna urodziła w 15 min 🙂)) d przyjęcia jej do szpitala może z półtorej godz minęło 🙂)) także poród ekspress i widziłam ją przy przyjmowaniu i zaraz po porodzie - wyglądała super-luzik 🙂 hehe...a jeszcze najlepsze było, że jako osoba towarzysząca przyjechała potem jej mama, która też w ciąży była 😉 tylko trochę mneij zaawansowanej...ale mama nie wytrzymała przeżyć i tam biedna w trakcie porodu wyszła i prawie mdlała na korytarzu...

• Mamusia
Dzień doooooobry 😆 😆 😆 Mnie się mordka cieszy od rana bo udało mi się M wykorzystać hihihi noc zajebista, poranek jeszcze lepszy 🤪 🤪 🤪 🤪 Tak się mężul bał a Lusia się wcale nie przejęła naszymi wariacjami... 😉

Ja nie wiem jakie Wy macie problemy z forum, u mnie wszystko ładnie śmiga 🙂

• Mamusia
U mnie od czasu jak korzyatm tylko z Mozilli tez nie mam problemow.

Ja poszlam spac o 2.. a wstalam po 6 ;//
Kolega nawywijal z samochodem i sie jakos zdenerwowalam, ze go z pracy wyrzuca i pol nocy o nim myslalam...;//

A pogoda do duszy.. ;// Wietrznie, szaro buro 🙂) I coz moim praniem.. hehe 🙂
Jakby kto zapewnil, ze padac nie będzie to szaro buro nie przeszkadza, ale jak mam powiesic i za 5 minut po nie biec 🙂) to dzieki 😉

• Mamusia
Witam wszystkie Kuleczki 🙂
Noc minęła mi względnie dobrze, choć parę razy musiałam wstawać - w wiadomym celu 😁
Teraz siedzę jeszcze w łóżku i dochodzę do siebie. M będzie dziś w domu dopiero koło 22, więc zastanawiam się, co ze sobą dziś robić.
Chyba najpierw pójdę wziąć prysznic i może zabiorę się za ogarnięcie tej kuchni, bo nie mogę już patrzeć na ten bałagan.

Sandra, jak wystawisz te śpiworki na allegro, daj znać na forum. Może któraś z nas będzie zainteresowana 🙂

Miłego dnia Kochane! 🙂

• Mamusia
Też jestem ciemna w surczach....mam bol brzucha co jakis czas ale to nie wiem czy są skurcze no i boli krzyz cholera jasna....wczoraj sobie masowalam sutki i potem bartek doprawil moze juz cos zaczyna sie dziac i w przyszlym tygodniu pojade na IP albo jeszcze w weekend 😁 wiecie ze Nasze dzieciaczki już beda spod znaku Panny? moja mama wczoraj do mnie mowi to Maja już nie bedzie nosiła mojego znaku zodiaku łeee.. 😁 😁 no ja mowie no nie już bedzie Panną 🙂

• Mamusia
Dzień dobry brzuszki 🙂

ale się wszystkie nakręcamy tymi porodami... ja tam nic nie czytam na sierpniówkach, żeby się potem nie stresować - będzie co będzie

dziś na 15.30 mam wizytę u gin, zobaczymy co tam powie, ciekawe jaka duża jest już ta moja gwiazdeczka, mam wrażenie, że ledwo mieści mi się w brzuchu, rozpycha się we wszystkich kierunkach

ja właśnie wstawiłam pościel do prania, miałam zamiar umyć sobie okna, ale jakoś tak pochmurno i nie wiem czy nie zacznie niedługo padać....
idę zaraz się wykąpać i "ogarnąć" przed wizytą