Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marylu napisał(a):
haha jeszcze myślę co odpisać jego mamie, żeby nie myślała że koniec tematu :P
Initram bardzo fajna 😉 lubie panterkę, cała zimę noszę panterkową czapke:P
robienie z siebie ofiary to jakiś patent tesciowych chyba 😁 trzeba im to ukrucić 😁 moja to ma te wszystkie glupie pomysly i wtrynia się bo się nudzi... nie ma nic do robienia. tylko z córką plotkują i są najlepsze na swiecie! 🙃

ja swoją panterkową czapkę zgubiłam 😞

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dziewczyny ale Wy macie cierpliwosc do swoich M i teściowych, ja to jestem chyba zołza straszna.. juz sie nie moge doczekac jak pojedziemy do Polski i nawrzucam jej jak sie tylko okazja napatoczy , no i zastosuje dystans oczywiscie do Tymka 😁 mam nadziee ze bedzie sie darl w nieboglosy i pojdziemy szybciej niz przyszlismy, ale on niestety towarzyski chlopak jest..no ale zobaczymy, smieje sie ze juz od dzis zaczne mu mowic jak to sie ma u 'dziadkow' zachowywac, ktorych jeszcze nie zna... 😁 pisze w cudzyslowiu bo zainteresowanie wnukiem to jedno wielkie nieporozumienie, no i kotakt z nimi ale to juz nie raz pisalam...

ja na swoja tesciowa narzekam do M ile mi sie podoba , i comi slina na jezyk przyniesie , albo mi przytakuje bo tez ma jej dosc chwilami serdecznie takie akcje odwala..., albo milczy

marylu ty to zlota kobieta i tak jestes , a Twoi tesciowi to jakas masakra za przeproszeniem , z takim czyms sie jeszcze nie spotkalam , rzadzic sie czyims domem 😮 😮 🤢 eh.
świetny wystroj krzysia pokoju 🙂

dzonatalie my tez dzis dostalismy paszport, czekalismy 3tyg , a bralismy normalny, nie przyspieszony...

dzis mam zalatany dzien, segreguje ciuszki i chyba mam kupca juz na wszystkie heh, moze sie uda 🙂 poza tym Tymol maruda nie chce sie zabawic niczym nic mu nie pasuje, jedyne co to gimnastyka w lozeczku do bacha czy mozarta 🥴 a wiec niech ma choc chwile moge sie wysikac spokojnie, tam potrafi bawic sie bez konca, przekrecac, naciagac, szukac wokolo smoczkow i gryzakow, szkoda ze na macie czy czyms innym sie tak nie zajmie 🙂oo wlasnie sie zaklinowal:P
zaraz kapiel, ciekawe czy od razu usnie....

kregoslup mnie dzis tak boli ze az mi niedobrze 😮

• Mamusie
Ja tez sprzedaje, choc takie rzeczy jak kurtki, kombinezony porzadne, zostawiam dla siorki. Reszte sprzedaje albo daje babci, ktora zanosi do noclegowni, bo sie maluch 3 urodzil jednej z rodzin tam mieszkajacych.

Ehhh czekam, az odezwie sie Marlena, od tego chlopca chorego na mukowiscydoze 😞 i nic sie nie odzywa a ja sie denerwuje 😞

• Mamusie
marylu napisał(a):
Karolka wszystko przygotowane? 😉 ja bym na kilka dni przed ślubem nieźle się stresowała, a Ty tak spokojnie 😉

hehe bo to jak dla nas żadne wydarzenie...ważniejszy jest chrzest Ulci...wlasnie wrocilam od spowiedzi, czyli mozna sie hajtać 😁 knajpa zarezerwowana, ciuchy gotowe, fryzjer zarezerwowany 🙂

• Mamusie
jaka tu cisza, pewnie wszyscy oglądają tv24 i relację z Watykanu 😜

aż mnie oczy bolały od tego wpatrywania sie w balkonik, siedziałam w napięciu i czekałam aż się firanka poruszy, na chwilkę przełączyłam kanał i oczywiście przegapiłam moment jak poinformowali kto został papieżem 🤢

• Mamusie
Cholerka 😞 Wiedziałam, że tak będzie :/ Trzeba było to ściągnąć póki było. Na torrentach nie ma też 😞 A na chomiku nie mam konta i jakoś nie chcę zakładać. Ma ktoś konto na chomiku żeby to ściągnąć i podesłać na maila? 🙃

• Mamusie
Hej laski!
Ale żeście dzisiaj się rozpisały...
Dostałam przesyłkę z Szafy Krasnali z ubrankiem do chrztu, mega tandeta za 200 zł :/ no i musze wypełniać formularze zwrotów i czekać 14 dni na zwrot kasy... Wkurzyłam się na maxa, bo same pozytywne opinie w necie, a rzecz która się nie nadaje... No i muszę teraz po sklepach latać i szukać czegoś odpowiedniego, z tego co pamiętam to w Zarze coś widziałam, ale mam nadzieję,że jeszcze coś jest.
No więc wkurzona mówię papa :* dobrej nocki, u mnie pewnie standardowo do d... :P

• Mamusie
kurcze no nigdzie nie ma. A te szok treningi to już mnie tak nie mobilizuje żeby robić:/
licytuje na allegro, jak będe mieć to dam znać 🙃
madzia szkoda że ciuszki do zwrot bo super na zdjeciach wygladaly 🤔 nie lubie takich sytuacji, w szczegolnosci ze teraz musisz szukac od nowa 🤢