Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie wiem sama juz czy ta mieta działa czy nie, ale myslę zeby zjeść coś delikatnego....dobrze ze mam bułki przenne....
Brzuch pobolewa i twardy jak skała, ehh....ten basen mam nadzieje ze zrobi do dobrze 🙂

Elunia znalazłam cie na nk - mam nadzieje ze to ty i wysyłąm zaproszenie 🙂

• Mamusia
Dzień doberek brzuszki 🙂
Ja nad ranem budziłam się średnio co godzinkę bo mąż był umówiony na 7 rano ze sprzedawcą tego autka i tak chyba z niecierpliwości się budziłam heheeh 😉 Ale już teściowa dzwoniła, że spisują już umowę, bo dzwoniła do jego brata który z nim pojechał (heheheheeh też jest niecierpliwa). Także mamy nowy samochód i to Kombi, także napewno się zmieścimy z malutką, wózkiem i jakimiś zakupami jak będzie trzeba 😜 Teraz czekam na telefonik od męża ze szczegółami 😉
Lusiu obyś jednak poczuła się dzisiaj lepiej, bo masz fajnie zaplanowany dzień i szkoda by było go przeleżeć z boleściami...Trzymam kciuki 😉 No chyba, że to Franio się rozpakowuje to daj koniecznie znać, wtedy żadne plany nie są ważniejsze 😉 😉 😉

• Mamusia
Cześć dziewczynki! Ja też po ciężkiej nocy. Męczyły mnie skurcze,które przeszły dopiero nad ranem,więc praktycznie całą noc nie spałam.
Lusia,Edytka- widzę,że macie już porządny syndrom wicia gniazda 🙂 Oj chyba będziecie przede mną bo ja nadal mam mega lenia.

• Mamusia
lusiu czekamy na wiadomosc i nie strasz ty nas kobieto 😉..
ja ostatnio cos spie jak dziecko ale to po tych tabletkach na alergie takie skutki uboczne,wstaje tylko na siku i w kime
u mnie gniazdko juz dawno uwite,poprasowane wycackane tylko wiktorka brak 😞
miejmy nadzieje ze wezmie mnie wczesniej to nie beda mi wywolywac porodu..
milego dzionka lece do tesciow

• Mamusia
hej laseczki!
Ja noc tez mialam ciezka,co chwile do wc,jeszcze tak mi sie okropnie pic chcialo,goraco i sie ulozyc nie moglam.Sie smialam ostatnio,ze juz mi tak ciezko jest sie przekrecac, ze niedlugo bede lezec jak zuk na plecach i machac konczynami i czekac az maz przyjdzie i mnie przekreci:P
Z planow na dzisiaj to jeszcze nie wiem do konca co robimy, namowie meza na spacer po OBI oczywiscie nie tak bezinteresownie 😉OBI obejdziemy a potem naokoło jest pelno innych sklepow z ciuchami a na necie widzialam, ze sie wyprzedaze zaczely 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej brzuszki ale u nas goraco dzisiaj uffff....
My jakos na weekend nie mamy zreszta ja juz sie tak do niczego nie nadaje na zaden spacer,ani na nic bo zaraz lapie zadyszke,pachwiny bola i krzyz tak ze nie idzie wytrzymac!!!Wiec pozostaje mi siedzenie w domciu 🙂
Uciekam obiadek wazyc bo zaraz mezus wroci,a tu jeszcze nie calkiem gotowe hehe.... 🙂

