Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziękuję Wjojojka.. 🙂 może faktycznie mój strach przed nie znanym udziela się po przez sny.. 🤔
Wysprzątałam dziś domek..dość sporo tego było..ale jak tak czysto świeżo..od razu jakoś lepiej.. 🙂
Coś dziś smutnawo jakoś.. 🤔może to przez tą pogodę (szarą burą i ponurą..)
Mnie też się zawsze marzyła dziewczyneczka która będzie miała ciemne kręcone włoski..
może choć w połowie uda mi się marzenia spełnić.. 😉 Dziewczynki nie będzie..ale za to włoski mam nadzieję że kręcone będą po tatusiu 😜

• Mamusia
wItajcie. Jejku wspolczuje i wam i waszym dzieciaczkom tych paskudnych kolek 😞 U nas jak narazie spokoj, ani razu jeszcze nie miala i mamy nadzieje ze tak pozostanie.
Wczoraj bylam z mala u okulisty poniewaz okczko ma zaropiale, rumianek nie pomagal wiec dostalismy kropelki.
Mam maly problem, bo ona ciagle by jadla i nie wiem czy nic jej sie nie stanie jak tak duzo bedzie jesc? Fakt rosmie mi jak na drozdzach, nawet okulistka sie zdziwila ze ma dopiero miesiac - dawala jej min. 2miesiace, a przeciez ona i tak sie 3tyg wczesniej urodzila...
Probowalam graciczyc mleko Humane do 1raz dziennie ale nie da rady, przeszlismy na Humane Plus i leciutko jej zageszczam zeby trzymalo sie zoladka ale i tak butle 2 razy dostaje i do tego cycka z 6 razy.

• Mamusia
Aniołek 18 to niezłego masz żarłoczka. Ale myślę, że lepiej jak dziecko je niż nic by nie jadła, tak jak synek mojej koleżanki, ciągle po szpitalach z Nim jeździ bo nie chce NIC jeść, więc mają z Nim problem ☺️

Mufka też mi się dziś pierwszy raz śniła moja córeczka, i właśnie miała też już więcej miesięcy, ale była taka piękna, taka słodka, och zjeść takiego cukiereczka...

• Mamusia
Fakt lepiej ze je niz gdyby nie chciala nic jesc, ale czy pozniej nie bedzie z niej paczus 🙂
Zaraz zalacze zdjecie to zobaczycie jaki grubasek z niej...
Sabcia na kiedy masz termin?
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-08/a65bfd92/imgp5403.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-08/a65bfd92.jpg[/IMG][/URL]