Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry wieczór
Ja to od dwoch dni nie mam czasu zeby was doczytac ani cos napisac z rana tylko zaglądam czy ktoras czasem nie urodziła, a tu Netinetka nam sie rozpakowała.
WIELKIE GRATULACJE DLA NETINETKI 🙂
Pszczółka dobrze ze u Ciebie po wizycie wszystko ok ja jutro rano jade na badania musze zrobic HBS i Coombsa, a w srode wizyta u gina. Uciekam spac bo rano trzeba wstac 🙂

• Mamusia
Wiecie która jest? 4:10 Rano!!!!!! 🤪
pobijam Wszelkie rekordy pojawienia sie na brzuszku 😜 od godziny nie mogę spać 😠 walczę na zmianę z bólami miednicy, kręgosłupa, kości łonowej i skurczami 😠 😠 😠 zrobiłam sobie herbatkę z melisy i czekam aż mnie znów sen ogarnie, bo oszaleje 😞 😠
Skorzystam z okazji i poklepie was trochę, wiem że mnie żadna nie ubiegła bo wszystkie smacznie chrapią 😜

• Mamusia
Znów się melduję 😠 długo nie pospałam, może w dzień nadrobię, przydałoby mi się chociaż jedno biodro więcej, jakiś zamienny kręgosłup i macica może być ale ze skurczami ale już porodowymi 😁 ...hhehehe to dałam ogłoszenie 😉 trzeba coś w lodówie upolować bo burczy żaba w brzuchu 😜

• Mamusia
Hej hej 🙂
widzę, że już niektóre ranne ptaszki (a raczej nocne marki 😜) już na nogach 🙂
Radzia - czekamy na info, Łajsoka - smacznego 🙂
Ja od wczoraj jem arbuza... hehehe 😁 normalnie za arbuzem nie przepadam, ale coś mnie wczoraj wzięło i kupiliśmy w drodze do domu 😉

U mnie dziś pogoda deszczowa, ale jakoś tak miło 🙂 mam nadzieję tylko, że nie będzie zimno a nawet nie spojrzałam jeszcze na temperaturę..
Dziś może w końcu wezmę się za prasowanie ostatnich ciuszków 🙂 no bo skoro mam już prowadzić High Life jak to powiedział mój lekarz 😜 to nie ma się co oszczędzać.. a że boli - no musi boleć 😁
Tak czy inaczej jakoś mi się wydaje że ja jednak na 5go maja nie zdążę się rozpakować.. i Mała będzie czekała do końca... no ale zobaczymy - wszystko zależy od Ali 🙂
Boje się tylko że będzie tak jak u Radziowej szwagierki - rozwarcie się zatrzyma i będzie klops 🤢 bo jak teraz nic się nie otwiera.....

• Mamusia
No dopiero będzie jak się zaczniemy sypać wszystkie na raz 😜 nie będzie komu na forum pisać 🙂
a u mnie właśnie był Pan Listonosz 🙂 zastanawiałam się czy otwierać, bo jeszcze w piżamce ganiam, ale stwierdziłam, że lepiej teraz niż potem na poczte chodzić... no i dobrze zrobiłam 🙂 przyszła do mnie przesyłka z Loveli 🙂 saszetka z mleczkiem do prania, czapeczka i niedrapki :> więc do Was pewnie też przyjdzie lada chwila 🙂
A poza tym dostałam paczkę, w środku pudełeczko, a w pudełeczku dwie dziergane czapeczki 🙂 dostaliśmy to od koleżanki ze Szczecina 😁 nigdy bym się nie spodziewała 🤪 co najśmieszniejsze, żadnej kartki, liściku - nic. Tylko pudełeczko i te dwie czapeczki 😁 muszę do niej zaraz zadzwonić 😜

• Mamusia
Hejjjj

W końcu się do Was dostałam 🤔 🤔

Od wczoraj poprzez Mozille nie umiałam nic napisać do Was 😞 Nie wiem co się stało. Naciskałam "odpowiedz" i nic się nie działo 😠 Dopiero dzisiaj weszłam przez explorera i udało się 🤪

Netinetka suuuuuper Blaneczka prześliczna 🤪 🤪

Po imprezie nic mnie nie ruszyło 😠
Była tam taka dziewczyna, która miała cc. Jest cóką wysoko postawionego syndyka w Bytomiu. I właśnie ojciec załatwił jej cc, bo wszystkie córki, żony "takich" ludzi mają cc. Z tego co mi opowiadała, to po prostu super. Była pod całkowitą narkozą, wiec po wybudzeniu mogła od razu chodzić, a nie tak jak po zzo trzeba leżeć. Tak więc te cc nie są takie złe 😉

• Mamusia
Hej laski
Ja juz od 7 rano na nogach byłam zrobic badania, pogoda beznadziejna chyba bedzie padac 🥴 Sniadanko juz zjedzone trzeba teraz polezec 🙂
Acha pszczółka a mozesz przesłac linka do tej strony loveli bo ja nie pamietam czy tam sie logowałam tyle tych stron było. Z gory dzieki 🙂

• Mamusia
Tak tak - właśnie ten zestaw 🙂 juz myślałam ze nie przyjdzie, a tu proszę 🙂 tak więc Wy zaraz też będziecie na pewno miały 🙂
Co do przeglądarki to ja korzystam praktycznie tylko z Mozilli i nie ma problemów, więc nie wiem co tam u Ciebie nawaliło, ale czasami niestety tak jest... ale jak ogólnie wiadomo explorer otwiera praktycznie wszystko, więc u mnie czasami też jest deską ratunku 😜

a ja dalej jem arbuza 😜 Alicja się wierci, nóżki wypina, a jak do niej mówię to się tak fajnie na chwilę uspokaja, a potem dalej się wierci 😆

• Mamusia
No to pogodę chyba wszędzie mamy taka samą 🙂 u mnie też tak pochmurno i trochę deszczowo, ale ciepło 🙂

Karola - my właśnie polowałyśmy na wolne próbki.. cały czas był że są rozdane a w końcu jedna z nas wychwyciła, że znowu rozdają i wtedy się porejestrowałyśmy jeszcze raz i wtedy było potwierdzenie że wyślą 🙂 tak więc musisz polować!!

• Mamusia
Więc ja też czekam na te zestawik 😉 bo rejestrowałam się akurat jak były 😉 głowa mnie boli 😞 próbowałam się kimnąć ale nie mogę wyleżeć, nie wiem czy mały tak się tak wciska w kanał czy co że tak mnie strasznie miednica i kość łonowa bolą 🥴
U mnie niebo się trochę rozjaśniło i nawet słonko próbuje się przedrzeć przez chmury 🙂

• Mamusia
I wykrakałyśmy.... 2 minuty temu dostałam info od Aggi 🤪

Z przygodami, ale ze szczęśliwym końcem dzisiaj o 7:10 urodził się Oskar. 3220 g i 53 cm. Czujemy się dobrze. Pozdrawiamy Majóweczki 🙂

A więc woreczek rozwiązany na dobre i jedna po drugiej się rozpakowujemy 🤪 🤪 🤪 🤪

Zaraz założę wątek dla niej 🙃