Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 Uli sie cos pozamienialo i budzi sie teraz tylko raz w nocy 🙂 przez to mam cyce jak balony 😁
W ogole zaczela ladnie zasypiac sama przed 20, w sypialni (wczesniej musiala zasypiac kolo mnie na kanapie w duzym pokoju), o 22.30 cyc a pozniej tylko o 3 i o 7 zaczynamy dzien 🙂 czyli spanie do 9-10 sie skonczylo, ale to nawet lepiej, bo jak zacznie chodzic do zlobka to bedzie musiala o 6 wstawac 😮 mam nadzieje, ze nie zapeszylam chwalac ja i ze juz tak zostanie 🙂 teraz sobie spi kolo mnie, bo juz sie biedna wymeczyla. A rano jak jeszcze spalismy, to zaczela sobie w lozeczku ladnie spiewac, zajela sie sama soba, gadala i smiala sie 🙂 łukasz stwierdzil, ze pewnie mu "sto lat" spiewa, bo ma dzis urodziny 🙂 jak podeszlam do lozeczka to przywitala mnie maksymalnym szczerbatym usmiechem 🙂

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Karolka STO LAT dla M !!!! 😁
Zuzce też ostatnio się coś poprzestawiało i jak zaśnie ok 19-20 to budzi się ok 4 a już budziła się po 5. Ale to i tak jest sukces, że tyle śpi! I jak wstaje to zawsze się cieszy i śpiewa i się śmieje-to jest uroczy widok 😁

Iwcia witamy serdecznie 🙂

• Mamusie
Dziewczyny od kilku dni kupy Zuzki zmieniły zapach stał się po prostu nie do wytrzymania 😮 aż mnie dzisiaj dźwignęło jak Ją przewijałam 😮 Ciekawe dlaczego tak jest? Przecież jeszcze Jej nie wprowadziłam nowych posiłków a mleczko cały czas pije to samo... Hmmmm zastanawiające to jest 🤨

Stwierdziliśmy dzisiaj, że w tłusty czwartek Zuzka pierwszy raz dostanie jabłuszko 😁 Już się nie mogę doczekać reakcji na nowy smak 😜

Iwcia napisz coś więcej o córeczce i sobie jak znajdziesz chwilkę 😁 Pochodzisz, z regionu Polski, z którego pochodzi moja mama. To drugi koniec kraju ale mam sentyment do tamtych rejonów, chociaż nie byłam tam już ponad 10 lat 😞

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
na wrzesniowkach tez laski pisaly,ze ich maluchom tak kupy smierdza. czasem moze to oznaczac, ze zęby ida 😁

Może coś tam za niedługo mojemu dziąślakowi wyrośnie hehe... No zobaczymy czy to przez to czy nie, bo ślini się jeszcze bardziej niż przed tygodniem. Teraz to prawie ciągle w śliniakach "chodzi" i co chwilę muszę Jej ubierać nowego bo cały mokry...

• Mamusie
Ania może Zuzia już przeczuwa że dostanie jabłuszko i przygotowuje Ciebie do tego co Cię czeka 😉 hehe, pewnie ząbki idą i niedługo będzie szczerzyła jedyneczki 😁
Pisałyście o uśmiechu i gaworzeniu po przebudzeniu, moja Asia ostatnio o 3 w nocy się obudziła i śpiewała, śmiała się i gaworzyła 🙂 a w sypialni było ciemno, jak zapaliłam światło to szczery uśmiech od ucha do ucha 🙂 rano też tak się wita uśmiechem 🙂
Iwcia, witam serdecznie 🙂 w końcu podlasianka 🙂 zapraszamy do debaty 🙂
Napiszcie mi proszę dziewczyny co mogę zastosować u Asi na suchą skórę na brzuszku? dziś idę do apteki i chce kupić coś skutecznego, Karolka podała mi krem, ale może jest coś jeszcze?
Teraz lece do teściowej na obiad, będę później 😘

• Mamusie
Karolka dokąd Zuzka jedzie tylko na mm to kupy nie są takie rzadkie tylko właśnie bardziej zbite. I duuuuużo łatwiej się czyści dupkę 😁 Od biedy dałoby się jedną chusteczką wszystko ogarnąć a dwie to akurat a jak karmiłam cycem to zawsze ze 4 zużywałam. Jestem ciekawa jak to będzie po jabłuszku 🙂
Ciekawe co z Gofer i Deirą bo coś się nie odzywają 😞 Bo z Nacudją to wiemy, że biedaczki w szpitalu 😞 😞 😞 Oby szybko wyszli!!! A z pozostałą dwójką mam nadzieję, że to tylko brak czasu 🙂

• Mamusie
u mnie Asia robi kupkę codziennie i taką płynną, że zdarzy się że bokiem wypłynie 🙂 narazie pomarańczowe tylko wytrzymują 🙂 a co do chusteczek to czasem i 4 za mało, wtedy do zlewu pod kran i myju myju 😉 hehe
Myślę że dziewczyny na pewno zajęte, chociaż teraz w tym okresie wirusowym nic nie wiadomo...

• Mamusie
Cześć dziewczyny 🙂
Chciałam tylko dać Wam znać, że żyję, choć już ledwo ciągnę. Od 2 dni Natalia ma bezsenne noce. Od godziny 3 w nocy. Najgorsze jest to, że ja też zaczęłam cierpieć na bezsenność. Tylko że ja nie śpię do 3. Tak więc od 2 dni spałam może 3 godzinki.
Padam już na twarz i mam dość 🤢
A dzisiejsza noc nie zapowiada się lepsza, bo Natalia działa właśnie na pełnych obrotach i ma w nosie spanie... 😮
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Dobrej nocki 😘

• Mamusie
Olga robi 3-5 kup dziennie 😮 😮to chyba nienormalne jak piszecie ze u Was jest jedna na dzien lub kilka dni 🤢
Ja potwierdzam- ten atoperal co Karolka polecila jest super- sama nim codziennie smaruje twarz, Olga miala wczesniej taka kaszke niby tradzik niemowlecy tak mowila pediatra a po tym kremie ladnie poschodzilo, ale jak raz nie posmarowalam to znowu miala taka brzydka skorke na twarzy.

Deira- wspolczuje 🤢 ja pare dni temu co godzaine wstawalam i dawalam cyca- myslalam ze oszaleje....