• Mamusia
A ja dzisiaj wicia gniazda ciąg dalszy 😉 Wypucowałam wszystkie okna, bo już prawie nic nie było przez nie widać 😉 Zrobiłam pranko i zaraz zabieram się za gotowanie zupki ogórkowej 🙂 A do tego później jadę na egzamin do szkoły i to niestety autobusem, bo mężuś nie da rady wrócić wcześnie z tego morza, moi rodzice pojechali na wieś na dwa dni, a teściu pojechał do Szczyrku na działkę dom dalej budować. Także nie mam żadnej opcji podwózki mojej skromnej osoby autem 😜 Pozostaje komunikacja miejska 🤨 Kurcze a ode mnie do szkoły podjeżdża tylko jeden bus i to taki stary ogór,więc mnie wytrzepie równo 😞 Także wcale bym się nie zdziwiła, jakbym dzisiaj albo jutro zaczęła rodzić, bo tyle wysiłku przez cały dzień sobie zafunduję, że szok 😲 Ale jak mus, to mus

• Mamusia
hej słoneczka, no wreszcie was doczytałam. rano byłam na uczelni...na egzaminie ehhh trochę się tam zestresowałam i do tej pory boli mnie na dole po prawej stronie, ale tylko jak stąpam prawa noga to ten ból się pojawia. jakieś dziwne, może niunia tam uciska?
Ale zazdroszczę Lusi tego basenu, sama by chętnie poszła tylko na taki na którym nie ma ludzi, by nie uciekli 😁
ehh a mój mężuś juz mnie prosi bym mu przyszyła pagony...takie to meczące, bo sztywna tasiemka, no ale jak mam słuchać jego flugów przy szyciu to wole sama to zrobić hehehe.
bede potem na brzuszku a teraz zabieram sie za to szycie...

• Mamusia
Kurcze Kama, może Ci się już miednica rozszerza do porodu? a nie masz przy tym skurczy? Bo taki ból krzyżowy to może być początek porodu.
Monia i jak po egzaminie? Mam nadzieję że to był już ostatni i możesz cieszyć się wolnością! 😉
Edytko, mnie też któregoś dnia tak wytrzęsło w autobusie podmiejskim że aż mnie wszystkie wnętrzności bolały! 3maj się i swój brzuszek 🙂

Mi się udało troszkę odespać tą zarwaną nockę. Teraz robię obiadek a później przesadzanie kwiatków mnie czeka.

• Mamusia
Monica gratuluje egzaminu 🙂
Kama kobieto nie przeciążaj sie zabardzo!!!
Ja jeszcze siedze w domu i to wkurwiona na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠
Są 2 powody, normalnie mam ochote komuś w ryj przypieprzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy to moja teściowa, która jak zwykle gdy ma przy sobie swojego wnusia to chuj z innymi...Robert koło 13 dopiero wrócił do domu i wymyslił, że na basen moglibysmy pójsc jutro, bo jak robi sie ładna pogoda, to możnaby skorzystac z zewnetrznej częśći (bo mamy iść na falę), a dzisiaj to już za pozno i za zimno bedzie zeby mały sie tak pluskał. Zadzwonił do matki, a ona jak zwykle kurwa wielce nieszczesliwa, i mówi "ty to jak zwykle masz jakis problem" Wkurwia mnie ona tak, że udusiłabym ją!!!!!!! Po kurwa nieprzespanej nocy, najlepiej nie spac tez w dzien i na noc znowu pojsc do roboty, bo jego była zonka z dnia na dzien informuje zeby wziasc małego i jeszcze nakreca go na basen, a mały nic tylko o tym basenie mówi!!! Więc ok, mozna iść, ale niech kurwa tez inni zrozumieją, że są sposoby, żeby wszyscy byli zadowoleni, a nie tylko jedna strona, i to najcześciej moja tesciowa 😠
Niedługo poród, nie mamy żadnych pieniedzy odłożonych, mamy kiepski okres, więc Robert pracuje ile się da, żeby móc za co chleb kupić, ale ona nie rozumie tego, bo nigdy jej się woda do dupy nie nalała. A nie zapyta czy pomóc....Tylko kupiła sobie kurwa jakąś pojebaną fontannę do ogrodu, nową biżuterię i sukieneczkę, i dlatego nigdy nie zrozumie, jak to jest życ bez kasy - bo dla niej życ bez kasy to nie miec na nowe buty.....Suka jedna 😠 😠 😠

