Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej kochane u nas też gorąco mały też śpi w samym body i chodzi na pole w samym body!!!
TAK TO SPOKO !!!!
mój mały za dnia właśnie przez te upały jest zmęczony i ciągle śpi eheh także fajnie!!!
Agami sorki że nie odpisałam ci na twoje pytanie ale i tak bym nie pomogła bo ja kupuję szczepionkę infarnix hexa 6w1 i mój mały miał inny system szczepień!!!
ANIQA mówisz że na 16 do pracy gnasz oj szkoda!! a jak tam się ma KALINKA z panią nianią !!!
ASIAAA dżem na pewno 100 razy lepszy niż ze sklepu a poza tym słodki ma być!!! Także gratki za to że ci się chce robić

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no ja po wizycie u neurogloga... wszystko wg obrazu z plytki i wyniku ok... leki dostalam ale mam zaczac brac jak skoncze karmic wiec narazie nie bede ich brac.... w listopadzie kontrola i beda robic znowu eeg by zobaczyc jakie podloze ma migrena bo jest juz zdiagnozowana ale teraz szukaja podloza czy nerwowe, czy padaczkowe, czy jeszcze jakies tam.... no w kazdym badz razie ciesze sie ze nic tam zlego nie ma.....

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane u nas też gorąco mały też śpi w samym body i chodzi na pole w samym body!!!
TAK TO SPOKO !!!!
mój mały za dnia właśnie przez te upały jest zmęczony i ciągle śpi eheh także fajnie!!!
Agami sorki że nie odpisałam ci na twoje pytanie ale i tak bym nie pomogła bo ja kupuję szczepionkę infarnix hexa 6w1 i mój mały miał inny system szczepień!!!
ANIQA mówisz że na 16 do pracy gnasz oj szkoda!! a jak tam się ma KALINKA z panią nianią !!!
ASIAAA dżem na pewno 100 razy lepszy niż ze sklepu a poza tym słodki ma być!!! Także gratki za to że ci się chce robić

no Kalina z nianią, nie płacze , jest grzeczna. zobaczymy co bedzie w poniedzialek, bo wtedy pierwszy raz niania zabiera ja do siebie, a tam sami obcy ludzie, wie zobaczymy jak to sie skonczy 🤢

• Mamusie
agami napisał(a):
no ja po wizycie u neurogloga... wszystko wg obrazu z plytki i wyniku ok... leki dostalam ale mam zaczac brac jak skoncze karmic wiec narazie nie bede ich brac.... w listopadzie kontrola i beda robic znowu eeg by zobaczyc jakie podloze ma migrena bo jest juz zdiagnozowana ale teraz szukaja podloza czy nerwowe, czy padaczkowe, czy jeszcze jakies tam.... no w kazdym badz razie ciesze sie ze nic tam zlego nie ma.....

no Agami, to super, że nic lekarz nie znalazł 🙂

• Mamusie
Pamela, Rita....wszystkiegi dobrego kochane na nowej drodze życia, samych szczęśliwych chwil i duuuuuuzo miłości 🙂 🙂 🙂
Aga a Tobie kochana wszystkiego najlepszego z dnia urodzin 😘 😘 😘

juz dzisiaj skłądam Wam zyczenia, bo z moja skleroza nie jest najlepiej, a chciałam miec pewnośc, ze napewno nie zapomne 😜

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Pamela, Rita....wszystkiegi dobrego kochane na nowej drodze życia, samych szczęśliwych chwil i duuuuuuzo miłości 🙂 🙂 🙂
Aga a Tobie kochana wszystkiego najlepszego z dnia urodzin 😘 😘 😘

juz dzisiaj skłądam Wam zyczenia, bo z moja skleroza nie jest najlepiej, a chciałam miec pewnośc, ze napewno nie zapomne 😜

hihi, no to ja wcześniej dziękuję 🙂 😘

• Mamusie
Ufffffff........no comment co do pogody.......
Agami ważne że wiedzą jak Ci pomóc i że to nic strasznego 🙂
Agaa Maciejka super się pluska 🙂 ale dlaczego w body go kapiesz.....???? Ja jak będę kąpać małego to myślałam tylko w pampersie do pływania........tak jak Jula meliski no ale faktycznie Florek też w bodziakach......proszę mi wytłumaczyc dlaczego tak 😉???????

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Ufffffff........no comment co do pogody.......
Agami ważne że wiedzą jak Ci pomóc i że to nic strasznego 🙂
Agaa Maciejka super się pluska 🙂 ale dlaczego w body go kapiesz.....???? Ja jak będę kąpać małego to myślałam tylko w pampersie do pływania........tak jak Jula meliski no ale faktycznie Florek też w bodziakach......proszę mi wytłumaczyc dlaczego tak 😉???????

Maciek był bez pampersa, w samym body. jakoś tak na pierwszy raz nie chciałam go rozebrać, żeby go czasem nie przewiało albo coś. w sumie moi rodzice byli też przy kąpieli i też radzili mi, żeby Maciek został w body

• Mamusie
Pammat, Rita 😘 😘 😘

1/2 kg miłości 3 łyżki zazdrości 10 dkg zaufania 2 krople na "nerwach grania" 6 gramów cierpliwości 3 dkg wyrozumiałości 5 łyżek humoru 10 łyżeczek wigoru - wszystko razem dokładnie mieszamy i doskonałe małżeństwo mamy!

Aga 😘 😘 😘

Sto lat, szczęścia, pomyślności, szczęśliwej starości, gratulować nie przestanę póki wypić nie dostanę 😉

• Mamusie
Ulka napisał(a):
no i na dodatek obejrzałam wczoraj film Suzanne's Diary for Nicholas był na tv4 Pamietnik dla Nicholasa czy cos, film byle jaki ale o czym! laska ma chore serce i zachodzi w ciaze, lekarze i mąż doradzą usunac bo moze umrzec przez ta wade serca ale nie usunela i pisze do tego synka pamietnik, rodzi , wszyscy szczesliwe zycie toczą, dziecko ma 4 miesiace , ona jedzie gdzies tam autem i ma atak serca w samochodzie, wpada do rzeki samochodem i umiera, mąż dokańcza pamietnik za nią , pisze do synka jak go trzyma za reke w łozeczku , ze synek raczka sciska jego palca ale jsynka nie ma w tym łozeczku bo jechał z żoną tym samochodem i tez zginął w tym wypadku utopił sie chyba. nosz kurna ja sie juz do niczego nie nadaje, nawet filmu nie moge obejrzec zeby potem nie myslec o nim pol nocy do rana

Ulka ja też w emocjonalnej dupie... ja to się poryczałam od samego streszczenia, a co dopiero jakbym film obejrzała 🤢