Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no ja mam tak samo z tą wydzieliną, mam przez całą ciąż jakieś takie upławy, czytałam że to normalne, a od paru dni mam takie inniejsze... dobrze wiedzieć że tak tez macie bo własnie sie nimi martwiłam.

no i wiecie co... poszłam na przedstawienie do przedszkola i wracam, a tu awizo od tego cholernego śmierdzącego zdziadziałego kuriera... a mówiłam Mężowi, idź Ty na te przedstawienie bo na pewno przyjedzie jak nas nie będzie... (On fuche robi) to nieeeeeee bo kurier powinien mieć numer telefonu do Ciebie.... yhhmmmmy 🤨 chciałoby się. teraz będę czekać o której Kurier przyhedzie, bo powiedział przez tel że przyjedzie ale nie wie o której a odebrać sobie to możemy w Katowicach... 🤨 mam dzisiaj ciężki dzień. wszystko idzie nie tak. wszystko mi wypada z rąk.... dzieci dokuczają.
muszę zjeść coś słodkiego. ..... 😉
na pocieszenie mam to że mały kotek ssał z butelki... świadomie i tak normalnie possał chwile. postęp 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To sobie wyjasniłyśmy sprawę z uplawami 🙂
Michalindzior czasem tak bywa, że wszystko idzie na opak, a ten kurier to przegiął, a ty musiałabyś tylko siedzieć w domu i łaskawie czekac aż pan zechce przyjechać...
Ja dwa razy zamawiałam coś przez neta, ale nie miałam takich problemów, byłam nawet zdziwiona że tak szybko 😉
Ale najważniejsze że kotek sam ssie butlę, olać resztę i nie martw się 🙂 🙂
A ja zmykam robić to spagetti, bo troche mi się przysnęło.

• Mamusia
dobry wieczorek 🙂 powrocilam od ginka . . . . . i cisnienie niby ok to mnie cieszy i doktorek stweirdzil,ze cos sie po malu zaczyna dziac i cialo przygotowuje sie do porodu juuuuuuupi moze sie nie przeterminuje :=) ale nei chwale dnia przed zachodem slonca .. . mial mi zrobic ten posiew/wymaz na paciorkowca,ale mu sie zapomialo a ja sie juz ubralam i mu o tym mowie wiec stwierrdzil, ze za 2 tyg mi zrobi 🙂 musze mu na wejsciu o tym przypomniec 🙂

mowilam o tych bolach w pachwinach ,a on na to " a szpagat umiesz robic ?? " ehh mowie,ze nie na to on to normalne przy ciazy wszystko ci sie naciaga wiec musi troszke pobolec 😆 wiec wyjasnione . ...

w koncu wiem co wziasc do szpitala ubranka ani rozka dla dzidzi nie mam brac tylko na wyjscie no i rodze we wlasnej koszuli ktora stwierdzil na starcie jest juz do wyrzucenia cholera nie mam zadnej starej 😞 porod rodzinny mozliwy jest tylko pod warunkiem " trzezwosni meza - dowcipnis '' z tego doktorka 🙂

• Mamusia
OOOł dżizys....
przyjechał pan kurier, obrażony że musiał drugi raz jechać do nas.... ale przesyłka nadana wczoraj była.... 🤨 czyli sprzedawca sciemniał.
w każdym razie, kij im w oko, pościel ładna, jaśniejsza niż na zdjęciu ale spodziewałam sie tego. jak złoże to zrobię zdjęcie i wrzuce 🙂
Lusiu no jest jest.... 😞
ale kicia drugi raz jadła teraz, i juz więcej pojadła ssąc samodzielnie, fakt że z butelki, ale ważne że w ogóle zaczęła jeść 🙂 ciesze się że w porę zaczęłam dokarmianie bo ja nic by padła.
juz się źle czuję... taki jakiś poryty dzień... aż brzuch mam taki spięty...

• Mamusia
MICHALINDZIOR no to trzeba było podziękować Pan kurierowi za dobroć jaka ci okazał i pofatygował swoje 4 litery na nowo!! he he..DUPEK!!! a ten sprzedawca to niezły krętacz, tak myślałam ze wczoraj wysłał, skoro dopiero dzisiaj doszło. no na szczęście zaczęło się układać, kotecek je, a pościel już jest 😁

