Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
He he MICHALINDZIOR a ja się zastanawiałam właśnie kto to jest co mi przysłał zaproszenie? he he dopiero jak zobaczyłam Twoje dzieciaczki i miasto to skojarzyłam ze to ty 🙂 Super dzieciaczki, a córunia to taka fotogeniczna jest, no urocza dziewczynka, synek oczywiście tez ..taki mały mężczyzna, przystojniaka pod krawatem..to pewnie fotki jak były ubrane na wesele?

• Mamusia
Dzieki dziewczynki za komentarze,ja musze dopiero obejrzec wasze fotki,bo troche ich jest u kazdej z was,a dopiero weszlam na kompa 🙂I niewiem czy bede miala sile to zrobic dzisiaj hehe,,,,,bo krzyz mi wysiada 😞
A co do lekarza wszystko jest ok,chociaz nie wykluczone ze moge szybciej urodzic,ale jeszcze nie teraz.....to z powodu tych boli na okres moze byc szybciej!!!
Maly wazy juz 3100 🙂 🙂 Mowie mu ze maly dzisiaj malo aktywny,ale sprawdzil i wszystko jest ok,ale jak cos to kazal jech do szpitala bo niema z tym zartow,chociaz mowi ze teraz juz jest wiekszy i ma malo miejsca!!!
Ale jak mama sobie pojadla czeresienek to od razu zaczal szalec hehehe 🙂 🙂
Michalindzior wyprawka super tez mi sie zawsze podobala 🙂 A teraz przejrze wasze fotki 🙂

• Mamusia
Michalindzior super masz dzieciaczki,a z ciebie super laska calkiem inaczej wygladasz niz na brzuszku 🙂 😘
Kaczuszko w koncu mozna Cie zobaczyc w calosci hehe...super fotki 🙂
Moni niezla laseczka z Ciebie,a zdjatka ze slubu przesliczne i sukienka tez cudna byla 🙂
Lusiu super wygladasz z brzusiem,i zdjecia tez superowe 🙂
Olusiu slicznie wygladalas w dniu slubu, zreszta nie bede sie powtarzac wszystkie macie zarabiste fotki 🙂 🙂 🙂
A reszte obejrze jutro bo tylko przelecialam po lebkach,bo dzisiaj juz jestem bez sil 🙂
Dobranoc kochane 🙂 🙂

• Mamusia
ok CHYBA wszystkie z was zaprosiłam 😜 ktore sie ujawniły 😉

ehh dzis zalatwilam ostatni wpis na uczelni w koncu no jeszce pozostalo mi poszukiwanie promotora , a to juz nie lada wyczyn . . . . .

dzis zakupilam w aptece pelno kremow dla siebie ikupilam tez ten do brodawek z ziaji ehh ma taka konsystencje jak wazelina, albo miod, ale smaruje sie nim dzielnie skoro polecaja 😉
a i kupilam te gigantyczne podklady z belli rozowe ehhh jaki wstyd mi troszke bylo przy kasie takei 3 wielkie opakowania, ale co tam wszystko jest dla ludzi . . . . chcialam wziasc 4 opak,ale moze 3 wystarcza najwyzej meza wysle .. . . dzis go instruowalam jak i co ma mi w razie czego kupic gdy mi zabraknie 😉