Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Głowa boli. Myślałam o spacerku,ale gdy wyszłam po zakupy okazało się,że słabo się czuje i mi się nie chce. Zresztą pogoda do bani, wieje,więc nici ze spacerku.
Kompletnie nie mam pomysłu na obiad... a muszę coś zrobić.

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Głowa boli. Myślałam o spacerku,ale gdy wyszłam po zakupy okazało się,że słabo się czuje i mi się nie chce. Zresztą pogoda do bani, wieje,więc nici ze spacerku.
Kompletnie nie mam pomysłu na obiad... a muszę coś zrobić.

U mnie jest pogoda mozna powiedziec super jak dla mnie bo przynajmniej nie grzeje 🙂
a temperatura w sam raz 🙂

ja mam na obiadek rosol z wczoraj ☺️ nie chce mi sie nic robic innego 🙂

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
Wiem dziewczyny, staram się jakoś poprawić kondycję, żeby tylko nie myśleć..Postaram się wykorzystać wasze rady, będę starałam się zahamować mój płacz i emocje.. Maleństwo najważniejsze...

teraz musisz myslec o dzieciatku!

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Dla mojego męża rosół to za mało... a mam go w lodówce i na pierwsze dla niego będzie jak znalazł.
basier to bardzo dobrze.

moj maz musi sie zadowolic rosolkiem 😁 😁 😁 bo ja nie mam sily stac przy garach,sprzatac i jeszcze male dziecie jest 🙂

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
przypomniało mi się,że mam w zamrażalniku łososia w ziołach prowansalskich. Wsadzę go do piekarnika, do tego ziemniaczki, gotowana marchewka i będzie obiadek jak znalazł 🙂

i ja poprosze troszke dla siebie 🙂
obiadek zapowiada sie smakowity 😁

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
podobno w ciąży trzeba jeść dużo ryb, więc akurat obiadek dla ciężarówek...
jak znam męża to ani kawałek nie zostanie 😁

to juz zostaw kawalek dla mnie 😁 😁 😁
to twoj maz taki lasuch 🙂 bo moj to chyba razem ze mna przybiera na wadze jak w poprzedniej ciazy 🙂

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
coś mi sie wydaje,ze mój pójdzie za przykładem Twojego. Mój już mam sporą ciąże urojoną ok. 6 miesiąc 🙂 🙂 aż boje się pomyśleć co będzie dalej a jeśc to on bardzo lubi

i to pewnie same smakolyki dla nich chyba dobre jest to ze my jestesmy w ciazy i mamy zachciewajki oni tez na tym moga sobie podjesc 🙂

• Mamusia
Gdzies kiedys czytalam jakis artykuł w necie ze mezczyzna srednio jak kobieta jest w ciazy przybiera na wadze do 6 kg-wypowiadali sie psycholodzy naukowcy i tacy tam przeczytalam dla swojego sie zasmial a teraz przypomnialam mu kilka dni o tym to juz sie nie smial zalapal takiego tasiemca ze non stop cos wcina 3 kanapki do pracy malo wiec juz bierze 4 a gdzie do konca ciazy.Hiihihi podobno ciaza wplywa na psychike mezczyzn i nie maja nad tym wladzy