Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
Tez się tego boję 😞 bo zapewne w następny wtorek też dostanę skierowanie na krzywą cukrową, a dla mnie to istna katorga.. Nie wiem czy nie będę wymiotować bo strasznie mnie odrzuca... 😞

Mi mowila gin przy pierwszej ciazy ze mozna wziasc ze soba cytryne i plasterek polozyc sobie na jezyk ze lepiej sie wypije ale niektorzy mowia ze to falszuje wynik 🥴

• Mamusia
Dla Maleństwa wszystko. dziś jakoś mam kryzysa. Nic mi sie nie chce. Jutro na 10 mam dentystę. Kontrola i pewnie coś tam znajdzie. Kobiety w ciąży mają przywileje i nie powinnam raczej płacić,ale sie okaże. Zdziwiłam się,że było miejsce na NFZ zwłaszcza,że we wt byłam sie umówić i czw wolny termin.

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Dla Maleństwa wszystko. dziś jakoś mam kryzysa. Nic mi sie nie chce. Jutro na 10 mam dentystę. Kontrola i pewnie coś tam znajdzie. Kobiety w ciąży mają przywileje i nie powinnam raczej płacić,ale sie okaże. Zdziwiłam się,że było miejsce na NFZ zwłaszcza,że we wt byłam sie umówić i czw wolny termin.

ja miedzy jedna a druga ciaza zrobilam wszystkie ubytki wiec pewnie dopiero po ciazy pojde na kontrole chodz od maluszka boje sie panicznie dentysty ☺️

• Mamusia
boję się czy nie muszę iść. W zeszłym roku miałam nawet zapalenie kości szczęści prze jednego głupiego zęba, którego nie chciała mi dentysta wyrwać tylko próbowała leczyć. Musiałam brać antybiotyki. Ehh a teraz w sumie nic mnie nie boli,ale pewnie coś tam zaczyna się dziać.

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
boję się czy nie muszę iść. W zeszłym roku miałam nawet zapalenie kości szczęści prze jednego głupiego zęba, którego nie chciała mi dentysta wyrwać tylko próbowała leczyć. Musiałam brać antybiotyki. Ehh a teraz w sumie nic mnie nie boli,ale pewnie coś tam zaczyna się dziać.

lepiej sprawdzic i isc puki nie boli

• Mamusia
Ja już nie mam 3, ale ja mam je bardzo słabe zęby. Zobaczymy co się jutro okaże. Dziś zaczęłam się stresować czy z Maleństwem wszystko dobrze. Wydawało mi się,ze mam mniejszy brzuszek - troszkę. Nie wiem sama. Ehh czasami tak bardzo się boję. Ehh mam nadzieje,że wszystko jest dobrze. W pn mam wizytę to się dowiem co i jak.

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Ja już nie mam 3, ale ja mam je bardzo słabe zęby. Zobaczymy co się jutro okaże. Dziś zaczęłam się stresować czy z Maleństwem wszystko dobrze. Wydawało mi się,ze mam mniejszy brzuszek - troszkę. Nie wiem sama. Ehh czasami tak bardzo się boję. Ehh mam nadzieje,że wszystko jest dobrze. W pn mam wizytę to się dowiem co i jak.

nie bedzie tak zle 🙂
a co do brzuszka pewnie duzo zjadlas wszystko sie tam nagromadzilo flaczki nabrzmialy i byl duzy a jak wszystko przetrawilas to i mniejszy sie zrobil u mnie tez tak jest 🙂

• Mamusia
mega, andziucha ma racje, to nasze flaczki wydymają dzidziusia, wiec zalezy co tam było 🙂

ja ma zeby mocne, ale w zimie mi plbomba wypadla z 6ki leczonej juz z 10 razy....jest do uratowania, ale ja mam dentystofobie, zamiast isc w tedy to mam mega dziursko...i przyjdze i mi zajrzec do dentysty....