Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Wszystkiego dobrego dla dzieci które skończyły 2 miesiące 🙂
ja też na odparzoną pupę stosowałam tormentiol,bephanten i mąkę ziemniaczaną i pupcia jak nówka aa i przemywałam wodą z oliwką 🙂
Dorianna nie wiem co mam Ci powiedzieć.. strasznie Ci współczuję a malutkiemu to już w ogóle nie zasługuję takie małe niewinne dziecko na takie cierpienia.. życzymy Ci wszystkie tu jak najlepiej żeby maluszek wrócił do zdrowia jak najszybciej!! i tobie siły jak naj naj naj więcej żebyś dała radę i nie poddawała się dużo siły i cierpliwości a na pewno się opłaci! WSZYSTKIEGO DOBREGO!!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka w ten kolejny mega mroźny dzień 😉
U mnie zaledwie -15 stopni ale świeci słoneczko więc liczę, że popołudniu temp. wzrośnie do co najmniej -8... 🤢
Oby tak się stało bo jadę dzisiaj z małym na usg bioderek 🤪
A później na zakupy budowlane bo się w końcu za moją górę brać trzeba 🤪
Zamierzam już mieć chociaż dwa pokoje z grubsza ogarnięte i w łazience chociaż kibelek i wannę zamontowaną na lato bo komunia Oli będzie i gości przyjezdnych sporo 🤢
Echhh trzeba się ogarnąć i korzystać z chwili bo młody śpi 🙂

Buziaki na dzień dobry laski i maluszki 😘 😘 😘

Holi wiadomość Ci na priva wysłałam 😉

• Mamusie
Dzien dobry,
u mnie -9 i sloneczko, do tego wiatr ucichł więc się wybierzemy na krótki spacerek 🙂 | mialysmy dzis juz gosci od 7 rano, Weronika zafascynowana nowymi twarzami i odgłosami wydawanymi przez roczniaka 🤪 A popołudniu wanilia robi sie na rudo - z małą zostania babcia w tym czasie. trzeba wykorzystac ze jest taka chetna do opieki nad mała: dziś fryzjer, jutro zakupy.Zastanawiam sie tylko nad tym planowanym wypadem do Bydgoszczy, troszkę zimno.... 🤢

• Mamusie
Uu Wanilia widzę, że się za odrestaurowanie bierzesz 😉
Ja też kłaczory moje żółte już niedługo fryzjerce przekazuję 😉

aaagaaa no te mrozy to u nas są konkretne 😉 A co do szczepień to tak jak u mnie...dzielne chłopaki 😉 Oby dzień cały był spokojny 😘

Agami ... do roboty matka 😉 Ogarniaj chrzciny, a nie nam tutaj kropki stawiasz 😜
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem imprezowym 🙂

Ja się za obiad wzięłam 🙂 Dzisiaj brokułowa 🙂 A popołudniu po USG bioderek na McDonalda atak z Olką robimy 😉

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Uu Wanilia widzę, że się za odrestaurowanie bierzesz 😉
Ja też kłaczory moje żółte już niedługo fryzjerce przekazuję 😉

aaagaaa no te mrozy to u nas są konkretne 😉 A co do szczepień to tak jak u mnie...dzielne chłopaki 😉 Oby dzień cały był spokojny 😘

Agami ... do roboty matka 😉 Ogarniaj chrzciny, a nie nam tutaj kropki stawiasz 😜
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem imprezowym 🙂

Ja się za obiad wzięłam 🙂 Dzisiaj brokułowa 🙂 A popołudniu po USG bioderek na McDonalda atak z Olką robimy 😉

no 20 osob na chrzcinach ciezko ogarnac hehe i nagotowac tyle bo w domu robimy.... do tego ten mroz ja nie wiem jak on w kosciele wytrzyma tyle... mi anginka sie rozbujała trace głos ku radosci meza 😜 ale u was bede pisac bo tu glos nie potrzebny....
a ja tez dzis fryzjer:P przyjezdza do mnie do domu ;D bo mamy fryzjerke taka co jezdzi do domu hihihi wiec wygodnie;D

• Mamusie
a ja też byłam dzisiaj u lekarza, bo od dwóch tygodni bolało mnie kolano, a dzisiaj w nocy to ból osiągnął chyba maximum. no i stan zapalny spowodowany przeciążeniem... 🤢 dostałam coś do psikania na kolano... jak nie przejdzie to na usg i niestety będę musiała odstawić małego od piersi, bo wszystkie leki, kremy, maści na to niestety nie są do stosowania w czasie karmienia...

• Mamusie
Ulka napisał(a):
a ja mam chyba okres? karmie czesto. hmm
te co mialy chyba tez okres to była jasna krew? bo u mnie nie jest to brazowe ani nic, tylko taka jasna, normalna krew, czy to moze byc okres?
połog skonczyl mi sie jakies 2 tyg temu

no raczej 😜 ja jak byłam na kontroli u gina to pytała czy okres już był, więc to chyba normalka

• Mamusie
Ulka napisał(a):
a ja mam chyba okres? karmie czesto. hmm
te co mialy chyba tez okres to była jasna krew? bo u mnie nie jest to brazowe ani nic, tylko taka jasna, normalna krew, czy to moze byc okres?
połog skonczyl mi sie jakies 2 tyg temu

moze sie jeszcze cos oczyszczac.. bo ja tez myslalam ze po połogu a to trwa nawet 6-8 tygodni i faktycznie po 6 tygodniach ja mialam epizod z krwia...po 3 tygodniach ciszy sie cos własnie krwistego pojawiło ale tylko 2 dni i bylo ok...polog
za to ja biore juz 21 dni te tabletki azalia no i dzis brazowe plamienie i czytalam ze tak moze byc nie fajne to bo nie wiadomo kiedy;/ wiec ciagle z wkładką;/