Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Trochę się zestresowałam zjedzonym obiadem. Znalazłam taki przepis na domowe nuggetsy w książce o pierwszym roku życia dziecka, że niby jemu można to podać. Piecze się w piekarniku. A że chciałam podjeść domowego fast fooda w całej okazałości to upiekłam sobie jeszcze ziemniaki. Tylko wszystko podlałam oliwą, żeby nie przywierało. I teraz boję się, że wyszło za tłuste. Jak Małego zacznie boleć brzuch to tylko sobie mogę pogratulować "mądrości"... 🥴

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ania u mnie z ta sraczka chyba nie bedzie tak, wczoeraj chcialam przetestowac czopki glicerynowe zeby wiedziec po jakim czasie dzialaja bo polozna radzila by zabrac do szpitala bo z pierwsza kupa ponoc nie jest latwo. No i tylko mnie poszczypalo i zero reakcji... jak 2 lata temu bylam w szpitalu to robili mi przed laparoskopia lewatywe 2 razy i tez nic ale za drugim razem sie nie przyznalam bo by mi robili do skutku.
Gadalam ze swoja polozna- jesli sie nie zacznie samo w pon mam sie zglosic do szpitala.

• Mamusie
Baiser trzymam kciuki 🙂

Dobrze, że chociaż Igor pozwala w nocy trochę pospać. Jak już wreszcie zaśnie koło północy, to potem budzi się koło 2-3 i potem nad ranem o 6-7.
Dziś mam zamiar zatkać go smoczkiem (pierwszy raz go dostanie), bo wieczorami moje cycki traktuje jako rzecz do memłania a nie jedzenia. Przez to znów mnie bolą brodawki i musiałam wrócić do maści 🤨

• Mamusie
danusia1985 napisał(a):
Ania u mnie z ta sraczka chyba nie bedzie tak, wczoeraj chcialam przetestowac czopki glicerynowe zeby wiedziec po jakim czasie dzialaja bo polozna radzila by zabrac do szpitala bo z pierwsza kupa ponoc nie jest latwo. No i tylko mnie poszczypalo i zero reakcji... jak 2 lata temu bylam w szpitalu to robili mi przed laparoskopia lewatywe 2 razy i tez nic ale za drugim razem sie nie przyznalam bo by mi robili do skutku.
Gadalam ze swoja polozna- jesli sie nie zacznie samo w pon mam sie zglosic do szpitala.

Danusia uwierz mi, że ja też myślałam, że mnie to nie spotka bo ja ogólnie wypróżniam się raz na 3-4dni. I tak miałam przed ciążą i w trakcie ciąży. A tu kilka godzin przed odejściem wód taka niespodzianka 😉