Druga rzecz, to taka, że mam pojebaną sąsiadkę, która ma psa i ten mój z tym psem się nienawidzą!!! Po prostu zagryzliby sie najchetniej. Już tyle razy jej zwracałam uwage zeby wychodziła z psem na smyczy - ja zawsze tak robie a spuszczam w miejscu odosobnionym gdy wiem ze w poblizu nie ma innych psów. Parę chwil temu wracam ze swoim kundlem do domu i widze ze ta idiotka wychodzi z klatki z pieskeim bez smyczy. Pies poleciał dalej w przeciwną strone, a ja idę ze swoim do klatki, a ta widząc to, woła go . Noż kurwa!!!!!!!!!! Kolejna pierdolnieta!!!! Szybko otwieram drzwi od klatki, ale tamten zdążył przyleciec i rzucił sie na mojego psa, mojemu głowa wyszła z obrozy i dawaj na tamtego. Wydarłam mordę jak nigdy, uwierzcie mi, i mówię, ze od dwóch lat walcze z pania zeby na smyczy prowadzila swojego psa i co pani sobie mysli, że ja w 9 miesiacu ciąży będe biegała za psem?! A ona na to, żebym kaganiec mu kupila. Więc jej mówie zeby lepiej swojego na smyczy prowadzała i ze jeszcze raz to zadzwonie na policje i zabiora pani tego pasa. To ona mówi co pani nie powie. Trzasnęłam drzwiami i zdążyłam jeszcze wudrzec na nią morde "idiotka"!!! Mówię wam, cała się trzęsłam, brzuch mnie zaczał napierdalac, poryczałam sie jak głupia. Jak ja spotkam to nawtykam szmacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musiałąm sie wam wyżalić....a przed chwila dzwonil mały i dopytuje sie czy przyjedziemy. Tesciowa bedzie bardzo nieszczesliwa jak pojedziemy, że dziecko musialo tyle czekac, tylko ze jak wczoraj chcielismy do nich podjechac zeby chociaz troche sie znim zobaczyc, to ona że jada do marketu cos mu kupic. Więc niech nie ma pretensji jak się nie widują później, bo do marketu mogli dzisiaj pojechac.
Wkurwia mnie to wszystko na maxa!!!!! Mam dość, chce mi się ryczeć, bo tylko moja matka nas wspiera, a tamta kurwa kupiła jeden komplet spioszków i obowiązek swój spełniła i nie mysli o tym, że musimy pare rzeczy jeszcze kupic, no i odłożyc pare groszy, bo jak okaze sie ze bede miała cc, to Robert nie bedzie pracował tylko bedzie mi pomagał, a po porodzie sn mógłby na drugi dzień juz isc do pracy, ja dałabym sobie rade......
Czuję się taka bezradna 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
dziekuje dziewczyny 😉
Lusia no to faktycznie wredna małpa! A człowiek tak skazany juz na nia 😞 właśnie najgorsze jest jak bliskie osoby tak sie zachowują, nie pomyślą ze nam jest ciężko. A teściowa to faktycznie nie hallo. mogła by ci pomóc i spytać co jeszcze potrzebujecie dla Frania a nie tylko w tamtego małego patrzy. co do sąsiadki to znam ten ból, tez mam takie małpy w bloku i na osiedlu którym juz nawet dzień dobry nie mówie!!! A jedna ma rodwajlera i tez z nim bez smyczy, ostatnio to jeszcze na mojego ojca morde wydarła jak sie zaczął na nią pruć ze taki pies to na smyczy i w kagańcu, bo ugryzł mojego psa. Ja sie tylko boje ze jak będę z psem to ja znowu spotkam z tym swoim bez smyczy, a co jak to bydle sie znowu rzuci na mojego psa? to i ja oberwę bo to masa!...
Współczuje Ci, ale nie daj sie im i mów co mysllisz!! nie jesteś gorsza od nich i walcz o swoje!!!