Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kama kurcze Ty tam w ta noc tak za bardzo nie szalej 😜 chyba niechcesz być czerwcoweczka ?? wiem , wiem,ze to wasza noc poslubna 😆 ehh pamietam swoja jak dzis , a byla rok temu 😉
no chyba,ze bardzo chcesz swiezo upieczonemu mezulkowi zrobic prezent na dzien ojca ;p i Wiktorka mu sprawic 🙂 😁 🙂 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki dziewczynki za zaproszenia, juz poprzyjmowane, zaraz będe przeglądać fotki, to też wam pocukruję 🙂 A tobie Olusiiaa też wysłałam zaproszenie 🙂

Jak dobrze że ten dzień się kończy powoli, bo mam juz dosyć....W sumie większość dnia kłócę się ze swoim, bo cały czas jesteśmy napięci i wyładowujemy to na sobie 😞 Niestety mamy parę zmartwień i wszystko przez to, ale jutro jest nowy dzień, to mam nadzieję, że bedzie lepiej. Ale i tak jest mi jeszcze troche smutno...

• Mamusia
Lusiu glowka do gory na pewno jutro bedzie lepiej 😘 łap oklaska na lepsze samopoczucie 🙂

ehh moze dzis z okazji Swiatowego Dnia Przytulania tak mowili w Tv
zamiast klotni ze swoimi mezczyznami troche sie do nich poprzytulamy JA mam taki zamiar jak ta moja cholera przyjdzie z kompa ehhh bo cosik sie tam zasiedzial,ale przynajmniej mam czas dla was . . . . 😆

• Mamusia
ehhh i pupa moge wstawic za 45 min wiec dam jutro , a teraz po malutku sie zbieram kochane moze na tego mojego sie doczekam w koncu 🙂 a jak nie to zasne i trudno 😜

Ircia ten komplecik przesłodki 😉 wiesz to juz drugi na ktory czekam az twoj Kacperek wyrosnie 😜 bys mogla odsprzedac go mi 🙂 🙂 🙂hehe

• Mamusia
Lusiu hehehh to chyba faktycznie wy "kradniecie" mi transfer 😜
A ja przed chwilką utuliłam mojego mężusia do snu i życzyłam mu wszystkiego najlepszego z okazji Dnia przytulania. A on na to, że dziękuję i już nie może doczekać się przyszłego roku, coby znowu obchodzić to święto hahahahhahhah 🤪 😁 😜

• Mamusia
Hej, dziewczyny, ja do tego szpitala to dopiero jutro idę i ewentualnie zostaję 🙂
Dziś myślałam, że już nie dam rady nic napisać, ale się obrobiłam jednak.
Zorientowałam się właśnie, że nie mam do Was żadnego telefonu, tylko maile z profili - nie jestem już w stanie się dokopać do tabelki - nawet nie wiem, ile to stron temu było. Na wszelki wypadek podaję swój, bo przegapiłam moment, kiedy wszystkie podawałyście: 502 717 031. Jeśli mi się nie uda dokopać do Waszych telefonów, to będę wysyłać sms na maila.
Kama, gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze 🙂

• Mamusia
hi hi moze Edytko wtedy sprawicie Emilci siostrzyczke lub bracisza 😜 kto wie . .. .

moj m. tez wciaz wspomina o seksie, a Ja udaje,ze nie slysze,albo tlumacze ze poczekajmy z szalenstwami do konca 37 tygodnia heh 🙂 🙂 🙂 ale wy kochane mozecie juz szalec w wiekszosci do woli 🙂

• Mamusia
Już znalazłam, ale musiałam się przenieść do Internet Explorera, bo w Firefoxie nie widziałam tej tabelki w ogóle. Jeśli zostanę jutro w szpitalu (a mam nadzieję, że nie), dam znać, ale to będzie już po południu, bo zaczynam maraton o 10:00 a właściwą konsultację mam o 12:00 i pewnie też trochę potrwa.
Trzymajcie się 🙂