Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
A Ja chce jesc,jesc,jesc .... ale pierw krew a pozniej szamu 🤨
To już wszystkie mają wózki ? :P Tylko chyba ja z Anią nie mamy tak ? :P no i na pewno Ilona bo ta to zakręcona jak słoik po ogurkach 🙃

Aleś mnie podsumowała 😁.
Faktycznie nie mam wózka. Planuje kupić dwa: wielofunkcyjny (gondola+ spacerówka) i spacerowy (z opcją zamontowania fotelika samochodowego)- poręczny i bardzo lekki aby składał do samochodu, będzie na wycieczki oraz na zakupy 🙂.

• Mamusia
Adka, wstawiałam link do aukcji 🙂
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-wozek-wielofunkcyjny-ballerina-idealny-stan-ID1FZEL.html#fb557882ed;r:;s:
Trochę bałam się, że te duże koła się nie sprawdzą, ale jest superskrętny, jeździłam nim w koło stołu bez problemu 🙂 No i cichutkie amortyzatory, dość gondola, kolor jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach... więc jestem zadowolona 🙂 No i parę stówek w kieszeni

• Mamusia
Cześć,
W Krakowie także psia kupa 🙂
Ja także nie mam ani wózka ani łóżeczka i wieeeelu wieeelu rzeczy 🙂
A co do wózka to my wybraliśmy polską firmę JEDO model FYN FREELINE 2 w 1 + do tego można nosidełko/fotelik maxi cosi dopinać.
A i mam dylemat co do łóżeczka, na początku myślałam żeby kupić drewniane i takiego szukałam ale wczoraj mój Małżon skierował myśli ku turystycznemu, ponieważ jak będziemy chcieli Milunia do babci sprzedać, albo do Warszawy pojechać do Teściowej ( a pewnie raz na 2-3 miesiące będziemy jeździć) to tak czy inaczej takie turystyczne będzie nam potrzebne, a w takim razie po co kupować dwa ??
Wczoraj robiłam morfologię ( więc rozumiem Cię Agatka 🙂 ) i wyniki już mam, wszystko super (TYLKO DLACZEGO MNIE TEN BRZUCHOL TAK BOLI ?? 🙂
A no i dziś idziemy na 1-sze zajęcia z "Obsługi dziecka" a potem do Ginka podglądnąć co tam robi ten mój rozpychacz 😁

• Mamusia
Agata chce mieć da wózki jeden ten wielofunkcyjny a drugi bardziej spacerowy bo spacerówka w gabarytach po złożeniu i ciężarze nie dorówna temu wielofunkcyjnemu.
A ja mam mały bagażnik w samochodzie 🙂

Aniu właśnie szukam tego wózka aby do obluukać 🙂 🙂

Karolinko fajny ten wózek, taki jak dla lalek 🙂

• Mamusia
Aniu to on : https://www.google.pl/search?hl=pl&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=UrCPSFwJ-5Puh4A2-3_T9g&cp=8&gs_id=9&xhr=t&q=implast+bolder&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41642243,d.Yms&biw=1280&bih=685&ion=1&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=CAsJUZf7L-eE4AT87IDYAg 🙂

• Mamusia
Nie było mnie chwile i znalazłyście 🙂

Właśnie ten model się wydaje atrakcyjny, jest lekki, ma możliwość zamontowania fotelika samochodowego i wydaje się taki zgrabny.

Aniu ale ja mieszkam na przedmieściach i chciałabym aby na nierówności się tez nadawał, a te kółeczka są takie maleńkie typowo miejskie.