Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Syla1988 napisał(a):
Hahahahaha P. sie nie chce od ponad tygodnia a mnie strzela pomału... Zmęczony jest, ostatnio duzo pracuje... )

Mój też tak niby mówił, a ja podpił piwka to w końcu wyszło, że się boi, że małej coś zrobi 😆

I też używam ziaji, oliwkę do masażu na zmianę z balsamem kakaowym. Oliwka do masażu, bo lepiej się wchłania. Ale i tak wiele zależy od Waszej skóry...niestety 🙂

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gawinka napisał(a):
Hancia napisał(a):
Karolina co ja na to poradzę że z faceta bym mogła nie schodzić ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

To Twój ma w domu Skarb 😉

A no i doczytałam posty napisane później 🤪 że nie docenia 😉
ja nie mam jakiejś szczególnej ochoty na co nieco... tym bardziej, że ten brzuchol cały czas boli...

• Mamusia
Mada2409 napisał(a):
Hej babuszki 🙂) Hancia stesknil sie Twoj A ;D
Mam pytanie czy pojawily sie wam rozstepy ???

Mi jak narazie nie. Smaruję się dwa razy dziennie różnymi specyfikami. Używam Bio Oil, serum z Kolastyny, Palmers`a cocoa butter stretch marks - nie wiem jak to dokładnie się nazywa, bo na opakowaniu mam wszystko po angielsku.. I używam jeszcze oliwki w żelu. Stosuje to wszystko na zmiane, raz to, raz to, raz tamto.. Mam nadzieje, że pomoże.. 🤔

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Mada lepiej nie zapuszczaj . 😜
Ja w Piątek się kąpałam i przed wizyta musialam sie ogolić ... matko i córko ile poz przerobiłam, żeby się ogolić to nie zlicze 🤢 i chyba nawet się na wardze zaciełam lekko bo do rana samego tak bolało . Jak Wy to robicie? Może macie jakieś sposoby :P chyba musze kupic mini lusterko 😁

klk: ja golę się codziennie, takie moje przyzwyczajenie. Jak się nie ogolę któregoś dnia to źle się wtedy czuję. Golę się na kucaka i jest ok. 😁

• Mamusia
No a Ja jak byłam w sobote to pyta sie mnie czy mam jakies dolegliwości to mówię, ze plecy ale to normalne a ona się pyta gdzie to pokazałam,ze tak hm ... jakby to określić - na żebrach . I się zdziwiła i dała mi skierowanie na mocz i crp czytałam,ze to mowi o jakis infekcjach itp. 😮 kazała mi zrobić i zadzwonić do niej . Mam nadzieje,ze beda ok bo trzese sie jak galareta i na mysl mam,ze wciśnie mnie w szpital jak bedzie cos nie tak 😮 nie pojde ale co ja mam do gadania ?

• Mamusia
Hancia napisał(a):
Aguś mogę powiedzieć tylko że boi się o nerki...

łaaa zaraz Ci nakopie 😜 pocieszaj mnie a nie 🙂 nie no mam nadzieje,ze wszystko ok bedzie ... ale jak mnie wysle do szpitala to nie wiem co jej to da . 😮