• Mamusia
tak Monika na cale szczescie za 2 tyg dopiero bede musiala robic domowe spa 😜 hehe .. .. no wlasnie on slynie z swojego poczucia humoru niektorym on nie odpowiada bo czasem jak cos palnie to nei wiadomo czy sie smiac czy plakac . . . . . ale ogolnie jest fajny jedyny minus ze nie ma aparatu USG w gabinecie 🤔

tez bym cos zjadla nawet mojemu m. mowie zeby jechal po takie pyszne zapiekaneczki a on zaraz chetny jasne pojade, ale nie bede sie na noc opychac bo pozniej nie zasne ☺️ ☺️ ☺️
zjem do konca arbuz i tyle moze juz nie bede czula ssania w żoładku

• Mamusia
JUSTI% no ja tez mam ochotke na cos innego, ale nie ma kto jechac, bo meżus w pracy. Zjadła bym chińskie, ostatnio mnie naszło na krylika w sezamie no pychotka. Lekarz zalecił mi dietkę przez te moje kuloski opuchnięte...ale coś mi nie wychodzi ta dieta, bo nogi juz nie puchną hehe wiec sama sie zastanawiam czy sie skusić innego dnia na takie orientalne danie? potem to juz nie bardzo będę mogła.... 😁 a apetyt wyjątkowo mi dopisuje ha ha

• Mamusia
co do tej koszuli to juz sama nie wiem popytam mame czy nie zostala u nich w domku jakas stara , ale watpie :|
mowie mojemu m. ze najlepiej to kupie nA ciuchach heheh a on jak sie wkurzyl nie bedziesz po kims miala koszuli do porodu i te 30 zl co dasz na nowa koszule to nie majatek a przynajmniej bedziesz sie dobrze czula . . . . cholera no troszke ma racje ☺️. . . . juz sama nie wiem pomysle nad tym wszystkim 😉 😉

• Mamusia
no to męzus ci powiedział ha ha. Ja szczerze mówiac mam napisane w spisie ze szpitala ze potrzebna koszula do porodu...tylko zastanawiam sie jak to w przypadku CC, bo to w końcu sala operacyjna a tam sterylność musi byc . Wiec chyba dadzą mi koszule? juz sama nie wiem czy brac czy nie.... a nie wiem czy doczekam wizyty u ginka by sie zapytac 🤪

• Mamusia
JUSTI ja zawsze to kurczaka brałam, a mój meżus to lubi kombinować, ostatnio cos o żabich udkach gadał 😮...no jak byliśmy kilka razy to właśnie ryzykował z królikiem, tylko na ostro zawsze brał a, i tak zachwalał ze i ja sie skusiłam tylko na króliczka w sezamie...no bajka hehe. mam takie jedno swoje chińskie i tam robią pychotkę jedzenie, nie wszędzie mi smakuje a tam LUX...jutro chyba tam zawitam 🤪

• Mamusia
Monica raczej dadzą Ci koszule na sale operacyjną,bo nie można w swojej wchodzić.
Uważam,że już na końcówce to możemy sobie szaleć z jedzeniem. W końcu czeka nas już wkrótce niezły rygor. Ja bym non stop lody jadła.
Widziałyście prognoze pogody na przyszły tydzień?Masakra!

• Mamusia
z tego co wiem to do cesarki się rozbiera całkiem i oni przykrywają czymś tam... ale chyba trzeba najpierw w ogole na przyjęcie mieć koszule.

Eeej ale mi smaka narobiłyście takim jedzonkiem 😜
ale gdzie tam mój dopiero z pracy wrócił zmęczony to nie pojedzie...
a domofon zepsuty od tygodnia i nie wiem czy się dostanie gościu z zamówieniem na dowóz...

• Mamusia
No ja już wszamałam spagetti i to dwie porcje. Robertowi średnio wchodziło, bo twierdzi że dziwne mięso....a myslałam że to ja jestem w ciąży 😁 On jest przyzwyzajony do drobiowego a to było wołowo - wieprzowe 🙂
Monica nie byłam dzisiaj na tej kontroli, ale jutro zadzwonie to się upewnie czy mam jechać, bo wtedy wspominał że może być też mój gin, a z drugiej strony tak sobie myslę, że ten co mnie wtedy na izbie badał może nie mieć przeciez dyżuru 🤨 Ale zadzwonie to sie upewnię, bo powiem szczerze, że efekty są ogromne i ciesze się że do niego trafiłam!!
A wracając do jedzenia, to gdzie jest to chińskie o którym mówisz? Koło mnie jest, ale dają tak małe porcje, że szkoda kasy na takie żarcie 🤢

Głupio troche, że do porodu swoją koszule.....pewnie, można wydać te 30zł, ale to zawsze szkoda jak wiesz, że zaraz ją wywalisz do kosza, no ale co szpital to zwyczaje - i oszczędności!